ממ.. מפגש פסח!

TziMHoNoa

New member
ממ.. מפגש פסח!

א. כדאי שיהיה בכלל? (או- יש סיבה שיהיה? יגיעו מספיק?) ב. מתי? ודברי חכמים לסיום- נ- נח- נחמ- נחמד מצידך!

הוצאת לי את המילים מהפה =]

אני אומרת כן.. בשבוע השני של פסח.. כי בראשון יש מלא השלמות ואין אף יום חופשי.. אז יאללה.. מתי נוח לכןם??

YaEloNeT

New member
חייב להיות!!!!!!11../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

גם אם יבואו רק שלוש בנות ובמבי, יהיה מפגש P: . |בודקתביומן| לא יכולה ב- 4, 5, 9, 10, 11 [אבל מקסימום אזיז], 12, 13. שישבת זה אמ.. ה- 7,8,14,15, וערבי חג זה ב- 12, 18. אז אני מניחה שהם גם יורדים מהפרק [: ב-17 יש ישרא, אז אני שם. אבל בגלל שהזמן ייתחלק עם אנשים אחרים, באמת מעדיפה שלא. אז אמ.. יכולה ב- 6, 16, 19, 20. ובבקשה תקבעו מהר, אני צריכה לשריין את זה. |סחפירה|
.

YaEloNeT

New member
נו התבלבלתי. ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

את ה-11 אני לא יכולה להזיז [טיול], אבל את ה-5 יש מצב
. אבל ב-19, 13 אין תחבורה ציבורית, אז אפשר לשים עליהם איקס גדול אדום

Tinkerblack

New member
יאללה שכל אחד ישרשר

מתי הוא יכול ומתי לא עד שנגיע לעמק השווה(גאד שיר מה קורה לך!!) לי אישית עדיף שזה לא יהיה קרוב לסוף פסח כי שם אני יותר מתחילה ללמוד אתם יודעים בגרויות כמו לכולנו... (שיר בוכה על זה שהורידו במיקוד את חנניה הנביא!) אמממ ובעקרון אחרי ה6 לחודש(מבחן) הכל סבבה חוץ מסוף החופש כי זה מסובך

TziMHoNoa

New member
בואו נעשה את זה מסודר..

תגידו מה התאריכים הנוחים לכם: 5.4 6.4 9.4 10.4 11.4 16.4 17.4 18.4

YaEloNeT

New member
6! 16! ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

ואוכל ב-5 אם זה יהיה מה שנוח לרוב. וב-17 כנ"ל, אבל אז לא אהיה אתכם כל הזמן ><; ה-18 זה ערב חג שני, אז אני מניחה שאפחד לא יכול [חוץ מהקטע זה חג, התחבורה הציבורית נגמרת מוקדם]

אני בעד

אני אדע מתי אני יכולה רק בתחילת השבוע הבא שיחלקו לנו את המערכת של הימים המרוכזים. מקסימום אני אפסיד יום אחד של לימודים בשביל המפגש דרך אגב- ה12 וה18 הם ערבי חג וה13 וה19 הם ימי שבתון- תקחו את זה בחשבון (חרוז =])

למעלה