ממ.. ממ... הכרות?

Peeeach

New member
ממ.. ממ... הכרות?

אז זהו, נכון אמרתי שאני לא ממש מכירה אתכן? חוץ מסתיו וקצת ליאור?:) אז אני החלטתי לעשות משהו בעניין הזה חחח והבאתי שאלון :) קצת ארוך ומיגע, אבל ככה זה שאלונים חחח שם מלא: כינוי של חברים: גיל: מקום מגורים: סטרייט/גיי/ביי: אתה צמחוני? אתה טבעוני? מה הצבע הטבעי של השיער שלך? אוהב אותו? אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? אוהב את זה? מה צבע העיניים שלך? אוהב אותו? מה צבע העור שלך? בן כמה אבא? כמה אחים? אוהב את המשפחה? פירסינג: קעקועים: צבע אהוב: צבע שנוא: אוהב את עצמך? חושב שאתה בנאדם יפה? מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? עברת פעם על החוק? איך? גנבת פעם? אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? אתה לוקח ריטלין? אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אתה דתי/מסורתי/חילוני? מתנחל? כמה קומות בבית? באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? כמה מחשבים יש בבית? ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? למה דווקא אותו/ה? איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מחכה לשנה הבאה? מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? יש תיכנונים לחופש? זוגיות.. יש חבר/ה? היית מאוהב? בכמה אנשים? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? האם התנשקת עם בן מינך? האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? האם אמא נכנסה פעם באמצע? הפעם האחרונה ש..: אכלת: שתית: השתכרת: הקאת: שמעת דיסק: איזה דיסק? צרוב? מה שמעת לפני הדיסק הזה? היית בהופעה: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היית בתל אביב: הייתי בחיפה: התקשרת למישהו: התקשרו אלייך:

Peeeach

New member
ותוסיפו גם תמונה :)

איזה כתה סיימת? ט אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? יהודית! למה דווקא אותו/ה? זונה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? גרועה מחכה לשנה הבאה? משו.. מה מיקצועות ההרחבה שלך? טלויזיה :] כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית?4 עשית בגרויות השנה? במה? לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? ו' יש תיכנונים לחופש? היו היה זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? לא ממש בכמה אנשים? .. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כן כמה בני זוג היו לכם? וא..לוזוכרת כמה מתוכם היו רציניים? 1 D: מתי היה האחרון? קצת פחות מחצי שנה.. אבל זה לא היה רציני מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? אממ חצי שנה.. למה ניפרדתם? ... בגדו בך פעם? נופ היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? נופ הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? כפות ידיים, שיער, עצמות של הלסת חחחחח האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? כן האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? נופ האם התנשקת עם בן מינך? כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? ... האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? חחח לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא.. - כל זה דיי דפוק כי אני בתולה.. הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני כמה דקות גלידה שתית: עכשיו השתכרת: שובעיים?שלוש? הקאת:שבועעים, שלוש שמעת דיסק: היום איזה דיסק? ברי - נגיעות צרוב? חלילה מה שמעת לפני הדיסק הזה? גלגל"צ היית בהופעה: אממ.. סמילנסקי נחשב? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום.. היית בתל אביב: מחר:] הייתי בחיפה: אוהווו התקשרת למישהו: היום= דני התקשרו אלייך: היום - דני

יאללה=]

שם מלא: הוד סתוי כינוי של חברים: הודקה גיל: 16.5 מקום מגורים: יבנה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור אוהב אותו? כע אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?
השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל אוהב את זה? לא מה צבע העיניים שלך? חום כהה אוהב אותו? פסער מה צבע העור שלך? שחומה בן כמה אבא? 50.5 כמה אחים? 3 אוהב את המשפחה? פסער פירסינג:
קעקועים: בקרוב!!! צבע אהוב: שחור וכחול צבע שנוא: ורוד אוהב את עצמך? עובדים על זה חושב שאתה בנאדם יפה?
מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את העיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כך אומרים עברת פעם על החוק?
איך? קיללתי שוטר,פילחתי,הרסתי חחח גנבת פעם?
אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? באירועים מיוחדים חח אתה לוקח ריטלין?
אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? יש מצב אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? לא כמה קומות בבית? 4 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 4 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? במרתף כמה מחשבים יש בבית? 2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: אין לי כוח חח שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? מורה למתמטיקה,אנגלית,היסטוריה..לא חסר
למה דווקא אותו/ה? כי הם גרועים ואני שונאת אותם בדם@#$@#$$ איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? חרא מחכה לשנה הבאה? לא מה מיקצועות ההרחבה שלך? עיצוב גרפי כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 4 עשית בגרויות השנה? במה? כן, 6. מתמטיקה,תולדות האומנות,היסטוריה,לשון,יסודות העיצוב ומד"ט. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו ביצפר יש תיכנונים לחופש? כן עשיתי את הרוב אבל נשאר לעבוד קצת,ווליום כנרת ושופינג אחרון לחופש. זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן בכמה אנשים? 2-3 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? 0 כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? הקול,התחת,האופי האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? כן האם התנשקת עם בן מינך? בלי לשון האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: מקודם שתית: גם השתכרת: לא משתכרת,רק תופסת ראש:] הקאת: מזמן שמעת דיסק: שבוע? איזה דיסק? פורטה צרוב? לא מה שמעת לפני הדיסק הזה? לאדעת היית בהופעה: רוקצ 07 אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול היית בתל אביב: יומחמישי הייתי בחיפה: פיייייי.. התקשרת למישהו: אתמול התקשרו אלייך: היום

