ממ..סיפור :]

ממ..סיפור :]

זה קואיצ'י\קוג'י..אומנם זה חד צדדי מהכיוון של קואיצ'י..אבל זה עדיין קואיצ'י\קוג'י.. קואיצ'י דפק על דלת ביתו של אחיו. "רגע.."הוא שמע את קולו של אחיו, הדלת נפתחה בחריקה,"היי!"קוג'י אמר וחייך..אך היה משהו בחיוך הזה,משהו שגרם לקואיצ'י להרגיש שהוא לא ממש רצוי באותו הרגע.. "היי..אני מקווה שאני לא מפריע.."קואיצ'י אמר,וידע שאפילו אם הוא כן יפריע לאחיו,הוא לא יגיד לו את זה,לפחות לא בגלוי.. "לא..ברור ש.."אחיו התחיל,את דיבורו קטע קול נשי שבקע מתוך הבית,"קוג'י...מי זה בדלת?.." הדבר שבר אותו,כמובן הוא לא ציפה שאחיו ישמור לו אמונים או משהו,הרי היחסים ביניהם לא היו כמו יחסים של בעל ואישה,היחסים ביניהם היו מורכבים יותר,עדינים יותר,כמו חוטי משי שנטווים מאחד לשני,חוטי משי עדינים,שאם נוגעים בהם לא בזמן הנכון,מתפוררים והופכים לאבק,באותו הרגע קואיצ'י הרגיש איך אחד החוטים מתפורר לו לאט והופך לאבק..והוא,לא יכול לעשות שום דבר כנגד זה.. "זה רק אח שלי.."קוג'י אמר.. 'אז זה מה שנהייתי בשבילך?..רק אח שלך?..אוי קוג'י..אם רק היית יודע כמה המילה הזאת גורמת לי כאב,כמה המילה הזאת,לא משנה בכמה תמימות אמרת אותה פוגעת בי,ומפוררת לאבק עוד אחד מאותם חוטי משי ששומרים את הקשר שלנו..' קואיצ'י חשב בכאב,אך הוא לא נתן לפניו להסגיר את מה שמתחולל בתוכו.. הכאב שהרגיש קואיצ'י לא נבע רק מכך שהקשר שלהם,שהיה אדוק יותר בעבר,מתחיל להיפרם בגלל שדמות חדשה נכנס לחייו של אחיו,הכאב שלו נבע גם מכך שלא ידע על הדמות החדשה הזאת..לא. לא,לא ידע..אלא..ידע ולא רצה שהדבר יכנס לו לתת-מודע,הוא ידע שהוא ואחיו מתחילים להתרחק,שהחוטים מתחילים להיפרם..הוא ידע זאת מאותו הלילה שהוא חיכה לקוג'י שיגיע לתחנת הרכבת,עם הרכבת שעליה היה אמור לעלות,הוא חיכה יותר משלוש שעות,שלושה רכבות כבר הספיקו להגיע ולעזוב את תחנת הרכבת,וקוג'י לא היה על אף-אחת מהן.. כשהוא התקשר יום למחרת לשאול למה הוא לא הגיע,אחיו ענה שהוא נרדם..