ממש עכשיו

ממש עכשיו

ראיתי בשער "תפוז" (הבית המארח) את הכותרת הבאה: "הרב הראשי יוצר לביקור במדינה מוסלמית" http://www.tapuz.co.il/tapuznews/Flash.asp?Flashid=68690#68690 זו ידיעה מהשעה 11:57.

אלעד2

New member
אה זה פשוט, גשרים

הכוונה היא ל:יוצא יש לי טיפ בשבילך- פשוט תנסי את כל הא' ב' זה עובד משהו. ממש לא מתאים לאחת עם שם כמו שלך.

גנגי

New member
עכשיו סוף-סוף אני מבינה

למה אתה אוהב את אצ"ג!

אלעד2

New member
חמוד. אלעד זה בן גם בעידן הפוסטמודר

ני, ואף אם איננו שמי, הרי כינויי הוא. מכל מקום, שמא השיר הוא שגרם לי טעות זו. ודאי שהשתעשעת אגל"ם, ברור היה לי כך מלכתחילה, אלא שרמז עמוק בדבר לכל המלמדים אותנו כאן מדי יום או יומיים עניין זה שהמגיהים של תפוז עצלים. לעניין אצ"ג, אודה ואתוודה שאני מנסה להבין כמה שנים למה אני אוהב אותו, אלא שאוהב איננה המילה בכאן, שאוהב ניתן להאמר באחרים, לא באצ"ג. מכל מקום טרם עלתה בידי, וגם את הודעתך גנגי לא הבנתי, שמא תפרשיה?

נשכח ונסלח.

אגב, אצ"ג. את "כל העניינים גשרים" אתה וודאי מכיר. ואת הביצוע המולחן לשיר שמעת? בערב מחווה שנערך לכבוד אצ"ג לפני כשנתיים ביצעו שייקה פייקוב, דלית כהנא ובן יוסף ת השיר בלחן חדש של פייקוב. מאוחר יותר הוא בוצע על ידי גיתית שובל ורון דרויאן. נפלא. חובה לכל שוחר אצ"ג.

אלעד2

New member
מה יש'ך מגשרים?

לא לא שמעתי. לא נראה לי גם כל הקטע של ההלחנה של שיריו.

../images/Emo6.gif לא שמתי ../images/Emo23.gif

אבל זה לחן יפהפה. גאולה כהן (שהיא מנהלת מרכז ההנצחה) עשתה לשיר פרגונים במשך שעות ארוכות ועל איך הלחן מבטא יפה את המילים. שווה. שווה. תאמין לי.

אוֹחַ

New member
אם כבר אצ"ג, אז אהוד ברק, כרוה"מ

בעידן אוסלו, זה מה שבחר להקריא בערב לזכרו של הנ"ל: קודש הקודשים. ידעת, בני, שהגויים הורגים אותי?/ ידעתי, אימי.../ ואף בבא גואל וכתתו עמים חרבותם לאיתים והשליכו רוביהם אל האש - אתה - לא, בני, אתה לא!/... פן יקומו שוב הגויים ואספו ברזל/ וקמו עלינו שוב ולא נהיה נכונים/ כאשר לא הינו מוכנים עד עכשיו... וי!/ קדושים דברייך, אמי/ - עכשיו, תנני להרדם בזרועותיך, בני... לא מעט גרסו שמדובר בבחירה תמוהה... נכון לאותו זמן.

אלעד2

New member
וזה שברק קרא את קודש קודשים

לא אומר שהוא כן התכוון למילים, כמיטב המסורת של המנהיגים הישראליים בעת האחרונה. הייתי מתפלא אם הוא כן היה מתכוון.

למעלה