ממ מפגש סוכות שרשרו תאריכים מה18...עד....ה25 נראלי S: חיחי
E Edgar Davids New member 12/9/05 #2 נראה לי שהמפגש לא יהיה בעזריאלי כולם מוזמנים לסוכה בבניין של שמוליק יש אוכל והכל בשפע.
L l AdidAs l New member 13/9/05 #3 כע../images/Emo2.gif!!!!!!11 יאללה שמול תביא לנו קצת ג'חנונים מהמיקרו
S simply perfect plan New member 13/9/05 #6 שאלה לא קשורה אני מחור (עכו) שלא ממש קרוב לת"א ואם אני אגיע לשם בסוכות (תלוי במצב הפיננסי) אז אני אבוא עם חברות אז יש מצב להביא אותם למפגש או שממש לא?
שאלה לא קשורה אני מחור (עכו) שלא ממש קרוב לת"א ואם אני אגיע לשם בסוכות (תלוי במצב הפיננסי) אז אני אבוא עם חברות אז יש מצב להביא אותם למפגש או שממש לא?
B Beautiful Scar New member 13/9/05 #12 יש לי חברות מעכו!!!../images/Emo9.gif איזה אחת בשם שירלי ואחת בשם מיטל [אנחנו קוראות לה מטאל ] ואני במקור מנהריה [אושיסקין ] ואני מכירה איזה אחד מעכו שאמא שלו זרקה לו את מטאורה המקורי לפח סתם חפירה קטנה
יש לי חברות מעכו!!!../images/Emo9.gif איזה אחת בשם שירלי ואחת בשם מיטל [אנחנו קוראות לה מטאל ] ואני במקור מנהריה [אושיסקין ] ואני מכירה איזה אחד מעכו שאמא שלו זרקה לו את מטאורה המקורי לפח סתם חפירה קטנה