ססילייה

New member
הלו דארלינגס ../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif

שם מלא:לירון ליאן סטאר. כינוי של חברים: ליל, לולה, לילס,ליצ', לילקיש, מולי, איפקיס וכוכבית
גיל: 19.4 מקום מגורים:קריית ביאליק לנד. סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית
אתה צמחוני?
אתה טבעוני?
מה הצבע הטבעי של השיער שלך? עד גיל 12 הייתי בלונדינית :) אוהב אותו?לא. אי פעם צבעת אותו?כל החיים
אם כן לאיזה צבעים?אדום,שחור, וניסיתי לחזור לבלונד.לא הלך
השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?תלוי אם אני מסתרקת. אוהב את זה? לא. מה צבע העיניים שלך?חום. אוהב אותו?לא! מה צבע העור שלך?לבן קיר. בן כמה אבא?45. כמה אחים?2. אוהב את המשפחה?ברור ! :) פירסינג:הליקס. קעקועים:שניים, ובקרוב שלישי
צבע אהוב: סגול\כחול. צבע שנוא: צהוב :X אוהב את עצמך?קצת. חושב שאתה בנאדם יפה? לא משהו. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?ציצים?
חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אם הם אומרים.. עברת פעם על החוק?
איך? גנבת פעם?חח רק מהמרכולית P: אתה נוהג לעשן? (סיגריות)כן!!נובלס
כמה?תלוי במצב הרוח. אתה לוקח ריטלין?לא ריטלין, אבל משהו דומה. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?רה-מוטיב. אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית כשרה למהדרין :] מתנחל?רק אצל חברים
כמה קומות בבית?1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי
כמה מחשבים יש בבית?שניי מחשבים רגילים ושלושה מחשבים ניידים. ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:וואי וואי,שלחתי SMS על X.ובמקום לשלוח את זה ליעד שרציתי, שלחתי לX.
שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?י'ב!אנקורי מחזור ה'.אימפריה$#%^#
אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?את המורות למתמטיקה, מי חושק במקצוע הזה?>< למה דווקא אותו/ה?בגלל המקצוע. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?מעולה מעולה. מחכה לשנה הבאה? צבא -_- מה מיקצועות ההרחבה שלך?פסיכולוגיה וספרות. כמה יח"ל מתמטיקה?3 כמה יח"ל אנגלית?5 עשית בגרויות השנה?כן :) במה?את כולן.אבל אני מאלה שמשפרים. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? צה"ל. יש תיכנונים לחופש?את רובן כבר עשיתי:גרמניה+אוסטריה,הרבה ת"א.הרבה הופעות וכדומה :) זוגיות.. יש חבר/ה?
היית מאוהב?
בכמה אנשים?1. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?כן -_- כמה בני זוג היו לכם?יותר מידי. כמה מתוכם היו רציניים? 2. מתי היה האחרון? לפני שבועיים. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?שנה. למה ניפרדתם? כי הוא היה חתיכת דביל.
בגדו בך פעם? שלוש פעמים. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?כן >>><<< הם ידעו אחד על השני? לא. אם לא, איך נודע להם?הם לא יודעים מזה עד היום :] סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?עיניים וחיוך. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? חחח אזיקים נחשב?
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?כן
. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא :X האם התנשקת עם בן מינך?כן. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לונה פארק פרוץ בלילה, נחשב?
אז כן. האם אמא נכנסה פעם באמצע? אוי גאד, כל כך הרבה פעמים.
הפעם האחרונה ש..: אכלת: בבוקר. שתית: לפני כמה דקות. השתכרת:אתמול, קצת. הקאת: שנים!!! שמעת דיסק: עכשיו :] איזה דיסק?ג'ירפות-משוחח עם כיסא.
צרוב?חס ושלום! מה שמעת לפני הדיסק הזה? עינת אקר. היית בהופעה: ביום שבת האחרון :) אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: מזמן לא. היית בתל אביב: יום שני! הייתי בחיפה:אני קצת גרה פה \: [לצערי.
] התקשרת למישהו: אתמול. התקשרו אלייך: לפני שעה, דיקי שלי
.

