ממ הספר של יהלי מישהו פה קרא את אחד הספרים שלו? ואם כן מה דעתכם עליו\ עליהם? (שווה לקנות? )
U u r i c New member 3/9/06 #1 ממ הספר של יהלי מישהו פה קרא את אחד הספרים שלו? ואם כן מה דעתכם עליו\ עליהם? (שווה לקנות? )
מ מוניקה סקס לנצחח New member 3/9/06 #2 אמממ... את דמי מפתח לא קראתי עדיין אבל בין דירות פשוט ספר מעולה! מומלץ בחום!(אין לי כוח לכתוב ביקורת או איזה משו כזה, אז סמוך עלי באמת כדאי לקרוא בעיקר אם אתה אוהב את סגנון הכתיבה הרזה שלו)
אמממ... את דמי מפתח לא קראתי עדיין אבל בין דירות פשוט ספר מעולה! מומלץ בחום!(אין לי כוח לכתוב ביקורת או איזה משו כזה, אז סמוך עלי באמת כדאי לקרוא בעיקר אם אתה אוהב את סגנון הכתיבה הרזה שלו)
א אסי סרחנה בנשמה New member 4/9/06 #4 תסמוך עלייה!../images/Emo194.gif אני סומכת עלייה אז זה כבר טוב בקשר לספר לא קראתי אבל שמעתי ביקורות ממש טובות ממש אז כדאי לך!
תסמוך עלייה!../images/Emo194.gif אני סומכת עלייה אז זה כבר טוב בקשר לספר לא קראתי אבל שמעתי ביקורות ממש טובות ממש אז כדאי לך!
H horse girl1 New member 4/9/06 #6 ../images/Emo48.gifקרתאי את שניהם אישית יותר אהתבי את 'בין דירות', אבל גם 'דמי מפתח' נחמד ביותר