ממ" מערוץ אי

TvFrik

New member
ממ" מערוץ אי ../images/Emo58.gif

לפי צפה עם כריסטין יהיו 3 מקרי מוות בשלוש בפרקים האחרונים 2 מידי סיילר ואחד מידי סורש (בנט בפרק 9) וכמו כן המפיקים החליטו להפטר משתי דמיות חדשות שהצופים לא התחברו איתם (לפי דעתי מיה ואלחנדרו)

בונד 008

New member
אם זה נכון

אז זה מתבקש , 2 בידיי סיילר , הוא הרי נמצא עם 2 האחים ולבטח ישמח לקבל את כוחם.

למה אני אוהבת את מיה ואלחנדו

חוץ מזה הכוח של אלחנדרו זה לא כזה גדול.. רק להרגיע את מיה אני לא אוהבת את ווסט, שהוא ימות

TvFrik

New member
גם אני חשבתי שווסט אבל

אמרו שניים זאת אומרת לפחות אחד מהתאומים (הדמות של כריסטין בל התקבלה באהדה אז היא לא אופציה) אבל אם יהרגו את מיה וישאירו את אלחנדרו חי זה טיפשי כי כל הכוח שלו זה לבטל את הנזק של מיה ובלעדיה הוא די מיותר. גם האפשרות שיהרגו את אלחנדרו וישיארו את מיה לא הכי הגיוני כי אז לא יהיה מי שיעצור את מיה אלה אם סיילר יקח ממנו את הכוח אבל עם סיילר יכול לקחת כוחות שוב ההגיון אומר שהוא יקח את הכוח של מיה ולא של אלחנדרו. לכן אני חושבת שהשניים שימותו הם מיה ואלחנדרו.

../images/Emo58.gif יכול להיות

אם סיילר יקבל את הכוחות של שני התאומים.....אז הוא יוכל ליצור את הדימום....ולהרגיע את עצמו........למרות שיהיה מצחיק אם הוא יהרוג את מיה בלבד....ואז אלחנדרו יצטרך להחזיק איתו ידיים ולשיר לו בספרדית

gwini1

New member
יכול להיות גם...../images/Emo58.gif

שסיילר יהרוג את אלחנדרו וייקח לו את הכח...כך שמאיה תהיה תלויה בסיילר ולא תוכל לעזוב אותו!

זו התיאוריה הכי

הגיונית עד עכשיו! למרו שסיילר כבר אמר לאלחנדרו שהוא יהרוג אותו אחרי שיהרוג את מיה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif לפרק 10

יכול להיות שאלחנדרו וויקטוריה הם השנים החדשים או שויקטוריה לא נחשבת כ"חדשה שלא התקבלה בצורה טובה"?

../images/Emo58.gif

לא נראה לי כי הם אמרו שסיילר יהרוג שניים, אז ויקטוריה לא נחשבת

Guncrazy

New member
יש קבוצות מיקוד

למרות שאני לא חושבת שלזה דילן התכוונה

למעלה