ממ יש לי שאלה ^^

גם לי יש שבוע הבא מתכונת

ביום שני. ו40 עמודים זה באמת כלום איך יצא לי יותר? אבל גם זה ממש לא נורא אחרי שתקראי הכל כבר יהיה לך הרבה יותר קל לזכור כי זה חומר שכבר למדת

Harpush

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo71.gif

שטחיות זה כואב. במיוחד שזה קיצוני כמו אצלי. אני אפילו לא מאמינה על עצמי. WTF

Harpush

New member
אוי נו.../images/Emo71.gif

תעשו טובה ותתעלמו. [ועליתי על זה שאני רק כותבת דברים ולא מגיבה לבנות אחרות וזה אגואיסטי מגעיל ודוחה.]

snoofkinon

New member
../images/Emo41.gifשאלה על טמפונים../images/Emo41.gif

יכול להיות מצב שבו הפתח קטן מדי בשביל להכיל טמפון? כאילו, החור בגודל פיצקי של פחות מזרת... זה נורמאלי?

Immortality

New member
../images/Emo32.gifאני מתגייסת בפריקין אוגוסט.

וחשבתי שיהיה לי קל מאוד להתמודד עם זה, כי זה מעולה מבחינתי [אני לא באמת צריכה כזה חופש ארוך, חודש יספיק לי, והוא יכלול גם שבועיים בית ריק של ההורים בחו"ל, יש לי 6000 שקל בחיסכון בינתיים ובקרוב אכניס עוד קצת, במיוחד למקרה כזה, אני מתגייסת לתפקיד חיי בערך עם התנאים הכי טובים שיש ואין לי לא רצון ולא סיבה להתלונן לרגע] אבל אני כל כך קטנה. אני עוד כל כך תינוקת, רק לפני חודש היה לי 18 ואני הכייי לא מרגישה ככה בעולם. כרגע הדאגות הכי גדולות שלי בחיים הן לעבור את הבגרויות בלי להתאבד מהלחץ. מה מדים פתאום? מה טירונות? מה מסגרת חדשה? עוד לא הספקתי לצאת מזאת, כבר אחת אחרת?... אלוהים ישמור, מתי הספקתי לגדול כל כך??

josie1986

New member
לאיזה תפקיד את מתגייסת?

(הרי אחרי הצהרה על תפקיד חייך אני חייבת לדעת
)

nettus

New member
את תהיה בקריה

בבניין שלי עם אני לא טועה אבל עד אז אני יהיה חודש משוחררת, וסביר להניח שיהרסו את הבניין הזה עד אז אז טוב נו...

paperdoll16

New member
אם זה מנחם אותך../images/Emo54.gif

אני התגייסתי 6 ימים אחרי הבגרות האחרונה שלי. כלומר- ביולי. ותראי- אני עוד חיה. מה שאני מסה להגיד זה שיהיה בסדר, מיכליק.

Fragile rose

New member
../images/Emo32.gif

תמונה מהמצלמה החדשה עד שהצלחתי לחבר אותה למחשב יצאה לי הנשמה

KarenTheGoddess

New member
ואוו.

את צריכה לשים יותר תמונות ברורות שלך ולא משהו מסכן ממצלמת אינטרנט את מדהימה.

B a Z u K a

New member
בואי נגיד שכל עוד

לא בא לך שיוכל אותך כריש, אל תיכנסי לים בפלורידה כשאת במחזור. לא יודעת מה זה קשור. זה סתם מתסכל..

שירשרת בסדר:ם

כי קיבלתי על זה מסר. ואין לי בעיה שכריש יאכל אותי, יש לי בעיה להשאיר אחרי שובל דם מנצנץ ם:

nettus

New member
../images/Emo32.gifאמאלה כמה חומר לסדר

החלטתי שאני הולכת לעורך דין לתבוע את הבצפר שלי על זה שגרם לי להיות נכה לפני שנתיים, ואני הוספת עכשיו את חומר הרפואי שנעסף לי במשך הזמן כדי להביא לו וזה פשוט הרמות של הרמות של דפים:-O מאיפה הכל צץ? באמת הייתי אצל כל כך הרבה רופאים וכל כך הרבה בדיקות ועדיין לא מצאו מה יש לי?! טוב נו מחר תור לנירולוג נראה אולי הוא יגלה מה יש לי כי נמעס לי כבר ללכת כמו נכה, ולשבת בבית מבלי לעשות כלום.

Small talk

New member
זה לא הופיע אבל הלך לי דיי רע

והייתי חייבת להשתין אבל הייתה לנו שומרת אחת אז היה אי אפשר, חוץ מזה שידעתי שאין לי זמן לכלום בטח לא לצאת לשירותים. ובתחילת הבגרות האחראית בחינות בבית ספר אמרה לנו שיש מלא מחברות אז אם אנחנו מסיימים אחת שנבקש עוד, וביקשתי ראשונה, והיא אמרה לי שאין, והתחילה להסתכל לי במחברת לחפש לי מקומות לכתוב בהם עוד (WTF?) בסוף מצאתי פינה שיכולתי לכתוב בה טיוטה ועוד פינה לכתוב בה את התרגיל, ואחרי שיצאתי גילתי משיחה עם האחראית בחינותף שכל מה שהמשגיחה העצלנית הזאת הייתה צריכה לעשות זה להתקשר עליה והיא הייתה מביאה לנו עוד מחברות. בחיים שלי לא הגשתי מחברת בחינה כל כך מבולגנת. כוסאמק.

למעלה