כמובן שזה היה תירוץ,וקואיצ'י ידע שזה תירוץ אבל הוא לא לחץ על אחיו שיגלה לו את האמת,הוא רצה שאחיו יספר לו את האמת מהרצון החופשי שלו,לא בגלל שהוא ילחץ עליו.. "מצטער..לא ידעתי שאתה..אה..עסוק במשהו..אז..אני אלך לי עכשיו.."קואיצ'י אמר והלך משם,לא נותן לאחיו לדבר,לא נותן לו להגיד דבר.. קוג'י עמד שם,במפתן הדלת,מביט באחיו המתרחק,לבסוף הוא סגר את הדלת,לא מבין אילו תמורות גדולות מתחוללות באחיו התאום באותו הרגע.. קואיצ'י הלך במורד הרחוב,באותו הרגע הוא שנא את ציוצי הציפורים שנשמעו באוזניו כמו לעג. הוא ידע שהציפורים מצייצות כי כך טבען,כך הן נבראו..אבל באותו הרגע הוא שמע בציוציהן קול מרגיז,צחוק,צחוקו של הגורל שהופנה כולו אליו.. הוא הכה באגרופו את אחד העצים,לא מתייחס לכאב שהחל להתפשט בידו. הוא קילל את עצמו על כך שנתן לעצמו לחיות באשליות כמו ילד תמים,על כך שנתן לעצמו לחיות באשליות שהוא מרגיש כלפי אחיו רגש נורמלי שכל אח מרגיש כלפי אחיו,כשבעצם הדבר לא היה כך..שהרגש שהרגיש כלפי אחיו היה שונה,שהרגש שהרגיש היה רגש שבין אדם לאישה,רגש של אהבה. אהבה שלא יכולה להתממש.. הוא קילל את עצמו גם על כך שלא נתן לתת-מודע שלו לקלוט את זה שאחיו רואה בו רק כאח ולא יותר מזה,הוא קילל את עצמו על עוד דברים רבים.. הוא ידע שכל זה יהיה התחלה של דבר כאוב,דבר שייתכן שלא יהיה לו סוף..בעצם לא..זו לא הייתה ההתחלה של אותו דבר כאוב..כי אותו דבר התחיל ממזמן..מהרגע שמבטו שלו ושל אחיו נפגש לראשונה.. הוא נכנס לבית בשקט,אימו הסתובבה והביטה בו,"קואיצ'י..משהו קרה?.."היא שאלה,במשך כל השנים שהם היו ביחד,היא למדה לקרוא את פניו,אפילו כשהצליח להסתיר את הרגשותיו מכולם..נדמה היה שממנה הוא לא מצליח להסתיר כלום.. "לא..אימא,לא קרה כלום.."הוא אמר וחייך לעברה חיוך מרגיע. הוא עלה במדרגות לחדרו. היא הביטה בו,יודעת שמשהו כן קרה,משהו שפגע בבן שלה יותר מכל דבר אחר שקרה לו..והיא לא יכלה לעשות מול זה שום דבר..היא נשאה תפילה לאלים,בבקשה שהם יעזרו לבנה להתגבר על הכאב שלו,לעבור את המשבר שבו הוא שרוי כרגע,כי היא לא יכולה לעשות שום-דבר..

חלק ב' ^____^

קואיצ'י ישב על מיטתו,בוהה בנוף שנשקף מחלון חדרו,הוא הביט על התמונות שהיו תלויות בחדרו,אחת התמונות תפסה את מבטו,הוא קם מהמיטה והתקרב אל התמונה.. התמונה שלו ושל קוג'י,כשהם היו באותה חופשה בים,שהייתה אמורה להיות חופשה שתקרב את אימו ואת קוג'י,הוא העביר את ידו על המסגרת המוזהבת של התמונה. דמעות החלו להציף את עיניו,דמעות של צער,על אובדן של אח,לא..יותר מאח,אהבה ראשונה,אומנם הוא יהיה שם,והם שניהם יעמידו פנים שהכל בסדר ביניהם והחיים ימשיכו במסלולם הרגיל,אבל הריחוק ביניהם בשביל קואיצ'י,היה כמו לאבד את אחיו כליל..ואולי לאבד אותו למוות היה עדיף על לאבד אותו לאישה.. לפחות במוות הוא יודע שקוג'י לא יבלה את לילותיו..את כל זמנו עם מישהו אחר.. ובחיים..אין כבר טעם לחיים,לא?.. לפחות בשבילו אין טעם לחיים,הוא איבד את אח שלו,האהבה הראשונה שלו,והחבר הכי טוב שלו.. הוא מחה את הדמעות בידו,משהו התגבש במוחו,דבר שלא היה חושב עליו לעולם..אם הוא לא היה נמצא במצב כ"כ נואש,מצב חסר תקווה.. הוא תהה מה הם יחשבו עליו אחרי שהוא יעשה את זה,לבטח ירחמו עליו..ויבכו עליו,אבל כל זה יגמר מהר מאוד..לאט לאט הם ישכחו ממנו ויחזרו לתבנית החיים הרגילה שלהם,האדם היחיד שבטח יתגעגע אליו באמת..תהיה אימא שלו,היא תסבול מזה הכי הרבה..אולי רק בשבילה כדי להישאר?..היא יותר חשובה מהרגשות האנוכיות שלי להעלם מן העולם.. הוא הרגיש שהיא בלעדיו היא עלולה להתמוטט,לא..הוא לא הרגיש,הוא ידע שבלעדיו היא תתמוטט..הוא היה כמו עמוד שתמך בבית שעלול לקרוס בכל רגע.. הוא ידחה את זה,היא יותר חשובה מהרגש שלו להעלם מן העולם,כן..הוא ידחה את זה.. אולי זה שאימא שלו תתמוטט אם יעשה את זה,היה רק תירוץ לחוסר אומץ הלב שלו?..אולי הוא ידע שהוא לא יצליח לעשות את זה..ופשוט תירץ את זה בזה שאימו זקוקה לו?.. מכל כיוון הוא דחה את זה..אבל כמה הוא יכול לדחות?.. בכל פעם שהיה עובר ליד ביתו של קוג'י בטעות,מחשבות מכאיבות היו עולות לו בראש והוא היה חוזר מיד על עקבותיו.. אימו הביטה בו,כשהיה יוצא מהבית וחוזר אליו,יוצא וחוזר.. היא הביטה בו גם מתי שהיה מתהלך בבית כמו רוח,מבטו לא מסגיר שום דבר ממה שמתחולל בתוכו,היא תהתה מה קרה לילד שלה,מה קרה לחיוך שלו?לצחוק שלו?..האם גם הם נעלמו כמו שבנה מתחיל להעלם לנגד עיניה?..נעלם והיא לא יכולה לעשות מול זה שום דבר..חוסר אונים..ההרגשה הכי נוראית שאימא יכולה להרגיש כשהיא מביטה בבנה,וידה קצרה מלהושיע לו.. כאב לה להביט בו כשהוא כך,כשהוא כל-כך אדיש לנעשה סביבו,כשהוא כמו..מת?!..היא ניערה את המחשבה הזאת פעמים רבות מראשה,מתנגדת לעצם המחשבה שהרצון של הבן שלה הוא למות..והוא לא עושה את זה בגלל..בגלל מי?..בגללה?!.. אבל יום אחד,כשהשמיים קדרו,כאילו מבשרים רעות..הוא לא חזר הביתה כמו תמיד,הוא לא חזר הביתה לאחר חמש דקות כרגיל,וגם לא לאחר עשרה דקות..וגם לא לאחר שעה.. האם החלה לחשוש ממשהו..לאחר כמעט שישה שעות של ישיבה וציפייה לבנה שיחזור,ההבנה הכואבת החלה לחדור לראשה..הוא הלך..והוא לא יחזור.. היא פרצה בבכי קורע לב,בבכי שהיה שובר כל אדם שהיה מביט בה,אישה בגיל העמידה מתאבלת על מות בנה.. היא יצאה החוצה בדמעות,והשמיים בכו איתה גם כן.. היא הלכה ברחובות ללא מטרה,או בעצם..הייתה לה מטרה,למצוא אותו!למצוא את הגופה של בנה.. היא ניסתה לחשוב כמוהו,לאן הוא היה יכול ללכת..בשביל..בשביל.. היא מעדה פעם או פעמיים בגלל אבן במדרכה,הגשם הפסיק במהרה,כאילו מבין שהיא לא זקוקה לו,מבין שהיא זקוקה לאור הירח שיאיר את דרכה.. האומנם היא מצאה את גופת בנה בזכות אור הירח שהיה נדמה שמדריך אותה?.. או שמצאה אותו מכיוון שהכירה אותו כמו שהכירה את עצמה?.. היא נפלה למדרכה,פורצת שוב בבכי,מביטה בבנה שהיה שכוב ללא רוח חיים על המדרכה.. היא לא זכרה מה קרה מאז,היא רק זכרה שכשפתחה את עיניה היא הייתה בביתה,ועל אחד הכיסאות ישב לא אחר מאשר בעלה לשעבר,הוא הביט בה ברחמיים,היא לא רצתה שירחמו עליה..היא קמה מהספה ונעמדה על רגליה,עכשיו היא יכלה לראות מי עוד נמצא בחדר..

