ממתינה

SPARK3

New member
ממתינה

שלום לכולם, השתתפתי במיונים לד. קרקע אלעל בפילת ב-2/3 האם יש כאן מישהו שהיה באותם מיונים וקיבל תשובה כלשהי? הבנתי שאם עוברים מקבלים תשובה בטל' תוך יום יומיים. זה שעדיין לא שמעתי מהם זה סימן רע לדעתכם?

בלה39

New member
הי

אני השתתפתי במיונים האלה וקיבלתי תשובה... שלילית - בדואר אחרי יומיים. לדעתי מחכה לך תשובה בדואר... תנחשי כבר איזה. בכל אופן ... הלואי ותגיע לך תשובה חיובית כי גם לי נראה שמתקשרים אחרי יום יומיים למי שעבר... בהצלחה בכל מקרה!

get well

New member
כמה דברים חשובים

מי שעובר מתקשרים אליו אבל! כל מי שלא עבר יכול לערער על זה, לשלוח פקס לאל על למה הם חושביםשהם מתאימים הם מזמנים את כולם לוועדת ערער ושם אחוזי הצלחה הם 90%. אל על כל כך לחוצה על דיילים במיוחד קרקע שהיא לוקחת כמעט את כולם ממליצה לכם לערער!! בהצלחה ותעדכנו

AviSimanTov

New member
זה נכון גם לגבי בודקים בטחוניים בחו"ל?

...הלחץ הזה לעובדים?

בלה39

New member
אני לא בטוחה...

שבגלל שאל על לחוצה כ"כ לדיילים אז היא תקח כמעט את כולם. זה לא כ"כ נכון כי למרות שהיא לחוצה (ואני לא יודעת כמה אם בכלל...) עדיין היא לא מתפשרת בדרישות שלה. אז מנסיון אישי אני ממליצה לכולם לא להסתמך על זה שיש או אין לחצ. הדרישות לתפקיד דייל נותרו בעינם. דהיינו, אין שום הקלה בקבלה - עדיין יקבלו את מי שמתאים בהתאם לפרמטרים שהחברה קבעה. אני באפן אישי כנראה לא מתאימה... לא נעים - לא נורא. ולגבי ערעור - לא הייתי ממליצה להסתמך על זה... ע"ע מה שכתבתי למעלה. אבל זוהי דעתי האישית וכמובן שלא ניתן להשליך ממנה על הכלל. בכל אופן - תודה לך על התגובה וההמלצה החמה (-: יפה שהתייחסת עם מילות עידוד חמות ונעימות
את מתוקה!

jDaNiELLE

New member
אהלן

הייתי במיונים יום חמישי האחרון. אם עדיין לא התקשרו- אבוד?

למעלה