kepit

New member
כבר יהיה יפה יותר .. איתי :]

שם מלא: סתיו .שם מלא, כן. כינוי של חברים:סנארף,סתוב,סתיויק,סתוביבון,סתוביק..וכו' גיל:14(...) מקום מגורים:באר שבע :S סטרייט/גיי/ביי:סטרייט אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?שטני כזה... אוהב אותו?ממ בסדר.. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? נייט השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק.. אוהב את זה?בסדר.. מה צבע העיניים שלך?אחת כחולה אחת חצי כחולה חצי חומה
אוהב אותו?לפעמים..שלא יותר מידי אנשים מציקים לי עלזה ..
מה צבע העור שלך?עד אתמול הוא היה די לבן.. מהיום הוא קצת יותר כהה.. בן כמה אבא?45? כמה אחים?4 אוהב את המשפחה?לפעמים.. פירסינג:נייט קעקועים:נייט צבע אהוב:כתום
שחור.. צבע שנוא:ורוד? אוהב את עצמך?לפעמים.. חושב שאתה בנאדם יפה?לפעמים.. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?ממ לאדעת.. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?תשאלו אחרים.. עברת פעם על החוק?
איך?
גנבת פעם?
אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? חלילה! :X סיגריות זה איכ. אתה לוקח ריטלין?נייט אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?נייט אתה דתי/מסורתי/חילוני?מסורתי.. מתנחל?לא.. כמה קומות בבית? 3? באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?3 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?בחדר אין לו שם.. כמה מחשבים יש בבית?שניים..אחד עם אינטרנט אחד בלי -סחר תועלת.. ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:ממ לאזוכרת.. שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?ח' :S אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? צביה. שתמות. למה דווקא אותו/ה?כי היא סתומה וכי היא מורה למתמטיקה שממררת את חיי... איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?טובה - מחכה לשנה הבאה?נהה.. שימשך החופש לעד.. מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה?3?
כמה יח"ל אנגלית?4
עשית בגרויות השנה? במה?נייט באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? באותו כלא של שנה שעברה
יש תיכנונים לחופש?חבל שהוא קצת נגמר כבר.. אבל יש הופעה של שלמוי שבן השבוע
זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?סוגשל.. ? בכמה אנשים?חצי היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא כמה בני זוג היו לכם?1? כמה מתוכם היו רציניים?אפחד.. מתי היה האחרון?לג בעומר
מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?
למה ניפרדתם?כי ככה. בגדו בך פעם?לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?ממ הומור? חח
האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? חח לא האם התנשקת עם בן מינך?בקטנה כזה... האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?חח הפעם האחרונה ש..: אכלת:בצהריים שתית:ממ לפני שעה-שעתיים? השתכרת:חח מעולם לא
הקאת:ממ שנתיים? שמעת דיסק:ברגע זה ממש
איזה דיסק?יוני בלוך-הרגלים רעיםםם
צרוב?חס וקולורבי! מה שמעת לפני הדיסק הזה?ממ כלום.. היית בהופעה:ממ ניצנים? וולפני היתה ההופעה של יוני
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:ממ יום שני? היית בתל אביב:פף מזמן..רע מאוד! הייתי בחיפה:פף מהחופש שעבר.. התקשרת למישהו:יום רביעיאולי... התקשרו אלייך:יום רבייעי.. חהחה זהו. לא רוצה תמונה. את יודעת טוב מאוד איך אני נראית.

A t z a

New member
רעיון מעולה,אפחד לא יקרא../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

