ממתקים בחתונה

מיטלי25

New member
ממתקים בחתונה

יש לנו חתונה קטנה ואין הרבה ילדים אבל בכל זאת אני רוצה לגוון קצת ולהוסיף ממתקים. איזה ממתקים מתאימים יותר למבוגרים והאם כדאי למקד אותם על הבר או לפזר על השולחנות...?

לדעתי על הבר...

ומה שהכי הולך זה- מרשמלו, נחשים וגומיות למיניהם. חוץ מזה יש היום להשכרה מפלי שוקולד מדהימים.

סוכריות גומי למינהן וקרמבו...|גלידה

נראה לי שעדיף למקד בבר... בעיקר אם אין הרבה ילדים...

T i k t a k i t

New member
בארוע שהייתי בו

היה מעין ברד בכוסות זכוכית יפים עם טיפה אלכוהול בכמה טעמי פירות -אם החתונה שלך קיצית זה יכול מאוד להתאים לדעתי.

בחתונה שאני הייתי לאחרונה

הוציאו לרחבת הריקודים מעין סירת קאנו מחולקת לתאים ששני אנשים החזיקו מהצדדים, כשבתוכה היו מלא סוגים של שוקולדים וסוכריות כמו בזוקה, נחשים, מטבעות שוקולד, סוכריות על מקל וכו'.

mayaya1

New member
ממתקים

אם יש לך אופציה של סידורי שולחן מהמקום או מהקייטריניג את תקחי רק את הואזות ואפשר למלא את הואזות בממתקים. תקני כל מיני חממצוצים וסוכריות גומי. חשוב מאוד לקנות דברים שיש להם תועדת כשרות, כי אחרת לא יתנו לך להכניס את זה (לכן אם את קונה שוקולדים צריך ממש להקפיד שהם פרווה)

hunny1

New member
אני קניתי

4 קערות גדולות שקופות באיקאה וקניתי גם ממתקים - סוכריות חמצמצים, גומי, סודה על מקל וכ"ו ) רק עם תעודת הכשר בדרום תל אביב על לוינסקי מאוד זולים יוצא ל2 קילו סוכריות ג'ילת קטנות כאלה מכירה ? 30 ש"ח

מיטלי25

New member
רעיונות טובים-

אבל על שוקולדים בהתחלה אני רוצה לוותר כי כנראה אחלק בסיום האירוע שוקולד כמתנה לאורחים. השאלה היא אם יהיה ביקוש לסוכריות/גומי אצל מבוגרים?

diklar22

New member
מניסיון..המבוגרים כל כך מתלהבים

שהם לוקחים לקטנים את הממתקים... כמה שיותר ילדותי ככה הם יותר התלהבו אצלנו סוכריות על מקל, נחשים, מרשמלו, שרשראות של סוכריות קטנות וכו'..

למעלה