ממש עכשיו!

zoharj

New member
ממש עכשיו!

ממש ממש הרגע ראיתי את הקליפ של summer sunshine ב- VH1 ! אחלה. רק מה - למה להרוס בנינים? נ.ב. לשרון - ברכות על הפורום החדש.

zoharj

New member
כן ירבו שידורים חוזרים! ../images/Emo82.gif../images/Emo79.gif

zoharj

New member
עכשיו עכשיו ! שוב!

שוב שידרו את SUMMER SUNSHINE ב- VH1 !! ועוד למעלה עם חץ קטן היה כתוב VH1 RECOMMENDS !!!
אבל אני לא מבין דבר אחד - בקליפ שלפני שעה הם סיימו להרוס לגמרי את המבנה ההוא, אז איך הספיקו לבנות אותו שוב תוך שעה בשביל הקליפ הנוכחי? (ממש זריזים הבנאים באירלנד!) ------------------------------------------ חברי הקורס:
SUMMER SUNSHINE -

הנמר הקלטי מכה שנית..../images/Emo9.gif

רואים שלא שמת לב.. אם תשים לב טוב.. אתה תראה את הצ'ופצ'יק של הבניין ליד. זאת שורה של בתים זהים שהורסים אותם כל קליפ ובינתיים הבנאים מסיימים לבנות אותם מחדש.. *אם לא ראית את הצ'ופצ'יק של הבניין אז הוא כנראה זה שנהרס בקליפ הקודם..* מה שאני לא מבין זה למה הזוג ההוא מסכים שחריבו עליו בניינים כל קליפ מחדש.. איזה חוסר אחריות!! זה עלול עוד להסתיים באסון!!! חוצמזה למה הם בורחים מהקורס? אני הייתי רודף אחרי אנדריאה לא בורח ממנה (או שלבנאדם יש פזילה של 180 מעלות ואז פתאום הכל מובן..
)

וכרגע היה שוב פעם את הקליפ

יופי.......VH1 אוהבים את הקליפ הם ישדרו אותו הרבה עכשיו.....לא שזה משנה גם ככה לרובנו כאן יש אותו כבר במחשב
אבל זה טוב ללהקה ככה יכירו אותם יותר

זה שני דברים שונים..

אם יש לך את זה במחשב, אז יופי.. יש לך את זה במחשב. אבל אין את ההפתעה/ריגוש לשמוע פתאום את הלהקה שאתה אוהב במקום או זמן לא צפויים.. לשמוע את זה כשמישהו אחר יוזם את זה ולא אתה.. ששמים אותם בגלל שהם טובים ולא בגלל שאתה אוהב אותם והדי ג'יי חבר שלך וביקשת יפה.. זה החלק הכי כיף בשירים.. לפעמים אפילו יותר מהשירים עצמם. כל פעם ששרוני או ליאתוש או מירי או כל אחד אחר פרסמו פה משהו כמו "איזה כיף!! היום הייתי ב... ופתאום איזה שיר אני שומע/ת?! את ... של הקורס!! איזה כיף!! איך התרגשתי!!" אני שמח בשבילם כי אני כ"כ מכיר את ההרגשה. ואחרי כל הבלבולי מוח האלה, כל מה שאני רוצה לאמר זה שזה כן משנה גם לרובנו.. לפחות בשביל האושר הפרטי שלנו

p i n g o

New member
יהיה את זה כל שעה עגולה אם ככה...

ה-VH1 Recommends הזה זה כמו FRESH ב-MTV, רק שאני לא יודע כמה זמן זה נמשך...

אהמ אהמ.....

לא יודע אם אתם זוכרים אבל כשיצא השיר כתבתי שלדעתי הוא ממש לא טוב........אממממממ......תשכחו מזה !!! דווקא אחלה של שיר , כנראה לקח לי זמן להתרגל אליו....אבל בסופו של דבר הקול של אנדראה פשוט כל כך יפה...אז באמת אחלה של שיר

p i n g o

New member
../images/Emo99.gif

זה באמת עניין של הרגל, הרבה פעמים זה ככה עם שירים חדשים... בכל מקרה, אני מקווה שגם שאר האלבום הוא מצוין!

זה בדיוק העניין אחי

השירים של הקורס מחולקים לשלושה: א. אלה שתופסים אותך כבר בהתחלה ב. אלה שלוקח קצת זמן להתרגל ואזם הם תופסים אותך ג. אלה שלוקח יותר זמן להתרגל ואז הם תופסים אותך (חריגים)

גבירותי ורבותי.. הם עשו את זה!!!

לאחר 3 חודשים הטלוויזיה שלי שוב דלוקה על VH1.. (מה לעשת שכשהם לא משדרים את הקורס רמת העניין שלי בערוץ יורדדת משמעותית..)

AndreaCorr ©

New member
היה אותו עכשיוווווווווווווווו

אלוהים אני התחלתי לצעוק פה כמו משוגעת!!!!!!!!!! הם כל כך יפים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ועוד במומלצים!!!! אין לי אוויר אין איזה מושלמים!!!!! טוב, נרגעתי. תודה על הברכות זוהר

m L m

New member
יא.....גם אני ראיתי אותו היום בבוקר

איזו גאווה
כ"כ כיף לראות אותם סוף סוף

p i n g o

New member
אוף.......

אתמול כל הלילה בזמן שלמדתי הטלוויזיה הייתה על VH1 ולא היה אותם! רק אני לא אראה אותם?

m L m

New member
הסיכוי שישימו אותם בלילה קטן...

כי בלילה יש תוכניות מסויימות עם נושא ובבוקר יש מוזיקה ללא הפסקה. תנסה לתפוס אותם בבוקר

p i n g o

New member
ראיתי גם בלילה וגם בבוקר ../images/Emo3.gif

ב-03:00 וב-10:40 היום... למה הם לא משדרים את זה בשעה קבועה?

למעלה