שם מלא :דנה כינוי של חברים: אממ...דבש,דנוזבל,דנע,דנדן וכו'..לאחרונה גם בונבון
גיל: 17 מקום מגורים: מרכז סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? חלקית אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שטני אוהב אותו? ממ לפעמים אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כן,לאדום השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק למעלה,מתולתל למטה.. אוהב את זה? לפעמים מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? לא משהו מה צבע העור שלך? לבן
בן כמה אבא? 50 כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? את חלק ממנה,כן פירסינג: אף קעקועים: עדיין לא צבע אהוב:תכלת צבע שנוא: חום אוהב את עצמך? לא חושב שאתה בנאדם יפה? לא ממש מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אממ...אף חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? תלוי מי עברת פעם על החוק? אממ כן איך?לא מפרטת פה גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא לוקחת תרופות אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? לא כמה קומות בבית? 3 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? חדר עבודה של אבא בעליית גג כמה מחשבים יש בבית? 3+לפטופ ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: לא מספרת
שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י"א אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? עלק אקטואלי,לימור לבנת?! אממ...שרי אולי..ובנצי למה דווקא אותו/ה? כי היא זבל בנאדם והוא חרמן דוחה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? בסדר מחכה לשנה הבאה? לאאאאא מה מיקצועות ההרחבה שלך? ביולוגיה ספרות כמה יח"ל מתמטיקה?5 אבל יורדת ל4 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? כן,הרבה דברים באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו תיכון יש תיכנונים לחופש?הוא עוד שניה נגמר
זוגיות..-מדלגת כדי לא להתבאסססס יש חבר/ה? היית מאוהב? בכמה אנשים? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?מממ...וואי הרבה דברים... האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני שעה שתית: כנל השתכרת: חודש? הקאת: ממ 4 ימים? שמעת דיסק: שעתיים איזה דיסק? הבנות נחמה צרוב?חס ושלום מה שמעת לפני הדיסק הזה? ממ כלום היית בהופעה: נראלי שאיגי,לא זוכרת איזה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול היית בתל אביב: לפני אילת,יומים לפני. הייתי בחיפה: אממ בכיתה ו'? התקשרת למישהו:רבע שעה התקשרו אלייך: 45 דקות בערך

ירדן88

New member
אני לא אוהבת לענות על שאלונים../images/Emo9.gif

אז בכל מקרה.. אני ירדן,בת 14.

גם אני../images/Emo9.gif

שם מלא:ים
כינוי של חברים:ימיק, במקרה של דנה- ימוזה, ימי, יםים.... גיל:15 וקצת מקום מגורים:קיבוץ גבעת חיים
סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית אתה צמחוני?
בדיוק אתה טבעוני?
מה הצבע הטבעי של השיער שלך?שחור אוהב אותו?אין לי בעיה איתו אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?
לאדום... השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?מגעיל! אוהב את זה?לא!
מה צבע העיניים שלך?חום שהוא הכי קרוב לשחור שאפשר
. אוהב אותו?כן. מה צבע העור שלך?כהה. בן כמה אבא?42 כמה אחים?3 חוץ ממני אוהב את המשפחה?
פירסינג:אין לי קעקועים:כנ"ל צבע אהוב:תכלת צבע שנוא:ורוד אוהב את עצמך?לא חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?עיניים נראלי חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?תלוי מי
עברת פעם על החוק?אם כן על חוק כמו לבוא עם חולצה אחידה לבי"ס, לא משהו יותר גדול מזה
איך?- גנבת פעם?
אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?
אתה לוקח ריטלין?
אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?
אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילוניה! מתנחל?
כמה קומות בבית?1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?1
באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?בחדר עבודה כמה מחשבים יש בבית?2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:לא חסר, אני בן-אדם חסר טאקט שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?ט' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?את נאוה, את אורית, את רינה..לא חסר
למה דווקא אותו/ה?כי אין להן שכל! איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?טובה אבל קשה. מחכה לשנה הבאה?מאוד לא
מה מיקצועות ההרחבה שלך?פסיכולוגיה ואומנות. כמה יח"ל מתמטיקה?4 כמה יח"ל אנגלית?5 עשית בגרויות השנה? במה?עדין לא:p באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?"מעין"- תיכון יש תיכנונים לחופש?הוא נגמר כבר כמעט
בעיקר לחרוש ולגמור להתארגן לבי"ס. זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?בערך בכמה אנשים?לא יודעת
היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?
כמה בני זוג היו לכם?לא היו בנתיים! ואני גם לא ממש רוצה כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם?
סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?העיניים והחוגרת כתפיים
האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא
האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?
האם התנשקת עם בן מינך?לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?
האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?
האם אמא נכנסה פעם באמצע?
הפעם האחרונה ש..: אכלת:אתמול בערב שתית:לא מזמן השתכרת:לעולם לא
הקאת:לפני כמה ימים שמעת דיסק:עכשיו איזה דיסק?"הרגלים רעים" של יוני בלוך צרוב?
מה שמעת לפני הדיסק הזה?שירים של כפיר אפשטיין היית בהופעה:יום שלישי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:לא יודעת היית בתל אביב:אמ יום שישי שעבר הייתי בחיפה:היום אני אהיה!! התקשרת למישהו:לפני חצי שעה בערך התקשרו אלייך:כנ"ל הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה