ממ.. סיכומי מפגש?
ק קרניjack New member 23/10/05 #3 ממ.... אני ראיתי את גיתית ודיברנו קצת, וגם ראיתי את עידן (קטרפי) אבל הוא לא בא למפגש אלא למשהו אחר....
ממ.... אני ראיתי את גיתית ודיברנו קצת, וגם ראיתי את עידן (קטרפי) אבל הוא לא בא למפגש אלא למשהו אחר....
ק קרניjack New member 24/10/05 #5 ../images/Emo6.gif האמת לא בטוחה שהיה מפגש אני ראיתי את גיתית שהייתה בקולדפליי, וגם את דפי ראיתי בערב, וראיתי את גיתית שגם הייתה בקולדפליי ולא ראיתי אף אחד אחר חוץ מהן, וגם אני הייתי במפגש
../images/Emo6.gif האמת לא בטוחה שהיה מפגש אני ראיתי את גיתית שהייתה בקולדפליי, וגם את דפי ראיתי בערב, וראיתי את גיתית שגם הייתה בקולדפליי ולא ראיתי אף אחד אחר חוץ מהן, וגם אני הייתי במפגש
S slallum New member 24/10/05 #6 חחחח =] אז זה היה מיני מפגש שנוצר ממפגשים אחרים טוב, נקווה שיהיה למישהו זמן בחנוכה, הא?
ק קרניjack New member 24/10/05 #7 חחחחח כן וגם בהודעה שכתבתי למעלה שמתי לב עכשיו שכתבתי אותה שורה פעמיים...חחחח מה עובר עליי....השיכחה ?
חחחחח כן וגם בהודעה שכתבתי למעלה שמתי לב עכשיו שכתבתי אותה שורה פעמיים...חחחח מה עובר עליי....השיכחה ?
S slallum New member 24/10/05 #8 מבין למה את מתכוונת ../images/Emo8.gif אבל זה לא נורא, כי שכחתי מהשורה הראשונה ברגע שקראתי את השנייה
ק קרניjack New member 26/10/05 #9 אה טוב.......... אז זה היה בסדר אז זה היה בסדר עופר שכחן אז זה היה בסדר