ממתק קשה

dor307

New member
ממתק קשה

השירים שדלפו: Candy Shop Heartbeat She's Not Me Incredible Beat Goes On Give It To Me 4 Minutes Miles Away שירים שעוד לא דלפו: Dance 2Night Devil Wouldn't Even Recognize You Voices Spanish Lesson הרטביט ומילס אווי מזכירים אחד את השני

ofirshai

New member
טוב שמעתי את האלבום

בשמיעה ראשונה- אלבום סביר סה"כ, בטח עוד כמה שמיעות הוא ממש יתפוס אותי. כרגע She's Not Me מסתמן כשיר הכי טוב שם, גם Devil שיר חמוד. ביט גוז און שונה לגמרי מהדמו שדלף בקיץ. השירים שאהבתי: קנדי שופ 4 דקות גיב איט טו מי (ממכר בהחלט, לא יודע אם נכון בתור סינגל שני) שיז נוט מי אינקרדאבל ספניש לסון דוויל צריך להעביר עוד כמה שמיעות כדי לקבוע חוות דעת סופית על האלבום...

ofirshai

New member
אוקיי אחרי כמה שמיעות

גם וויסז וביט גוז און שירים טובים.

dor307

New member
מה שממש מעצבן באלבום הזה

הם ניסו לייחד כל שיר בכל מיני צורות טיפשיות כמו גשם באמצע של דיווד,או הגיטרה והשריקות ב- She's Not Me שלא קשורים לכלום ומכבידים על השיר לחינם. הדבר הכי מביך באלבום זה דפיקות הלב בהתחלה של Heartbeat,שגם מדונה וגם פראל אמורים לדעת כמה זול זה..אבל בכללי פראל יצא יותר מלך מחבורת טימברלנד,חבל שהיא לא נתנה לפראל את Miles Away אולי הוא היה מוציא מהשיר הזה משהו. Incredible הוא פשוט HOT MESS שאי אפשר לא לאהוב אותו,She's Not Me הרבה יותר טוב אחרי שהוא זוכה לפרשנות שלי (שזה שיר על התחרות עם זמרות אחרות),Spanish Lesson זה שיר גימיק שלא הצליח להם,Beat Goes On השתפר וCandy Shop דווקא חמוד במסגרת האלבום. ניראה אם היא תשרוף את קלף ג'סטין עוד פעם ותוציא אתDance 2Night שהוא בכלל שיר של שג'אנט אמורה לעשות כדי להחזיר לעצמה מעריצים מהאיטיז. Voices הוא השיר האהוב עלי מהאלבום

ofirshai

New member
פארל אכן יצא הרבה יותר טוב מטימבה

גם אני ממש אהבתי את אינקרדאבל (אהבתי שהיא אומרת "הסקס איתך הוא...") ואת שיז נוט מי מאוד, גם 2 הרצועות הסוגרות ממש טובות. דאנס טונייט שיר חביב, אבל ג'סטין ממש מעצבן פה איך שהוא נדחף פה לכל הפקה של טימבה, ולקראת הסוף הביטים מזכירים לי את הביטים בגימי מור של בריטני. אהבתי שהיא מדברת פה על סקס ומיניות (במיוחד בGI2M).שיר הבונוס, ring my bell, דלף, לא משו האמת. היום הייתה ביקורת קצרה על האלבום בידיעות, ביקורת די אוהדת, אבל דבר אחד לא הבנתי איך הם מקשרים בין הארטביט לבין הפקות של וויליאם אורביט, אני לא מצאתי שום קשר... סה"כ אלבום טוב, אבל לא יודע אם יותר טוב מקונפשינס. סדר העדיפיות שלי לגבי האלבומים שלה מהעשור הזה (ביינתים) הוא: - קונפשינס - הארד קנדי - מיוזיק/אמריקן לייף

למעלה