ממתי סופרים...

osi28

New member
ממתי סופרים...

בוקר טוב בנות יקרות אז ככה, סוף סוף עשיתי את הצעד בכיוון הנכון והחלפתי את הרופאה שלי ברופא מומחה לפיריון (פרופ' בידר- קיבלתי המלצות מכן..)ואני רק יכולה להצטער שלא עשיתי את זה קודם. עכשיו אני רואה כמה הרופאה הטעתה אותנו (אפילו לאולטרסאונד זקיקים היא התעקשה משום מה לא להפנות אותי). בכל מקרה, "עליתי כיתה"- מאיקקלומין לגונל אף. שאלתי היא- מאיזה יום מחשבים את תחילת הוסת? מהיום שמופיעה הפרשה או מהיום שמתחיל דימום ממש? ואם הדימום מתחיל באמצע היום- האם צריך למחרת ולא להחשיב את היום הזה? אני מקווה שהבנתן ותוכלו לעזור לי

פּוֹנְג

New member
מיום הדימום ולא הכתמים.

אם מתחיל באמצע היום אז עדין זה נחשב באותו היום. אם מתחיל בערב, אז קחי בחשבון יום נוסף.

GALAULI

New member
אופס....

אויש אני קיבלתי ביום רביעי בסביבות 17-18 בערב ,אבל ספרתי את זה מאותו היום...את האיקקלומין התחלתי ביום ראשון בשעה 16 אחה"צ. ההייתי צריכה להמתין עוד יום??? זה נורא?

petit choux

New member
אני סופרת מהדימום

לפי הרופא שלי ככה הוא אמר לי לספור וככה אני סופרת מאז ומתמיד אז אולי תשאלי את הרופא שלך

petit choux

New member
טעיתי ../images/Emo9.gif אני סופרת מהכתמים הראשוני

כי סה"כ זה סימן למחזור לא?! אובדהב שלאחר מכן מגיע הזרם

babywishing

New member
גם לי הרופא אמר לספור מהיום של

הדימום ממש, אומנם ההפרשות והטיפטוף הם מחזור, אבל סופרים את הימים מהדימום. ובקשר לשאלה השניה - נראה לי שגם אם זה מתחיל באמצע היום להתחיל לספור מאותו היום. ובהצלחה אמן וזה הפרוטוקול המנצח

פנינהט

New member
אני מטופלת אצל פרופ' בידר

והוא פשוט מדהים. אני שאלתי אותו את אותה השאלה והוא אמר שסופרים את היום הזה.

למעלה