ממש תודה... "ממש תודה על זה שסיפרתם לי מה היה "בפני מלאך" אתם חברים עשר." ממש נעלבתי!
ר רינת פוחיס (רינת) New member 19/9/01 #1 ממש תודה... ../images/Emo7.gif "ממש תודה על זה שסיפרתם לי מה היה "בפני מלאך" אתם חברים עשר." ממש נעלבתי!
ממש תודה... ../images/Emo7.gif "ממש תודה על זה שסיפרתם לי מה היה "בפני מלאך" אתם חברים עשר." ממש נעלבתי!
ח חולמנית. New member 19/9/01 #2 אממממממ אני לא ממש רואה את זה... אבל לפי מה שהבנתי והדבר היחידי שאני יודעת זה שאבא של דולסה מריה אמר שהוא לא יתחתן עם ססיליה עד שהיא תציע לו נישואים...
אממממממ אני לא ממש רואה את זה... אבל לפי מה שהבנתי והדבר היחידי שאני יודעת זה שאבא של דולסה מריה אמר שהוא לא יתחתן עם ססיליה עד שהיא תציע לו נישואים...
N noa_wo New member 20/9/01 #3 אני אשמח לספר לך מה היה ../images/Emo35.gif אתמול היה שלוסאינו וססילה התחתנו. ודולסה מריה שמחה מאוד, היא רצתה להיות בירח הדבש שלהם אבל לוסאינו וססילה לא הרשו לה. בסוף דולסה מריה התחבאה בתוך האוטו של המנזר וחטפו אותה.
אני אשמח לספר לך מה היה ../images/Emo35.gif אתמול היה שלוסאינו וססילה התחתנו. ודולסה מריה שמחה מאוד, היא רצתה להיות בירח הדבש שלהם אבל לוסאינו וססילה לא הרשו לה. בסוף דולסה מריה התחבאה בתוך האוטו של המנזר וחטפו אותה.
ר רינת פוחיס (רינת) New member 22/9/01 #4 כן אבל... ../images/Emo3.gif אז זה אני ראיתי אבל תודה בכל אופן