ממש נעלבתי...

ממש נעלבתי...

דו שיח ביני לבין X: X: וואוו איך רזית!!! אני: תודה! X: איך עשית את זה? אני: ניתוח טבעת. X אההההה, חכמה....... סליחה, אבל ממש נעלבתי, מה אנשים חושבים לעצמם שאם עשיתי טבעת אז זה הוקוס פוקוס, לא עושים שום דבר ויורדים?????!!!!!! מצד אחד אין לי עניין לעשות סוד מזה שעשיתי טבעת, כי חצי מדינה עושה את זה, וגם ירדתי כמה פעמים בחיים שלי ועליתי, אז עכשיו אני מוכיחה שבעז"ה לא אעלה את זה. אבל מצד שני יש תגובות ממש מגעילות! לעומת זאת- יש את האנשים שאומרים: וואוו כל הכבוד לך שעשית את זה! כאלה אנשים אני אוהבתתתת!!!

אנחנו בנות שנה וחודש!

הטבעת שלי ואני בנות שנה וחודש!! אז ככה נספר לכם את סיפורינו: עברתי ניתוח בפברואר שנה שעברה בהרצליה מדיקל סנטר, רופאים ואחיות מעולים!!! פעם ראשונה סגרתי פרטי אצל המנתח, ובפעם השניה באיכילוב עם שיקוף, בשיקוף ראו שהפורט שלי מסובב :(. אחרי פסח שנה שעברה עברתי ניתוח שני בהרדמה מלאה להיפוך הפורט באיכילוב. הפעם האחרונה שסגרתי הייתה בהר הצופים עם שיקוף (קצת לפני החגים), עש אז לא ירדתי כלום... מאז אני סגורה על שמונה ורבע בערך, ירדתי 18.3 ק"ג!!!!!! כולם מחמיאים לי! זה כיף!!!!! החצאיות גדולות, (כבר הצרתי חלק). היעד שלי הוא להוריד 40-50 ק"ג עד שאגיע למשקל הרצוי!! לפעמיפ הטבעת ואני קצת רבות ואז היא גורמת לי להקיא, אבל למדתי פחות או יותר להסתדר איתה ופעם הייתי מקיאה הרבה יותר. אני מאחלת הרבה הצלחה לכולם!!!!! מינסטרונה

אופירA

New member
מנהל
בהצלחה בהצלחה

השוונג של הירידה סוף סוף הגיע. תיהני.

רוייקו

New member
לא מתרגשים מאנשים שלא מבינים

להפסיק לספור את האנשים שלא תומכים בניתוח ואת דעתם, אחרת לא נצא מזה.

למה בכלל להתייכס אליו?

ברגע שאני אגיע ליעדים שלי, נראה לך באמת שאני אתייכס אליו? הוא מבחינתי סתם, אחד שאומר דברי הבל... למה את חושבת שמותר לו לערער אותך?

שמחה37

New member
יש גם כאלה לומדים לסנן

זה לא צריך להטריד אותך מה הוא מרגיש. לך טוב? זה מה שהכי חשוב ועוד משהו, אני מקווה שכשאת אומרת שאת מוכיחה שבע"ה לא אעלה יותר את מתכוונת שאת מוכיחה את זה לעצמך משום שאם לא האנרגיות שלך מוסטות לכיוון הוכחה וריצוי לסביבה וזה סוחט וחבל. תהני מהדרך ותתמקדי בתגובות האוהדות שמחה

אופירA

New member
מנהל
נעלבת כי הרגשת שמזלזלים בך

אבל אם היית מבינה שאנשים לא יודעים מה זה ניתוח טבעת, וחושבים שזה קסם, אז לא היית נעלבת. הם לא התכוונו לזלזל בך, הם רק חשבו שעשית קסם. על חוסר מידע לא נעלבים מאנשים. נעלבת מעוד סיבה - שציפית למשהו. את יודעת מה הקסם שנתקלתי בו להפתעתי הרבה? אני לא קיבלתי שום תגובות מהסוג הזה... מדהים. אני כל כך שמחה על הצעד הזה, וכל כך מבינה שהייתי זקוקה לעזרה הזו - שזה הקרין החוצה, ואף אחד לא חשב ללעוג לי על כך שאני זקוקה לעזרה הזו, או לבטא באוזני את בורותו, שהוא חושב שזה איזה קסם. היו הרבה תגובות של שאלות - אנשים הבינו שהם לא מבינים, אז הם שאלו איך זה הולך. והסברתי בפרוטרוט, ולהנאתי. הכבוד שכיבדתי את עצמי ואת האנשים השואלים, גרם לכך שאף אחד לא זלזל בכבודי על כך שכביכול השתמשתי באיזה קסם כדי לעשות לי חיים קלים. אף אחד לא העלה בדעתו שזה מה שעשיתי. (ואם מישהו במקרה כן חשב כך, אז הוא מצא לנכון לנעול את פיו בנוכחותי...
).

debra36

New member
אני מבינה למה נעלבת אבל אל תתיחסי

אנשים חושביםשעשית ניתוח אז את קמהבבוקר 30 קילו רזה יותר..הם לא יודעים מה את צריכה לעבור כדי שתהיה x קילו פחות...דווקא בעיני מכל הניתוחים הטבעת הכי טובענית ו"קשה".. לכן אני בחרתי לספר לקומץ אנשים קטן לא כי אני מתביישת כי פשוט אין לי חשק להסביר וכו'...לא כולם מסוגלים להכיל.. תמשיכי ככה

אני כבר לא מופתעת מהבורות של האנשים וחושבת

שאנחנו חייבים לבער את הבורות הזו-לעשות הסברה טובה לניתוח הזה. הרבה אנשים שממש זקוקים לניתוח פוחדים מאוד בגלל הדיעות הקדומות - אני דווקא נתקלתי בכאלה שחושבים שפשוט הפסקנו לאכול והתחלנו להקיא... אל תקחי ללב!!

למעלה