ממתיקים

onceuponatime1

New member
ממתיקים

אני חייב עצות לגבי ממתיקים ממיצים לבינתיים נמנעתי בגלל הצרבות אני בשבוע האחרון שותה רק תה עם מעט סוכר (כחצי כפית לכוס) וחשבתי לוותר על זה.... כאילו זה בטח יכול לעזור לא? הלכתי לסופר לא מצאתי ממתיקים מלאכותיים בכלל! סוכרזית אני לא רוצה כי לפי מה שאני יודע פוגע בלב (וגם את זה לא מצאתי בסופר :-\) מישהו יכול לתת לי הדרכה קצרצרה על ממתיקים שונים ואיפה אפשר להשיג?
אני מרגיש דביל... תודה

הכי בריא לשתות בלי סוכר [גם יותר טעים, לדעתי]

אם התכוונת לשתיה ממותקת אני שותה ספרינג T, רק 33 קלוריות לכוס במבחר טעמים. אם אתה מתכוון לממתיקים לשתיה חמה אז יש צמח שהוא גם בריא וגם טעים מאוד שאודטה המליצה עליו בחום שכחתי את שמו אנסה לעשות חיפוש בגוגל

אלישבע24

New member
קוראים לצמח הזה סטיביה ואני

מאוד לא אהבתי אותו. אפשר להשיג אותו בחנויות טבע.

סטיביה

אין דוחה ממנו. לא מסוגלת להכניס את זה לשתיה. קניתי, ואני משתמשת כתחליף סוכר בבישול בלבד. איכסה!

bmi גבוה

New member
אני שותה

בלי סוכר בכלל,תאמין לי מתרגלים ואתה מדבר עם מישהי ששתתה תה עם 4 כפיות סוכר... וכפית סוכר בחייך זה מותר...אל תגזים!!!!

onceuponatime1

New member
יש גבול למה שאני מסוגל לעשות

קפה כל זה טייסטרס צ'ויס בכיף תרביצי בלי סוכר תה? אין מצב... הורדתי לחצי כפית כי זה באמת המינימום שאני מסוגל.... שיהיה קצת טעם

onceuponatime1

New member
תודה וסליחה על הטראומה בלילה ../images/Emo3.gif

החומר הזה לא עושה נזקים או משהו כזה? ממה שרשום בקישור זה נשמע ממש טוב.... בתגובות ראיתי שרשום שבארה"ב המוצר הזה נאסר משום מה.....

אופירA

New member
מנהל
אם לא מצאת שום ממתיק מלאכותי בסופר

אתה בהחלט יכול להרגיש דביל... בכל סופר יש מחלקה שלמה של סוגים רבים של ממתיקים מלאכותיים. פשוט לא שאלת אנשים. אבל ייתכן שמשמיים מנעו ממך לראות את הממתיקים המלאכותיים. כי המחקרים חלוקים בדבר יעילותם של ממתיקים מלאכותיים בתגבור הדיאטה. יש מחקרים שהראו שדווקא צריכת סוכר מתונה תגברה את הירידה במשקל. גבר צעיר שיורד בקצב מהיר במשקל, סביר שכדאי לו לשתות חצי כפית סוכר לכוס ולוותר על נזקם של הממתיקים המלאכותיים. לעומת זאת, מי שצורך מתוק בכמויות מסחריות (כמוני
) צריך כנראה להעדיף ממתיקים מלאכותיים על סוכר, כי גם הסוכר גורם לנזקים בריאותיים קשים. כשהוא בכמויות, כמובן.

onceuponatime1

New member
תודה ../images/Emo24.gif

לגבי הסוכר זה חצי כפית לכוס אבל זה מצטבר ומצטבר ומצטבר זה מגיע לבסביבות החצי כוס סוכר ביום פלוס מינוס לא עדיף להימנע מכמות כזו? זו לא כמות מבוטלת ולפני הניתוח לא הייתי רגיל לצרוך כמות כזו של סוכר, קפה בד"כ בלי סוכר (אם זה הסוג שאני אוהב), תה כמובן עם.... אבל שתיתי שתיה מתוקה המון

אופירA

New member
מנהל
בשתיה מתוקה יש 3 כפיות סוכר בכוס 200 מ"ל...

זה לא מתוק כל כך, אבל בגלל החומרים המרים והמלוחים (מייצבים, חומרי צבע) יש הרבה הרבה יותר סוכר מאשר במשקה לא תעשייתי שמכינים בבית. אז בשתייה מתוקה אין שאלה שצריך רק דיאט. ברור שצריך להפחית את הסוכר. יתכן שצריך לאזן בין סוכר לבין ממתיק מלאכותי, אם אתה שותה המון כוסות תה ביום.

מצטרפת להמלצה

יש גם סוכרוז בטבליות. ואני מכורה לסוכרזית. כבר שנים. ניסיתי את כל התחליפים, וזה הכי טעים/רגיל לי.

ליבי3617

New member
אני משתמשת בסוכר חום

קל יותר מסוכר לבן מבחינת הטעם ולא סינטטי כמו כל הממתיקים למיניהם אם כבר מתעקשים על ממתיק מלאכותי - ספלנדה.

שמחה37

New member
אני רק סוכרזית

ואת הרוויון ממתיקה בסוכרדיאט החום. קפה לא שותה מאז הניתוח ונס קפה כבר 22 שנה מאז שהשתנה לו הטעם בהריון של הבן הגדול שלי שמחה

dubit1234

New member
אני שותה עם כפית סוכר

שותה הרבה הפוך ולא מסוגלת בלי סוכר

דקר31

New member
יש את צמח הסטיביה [מקווה שאיות נכון]

הוא מגיע בכל מיני צורות , טיפות, אבקה ומיובש. אישית אצלי הוא צומח בעדנית קטנה בחלון.. וממתיקה איתו בעיקר חליטות צמחים בחום הזה... ליטר וחצי מים, הרבה נענע/זוטה/שיבה/לימונית ו2 עלים קטנים של סטיביה.. והחיים דבש

onceuponatime1

New member
לפי מה שקראתי,

הוא נאסר בארה"ב, לא ברור לי בדיוק למה..... זה נשמע אחלה פיתרון (עוד מישהי רשמה לי אותו) אבל העובדה שנאסר מלחיצה

דקר31

New member
צמח הסטיביה נאסר לחולי סרטן בארה"ב

ולחולי המופיליה . זה מה שאני כרגע קוראת במאמרים שבגוגל.. לא ל"אוכלוסיה הכללית". בארה"ב גם אסור להשתמש באופטלגין [ביקשתי פעם בבית מרקחת שם את הכדור ומסתבר שקוראים לו "משכך הכאבים המקסיקאני" כי מבריחים אותו משם] ופה בארצנו המגניבה משתמשים בו בלי מרשם.. הFDA האמריקאי והפיקוח האירופי שונים ..ואנחנו הולכים לפי האירופיים מסתבר..

onceuponatime1

New member
אפשר לשאול למה הוא נאסר לחולי סרטן?

יש לך מושג? אני אחפש קצת בעצמי בינתיים...

למעלה