ממ בנות כנסו

טוולי

New member
ממ בנות כנסו ../images/Emo7.gif

אני הולכת לעזוב אותכם לזמן קצר ... בגלל שאני הולכת לעבור ניתוח שנקרא אפנדציט משו כזה =/ אתמול כל הלילה היו לי כאבים בבטן... והיום כשקמתי לבצפר לא יכולתי לזוז והיו לי סחרחורות... נממ הלכתי לרופא והוא אמר לי שעם עד השעה 3 לא עוברים לי הכאבים אני צריכה ללכת לבית החולים למיון לעבור את הניתוח
בקיצור אני ממש ממש מפחדת מדברים כאלה נמממ ורק שלשלום דיברתי עם ידיד שלי וכזה אני עושה לו אני בחיים שלי לא יעבור ניתוח אני מפחדת מהדברים האלה והנה זה בא =/... אני מקווה שזה יהיה מהר יעבור מהר... אחרי הניתוח אני צריכה להיות שבועיים בבית... ואני ישתדל להיכנס עם אני יוכל
יופות שלי אני יתגעגע אליכם מלאאאאאאאאאאאאאאא
אוהבתתת אותכםםםםםםםםםםםםםםםם

litalg06

New member
טוולי../images/Emo7.gif

נתגעגע המון! ואני אתפלל כל הזמן שתהיי בסדר! ה' איתך! אל תדאגי! ותמיד תמיד תמיד תמיד תזכרי שיש לך אותנו! אוהבת המוןן!! ליטלי

your star

New member
לטוולי../images/Emo140.gif

בעזרת השם הניתוח יעבור בשלום! אני אתפלל שכך יהיה...אאא-מן! יפה שלי! כולנו פה מחזיקות אצבעות ומחכות לשמוע עדכון ממך! החלמה מהירה
... אוהבת המון:
~אור~

Crazy Motek

New member
טוולי

אל תדאגי.. ה' איתך! ואל תשכחי לעולםםםםם!!!! יש לך אותנו!! ואנחנו תמיד נהייה איתך!! ואם כואב לך.. תזכרי, שאנחנו מחזיקות לך אצבעות!!
אוהבת תמידדדדדד!! Crazy Motek

talush20044

New member
טולי שלייי

אל תדאגייי!! הכל יהיה בסדר בעזרת ה' מתה עלייך יפיופה!

OoנויoO

New member
לטלו'ששששששש!

בעזרת השם הכל יהיה בסדרררר
אל תדאגי! נולי ישמור עלייך וגם אנחנו!!! החלמה מהירהההההה!!

טוליי מאמוש !!

אני יתגעגע מלא מלא!!
יאפה שלי אני מקווה שהניתוח יעבור בהצלחה אממן!! תרגישי טוב מאמי!! אוהב אותך המוניםם

שיהיה לך בהצלחההץ..

אנחנו תמיד פה בשבילך.... ושיהיה לך רק בהצלחה ותחזרי אלינו כמה שיותר מהררררר

miri2102

New member
...מאמי...שליי!!!

בהצלחה..בניתוח..אני בטוחה..שזה יעבור מהר..!!!חולה עליך..ומחכה..!!

יפה שלייי ../images/Emo13.gif

אל תדאגי! זה עובר בצ'יק צ'ק חח ;) אולי בכלל הכאבים יעברו לך ולא תצטרכי לעבור את הניתוח.. אבל אם את תעברי אותו אטפו טפו טפו חח אז בהצלחה! נתגעגע אלייך ה=מ=ו=ן אוהבת אותךךך

CaMiLa TqM

New member
יאא טולי...

תרגישי טוב... זה באמת מהניתוחים האלה שפתאום צריך לעשות אותם... אבל הם ניתוחים פשוטים וזה עובר בסוף קצת מתפנקים בבית לא נורא גם אחרי זה יש חודש פטור מספורט אז מה רע?? אני יפנק אותך חח :)

טולע..

תראי תגובתי בקומונה =] אוהפת אותך מלא מלא מלא מלא מלא מלאאאאאאאאאאאאאאאא אחות יאפה שילייייייייייייייייייייייייי

טלעע ../images/Emo201.gif ../images/Emo24.gif

יפה שלי את תעברי את זה בשלום!!! ואנחנו תמיד פה מחכות לך...
אוהבת אותך מאודדדדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!

לאאאאאאאאאאאא אמאאאאאאאאאאא

טוליע שלייייייייי דיי לא רוצה שתעברי ניתוח אני אוהבת אותךך כול כךךךך דברי איתי באיסי ומאמי שלי אני אוהבת אותך הכי שבעולםםםםםםםםם אמא מושלמת שלי ואין לך ממה לפחד מהניתוח ואני מקווה אמן אמן שלא תעשי אותו!!!

OoנויoO

New member
דורינו'שששש?!הקרסול עדיין כואב?חחח

הפורום במצב קשה כולם פה חולים...

KiSs KiSs KiSs

New member
טולטולללל ../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif יאאא..יאפה שלנוו

ספרי איך עבר הניתוחחחח.. ו..גם אם לא תהיי בפורום הרבה זמן-לא נשכח אותךךךךך
ונחכה עד שתחזרי
אוהבותותךךךךך מלאאאאאאאאא

למעלה