ממש צריכה עזרה ..

starshir

New member
ממש צריכה עזרה ..

אנחנו ביחד שנתיים והתחתנו לפני 3 חודשים .. בחודשים האחרונים ( גם לפני החתונה ) התחלתי להרגיש שהחשק המיני שלי יורד ויורד ויורד .. רק לצורך ההסבר אני בחורה מאוד (!) מינית .. לפחות היתי, בעבר .. פעם סקס היה מעסיק אתי המון .. עכשיו הוא מעסיק אותי,, רק באיך לא לעשות .. אני מאוד אוהבת את בעלי .. ושנינו מרגישים שאנחנו משלימים, ממש סיר ומכסה.. אני לא חושבת שהבעיה היא משיכה כי אם אני לא נמשכת למישהו אין סיכוי שהוא יגע בי . בשום צורה, ועם בעלי אני כל הזמן מחפשת מגע ( לא קשור לסקס .. רק מגע , חיבוקים ליטופים , נשיקות ..) לא היתה בי בעיה לגמור לפני כן , גם אם נדרשו דרכים יצירתיות .. מצאנו אותן.. עכשיו זה פשוט לא עושה לי כלום.. דיברנו על זה המון, וכל מה שאמרתי שאני אוהבת, הוא עושה .. רק לי זה לא עושה כלום.. אני ממש מיואשת ומדוכאת מזה.. לא מכירה את עצמי ככה , ובעיקר לא יודעת מה לעשות !!! תודה למי שהגיעה עד כה.. סליחה על האורך אבל ממש זקוקה לעזרה .. תודה

לנושנוש

New member
ליפנות לסקסולוג

ושיפנה אותך לבדיקות של הורמונים אם צריך. איך אפשר בפורום להבין מה עובר לך בראש (אם זה פסיכולוגי). אולי נהייה לך מובן מדי הבחור, אולי את מרגישה שהוא כמו אבא או אח? בקיצור את זקוקה לשיחה פרטנית רצינית עם מישהו שמבין, כי אם לא תתחילי לטפל בזה מהר אז אתם עלולים להיות גרושים תוך זמן קצר. קדימה, לעבודה!

היי שיר ../images/Emo140.gif

וברוכה הבאה... אני מצטרפת לשאלה על הגלולות. הרבה פעמים הן יוצרות שינוי גדול בחשק המיני. שווה לבדוק. מעבר לכך, הסיבות לירידת החשק יכולות להיות מאד שונות ומגוונות, מלחץ חיצוני כלשהו בלימודים לבעיות שקשורות בתזונה או לפחדים. אלה יכולים להיות דברים שבכלל לא קשורים למין עצמו. הרבה פעמים דברים שקשורים ב-stress כלשהו. לימודים, שינויים בקריירה, בעיות במשפחה. יכול להיות שמשהו בהרפיית המתח שאחרי החתונה... אז שווה לבדוק עם עצמך מה יכולות להיות הסיבות למצב שלך. ומעבר לכך, כדאי גם אולי לנסות ולעשות הפסקה מוגדרת, נגיד של שבוע או שבועיים, הפסקה שבה מתוך בחירה פשוט לא מקיימים יחסי מין. אפשר לגעת, אבל לא בכיוונים מיניים. ואחריה לראות מה קורה.

starshir

New member
החלפתי גלולות אבל ..

זה היה ממש מזמן .. יותר משנתיים אז אני לא חושבת שזה קשור .. חשבתי ללכת לטיפול כי באמת שאין לי תשובות .. אני מנסה לבדוק את האפשרות הזו .. תודה בכל אופן ..

למעלה