ממתינה לתשובה

ממתינה לתשובה

קיבלתתתתתתתתת אתתתתתתתתתתתת המייליםםםםםםםםםםםםם שליייייייייי??? ובגלל שאני פה בדקות אלו אז ארשום גייייייייירררררררררללללללללסססססססס אלללללללללללאווווווווודדדדד מממממממממדדדדדדדדהההההההההההיייייייימממממממממווווווותתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נננננננננננניייייייייייייקקקקקקקקקקקקקוווווווווולללללללללללהההההההה

sapir aloud555

New member
חחחחחחחחח כרמיתתתת

תפסיקי למשוך אותיות..חחחחחח סתם סתם לא קיבלתי אף מייל!
זה הכתובת שוב [email protected] חחחחחחחח קורעתתתת...... חוזרת על מילותייך: גייייייייירררררררררללללללללסססססססס אלללללללללללאווווווווודדדדד מממממממממדדדדדדדדהההההההההההיייייייימממממממממווווווותתתתתתתת נננננננננננניייייייייייייקקקקקקקקקקקקקוווווווווולללללללללללהההההההה

aloudy

New member
../images/Emo99.gif

נננננננייייייייקקקקקקקקקקקקווווווווווווללללללללללההההההההה *אני יכול להמשיך עם זה לנצח*

H E L L O111

New member
גם אני...מצטרף שוב

נננננננננניייייייייקקקקקקקקקקקקקקוווווווווווללללללללללללההההההההה ששששששששששרררררררררררריייייייייייייללללללללללללל נננננננאאאאאאאאאאאאדדדדדדדדדדדדדדייייייייייייןןןןןןןןןן קקקקקקקקייייייייימממממממבבבברררררררררלללללליייייייייייייי ששששששששששששששששששרררררררררררררררררההההההההההההההההההההההההה גירלז אלאוד

היי כרמיתו'ש, היום אנו בסימן רטט?

מאמא צב? י'גבר? חחחחחחחח זו חיה........ אזזזזזזז...... למה אתן לא אומרת גם ששששששששששששששששששששששששששששששרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררההההההההההההההההההההההההההה נננננננאאאאאאאאאאאאדדדדדיייייייייייייןןןןןןןןןןןןןןן שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששררררררררררררררררררררררררררררייייייייייייייייייייייייייייייללללללללללללללללללל קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקייייייייייייייייימממממממבבבבבבבבבבררררררררלללללללללללללללללללייייייייי <לי, כן לי ראיין.....חחחחחחחחחחחח> וטוב.... ניייייייייקקקקקוווווווווווולללללללללללהההההההההה <גם את דן, סבבה? דדדדדדדדדדןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן, גם דניאל? דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדננננננננננננננננננננניייייייייייייייאאאאאאללללללללללללללללללללללל>

למעלה