חלק ג' ^_____^

חוץ מבעלה לשעבר היה בחדר גם בנה הצעיר,שהיה כל-כך דומה לו..לבן שלה הבכור,היא החלה להתייפח שוב,כשהיא נזכרת בחיוך שלו.. הוא קם על רגליו וחיבק אותה,"אימא..אל תבכי.."הוא אמר,היא נשענה עליו,נתמכה בו. ההלוויה נקבעה לכמה ימים אחר-כך.. כולם היו שם,קוג'י הביט סביבו,הוא היה יכול לראות את טאקוייה,ג'ונפי..הוא בכה..הוא אף-פעם לא ראה את ג'ונפי בוכה,גם טומוקי היה שם..הוא בכה גם כן,אבל זה לא הפתיע את קוג'י..וגם איזומי הייתה שם,עיניה היו נפוחות מדמעות.. קוג'י הביט לשמיים ואמר בליבו..אם הם בוכים..אז למה אני לא בוכה עליו?..אחרי הכל הוא אח שלי!..אז למה הדמעות לא זולגות מעיניי?..למה הלב שלי ממשיך להתייסר והדמעות שאמורות לזלוג לא זולגות?..קואיצ'י..למה?..מה גרם לך לעשות את זה?..האם זו הייתה אשמתי?..האם הדמעות שלי לא זולגות מכיוון שזו הייתה אשמתי ואינך סולח לי?.. הוא ידע שלשאלות שלו לא תהיינה תשובות..הוא הביט באנשים שהחלו לעזוב את בית הקברות,אביו פנה אליו ואמר "קוג'י..אתה בא?.." "אני אבוא יותר מאוחר..אני..רוצה להיות קצת לבד.."הוא אמר והרכין את ראשו,אביו הבין..הוא לא אמר עוד מילה והלך משם,משאיר את קוג'י לבדו.. ואז..קוג'י הרגיש איך דמעה בודדה מתגלגלת על לחיו..ולאחריה פרץ של דמעות..הוא נפל לאדמה מתייפח,מתאבל על מות אחיו התאום,האדם היחיד שהיה יכול להבין אותו בשלמותו,היחיד שהשתיקה שלו הכאיבה לו כל-כך.. האדם היחיד שהוא באמת אהב ולא הבין את זה עד עכשיו.. האם הטבע האמיתי של האדם הוא לא להבין כמה מישהו חשוב לו עד שהוא מאבד אותו?.. קוג'י לא הלך אחרי זה לביתו,הוא פנה והלך לביתו של קואיצ'י..הוא הרגיש שהוא חייב לפחות את זה לאחיו..הוא הרגיש שהוא חייב להחזיק את אימא שלו..אימא שלהם בשפיות,שהוא חייב להחליף את קואיצ'י,הוא חייב להיות העמוד התומך שלה...

למה להרוג?..ממ..

כדי להתנסות בחוויה חד פעמית של הריגת דמות P: לא..סתם ^^;; לא יודעת למה..זה פשוט היה נראה לי מתאים..בעע..ובאותו הרגע הידיים שלי הקלידו לבד..לא הייתה לי שליטה על מה שיצא..

Goggle Girl

New member
יו, כולרע! o.o

מטורפת, זה מה שאת. פיק יפההההההההההההההההההה ^________^ אבל עצוווווווווב ;;;; אבל יפההההההההההההה ^________^ אבל עצוב ;;;;

אני? O.O;

טוב לדעת שאני מטורפת ^^;; אולי עכשיו אני אפתח את הדלת למאשפזים מבתי המשוגעים.. בעע..מה רע בזה שאני מנסה לחוות את ההרגשה של הריגת אחת הדמויות בסיפור?..בעע..זו הרגשה רעה ;; *מתאבלת על מותו של קואיצ'י בסיפור* קואיצ'י:עכשיו את מתאבלת עליי?..-_-' לא יכלת לחשוב על זה לפני שהרגת אותי?.. מ..מ..לא?! ^^; אז לא היית מת... קואיצ'י:-___-;;; אגב..תודה על התגובה ^_^

star_female

New member
זה לא סותר

שתיכן משוגעות
(שימו לב שזה לא סותר את זה שגם אני משוגעת
אבל פחות, כי אני לא הרגתי אף דמות בפיק. אני חושבת. והמוזות שלי לא מדברות.)

Goggle Girl

New member
אז אני גרה באברבנאל, אז מה?! ../images/Emo3.gif

וזה שהמוזות שלך לא מדברות זה גרוע. כאילו, אם הן כבר קיימות אז שלא יהיו אילמות P:

star_female

New member
הם לא אילמים!

תאמיני לי שהם יודעים טוב מאוד אה, לדבר. הם פשוט לא מדברים עם אנשים אחרים. --;

star_female

New member
הם לא סנובים ><

פשוט אין להם חיים משלהם מחוץ לראש שלי אז הם לא יכולים לדבר עם אף אחד אחר. אפילו איתי לא, רק אחד עם השני. חוץ מזה שלדעתי הם ככה בגלל שאני בעיקר מציירת ולא כותבת אז הרבה יותר קל לי לראות אותם מאשר לשמוע אותם. אפילו שהם *כן* מדברים בראש שלי. *מסתבכת בהסברים של עצמה*

Dark SpaWn

New member
איזה צירוף מקרים...

גם אני! הייתי מבקר אותך אבל אם אני יוצא מהחדר השומר מנסה לאכול אותי ! תצילו אותי מתרנגולות החלל !... לפחות השיגעון הכללי שלי כאן בשביל לארח לי חברה אאאאה ! המלך שלמה בא לידרוס אותי אם טרקטור !

Digi Lista

New member
הכאב שבעצב?...

אאוץ'... אבל בסדר אם זה השם אז זה השם...
אגב ה עם הפיק של היקאגו ודיג'ימון שהתחלת?....

למעלה