ממש תסבוכת ...

yala85

New member
ממש תסבוכת ...

שלום לכם, כנראה שהחיידק שבמשך תקופה לא מועטה חשבנו שזה עבר אבל זה לא עבר. האנטיביוטיקה שלקחתי לא עזרה לו להתגבר. עכשיו אחרי הרבה בדיקות אני מקבלת אנטיביוטיקה אחרת בתקווה שהוא ייעלם. אבל יותר מזה, אני גם לא מקבלת מחזור וכל הבדיקות הן שליליות וגם בתרבית שעשו לי רואים שזה שלילי. אני לא יודעת אם יסכימו שאני אתחיל טיפול עם אנטביוטיקה עשרה ימים. כי במשך הזמן הזה אני גם אצטרך להזריק וגם ככה אני לא מגיבה מי יודע מה. מה גם שהעלות שלהם מאוד יקרה. אני רוצה לשאול את הפרו´ מחר בע"ה אם לכשאקבל מחזור אני אתחיל טיפול למרות האנטביוטיקה. כל כך פחדתי כל היום שהגיעו התוצאות של התרבית ואמרו לי לבוא דחוף לרופא משפחה. הייתי בטוחה שאומרים לי זהו זה חיידק מסוכן. תודה לאל זה לא נורא כל כך. זה חיידק אבל הוא אני מקווה לא יהרוג אותי חלילה. רק שהוא עשה לי צרות והמפליא הוא שמאז שלקחתי איקאקלומין התחיל לי הבלגן לא יודעת אם לקשר. תודה וסליחה על האורך.

נועם@בת

New member
שלום יאלה ../images/Emo24.gif

קודם כל אל תתנצלי לא על האורך, לא על הרוחב ולא על האלכסון
אם התרבית היתה שלילית אז זה אומר שחיידק עבר כבר, לא? או שעשו תרבית לבדיקת חיידקים מסויימים? בכל מקרה, מאחר ואת נוטלת אנטיביוטיקה, אין טעם שתתחילי טיפול כשאת חלשה. הרי ממילא חששת להתחיל טיפול, אז בלית ברירה תחכי עוד חודש עד שתתחזקי. בגילנו כל חודש יקר, ומצד שני מה זה כב רמשנה עוד חודש, פחות חודש
לא חושבת שיש קשר לאיקקלומין, אבל לפעמים ההרומונים שאנחנו לוקחות פוגעות בחוזק של הגוף, ומאפשרות למחלות להתנחל בנו. תהי בריאה
נועם

yala85

New member
זאת הבעיה שעשו לי עוד תרבית ובה

תודה נועם, עשו לי תרבית שתן לראות אם יש חיידקים ואכן החיידק הישן מלפני חודש מתסבר שעוד קיים, אני לא סובלת מצריבות בנרתיק טפו טפו כמו שהיה לי חודש שלם תודה לאל יותר טוב, זה היה ממש נורא אני צרחתי וסבלתי. רק אלוהים יודע כמה סבלתי. עשו לי אותה ביום שני אחרי שלקחתי שבוע אנטיביוטיקה והחיידק עדיין שם. זאת אומרת שהתרבית חיובית. הוא הצליח להתגבר על האנטביוטיקה הקודמת כנראה. החליפו לי אחרת. אני אדבר עם הפרו´ מחר אולי אצליח לשכנע אותו לבטל לי את הטיפול. הוא רוצה בכל זאת להתחיל הוא אומר שאין לזה השפעה. האמת שעכשיו טפו טפו אני יותר חזקה מאשר לפני שבוע אבל בא לי עוד קצת חופש . נראה מה יגידו מחר. תודה.

למעלה