ממ צריכה עזרה

titi1234

New member
ממ צריכה עזרה

אני רוצה להשלים דברים בסיסיים בריקוד..עמידות וכל זה (אני לא מבינה בזה כ"כ חח). רציתי לדעת אם יש שיעורים פרטיים לזה או איזשהו מקום שיכול ללמד אותי? תגיבו בבקשה :) תודה.

invisable

New member
ספר טוב יפתור את הבעיה לדעתי../images/Emo9.gif

או שהמורה שלך לבלט תישאר איתך 10 דק' אחרי השיעור

yaeltal12

New member
אני חושבת שבסטודיו b יש שיעורים ל

מתחילים ממש, ואם תרקדי עם קבוצה זה בטוח יהיה יותר טוב מאשר לבד.תבררי שם מה בדיוק.

titi1234

New member
תודה :)

אבל לא כדאי ללמוד את זה עם מישהו פרטי?שיעבוד איתי יותר טוב? ועוד שאלה- בתחלתי לאהוב בלט, ופויינט במיוחד. עכשיו, אף פעם לא רקדתי בלט, רקדתי רק שנתיים ג'אז, אני לא יודעת אם זה קשה..ולפויינט בכלל..אני בת 16 יש סיכוי שאני אגיע לפויינט?או שצריך נסיון לזה ויקח זמן? מצטערת אם זה לא מובן..חח :)

skwooshi

New member
מממ

החוקים של הפוינט זה לרקוד שנתיים של לפוחת כמה שעות בשבוע או שלוש שנים..זה תלוי בעבודה. וזה די קשור באיך וכמה עבדת ואיך הגוף שלך התפתח כי כדי לעלות לפוינט נדרשים הרבה דברים.וצריך להיות מוכן לזה.כי אם לא אפשר לדפוק הרבה דברים בגוף...

בקשר לפוינט....

זה תלוי גם בעבר שלך ובמה שלמדת... אני רקדתי קלאסי שנתיים שכל שבוע היה לי רק איזה שעה או שתיים.. והשנה זה השנה השלישית שלי ואני עולה על פוינט.. זה ממש לא תלוי בגיל.. איתי בקבוצה יש מורה לג'אז שהיא בת בערך 20 ומשו והיא החליטה שמאוד בא לה ללמוד פוינט אז היא איתי בקבוצה ואני בת 14 והיא ניראה לי בערך 25... שאת מתחילה פוינט זה ממש כמו להתחיל מחדש (בשבילי לפחות) סגנון חדש.. שווה מאוד לנסות!!!!!!!

אני חושבת...

שצריך להיות לך עבר בבלט...שנתיים ג'אז לא מספיקות בכלל כי אין לך את הטכניקה לעבוד על הפוינט...אני רוקדת כבר 6 שנים ג'אז ועוד 3 בלט ורק השנה התחלתי פוינט... אני חושבת שאת צריכה לקחת המון שיעורים רק כדי לקבל את הטכניקה שצריך כדי לעלות(מתי שזה יקרה)...

גם אני חושבת...

אם תעלי על פוינט בלי יידע קודם של לפחות שנתיים בבלט את יכולה לפגוע בעצמך ולעשות תנועות לא נכונות עם ההנעל ושמעתי שזה יכול לגרום לבעיות רציניות...

למעלה