ממש מתחיל

davidalk

New member
ממש מתחיל

יש לי מצלמת סוני pc-110e מצלם לא מעט בעיקר נוף וטיולים אבל גם את המשפחה. עד היום ערכתי ישירות לקלטת וידיאו. כן, זה פרימיטיבי אני יודע. הייתי מעוניין לשדרג קצת - כלומר להתחיל לערוך את הסרטים על המחשב ולצרוב - עדיף ל-DVD. במחשב שלי זה די בלתי אפשרי. הוא לפטופ די ישן. כך שהשיקול הוא בהחלט לקנות מחשב חדש עם יכולות טובות. הייתי שמח לשמוע המלצות לגבי המחשב בכלל, כרטיס לכידה, תוכנת עריכה וגם צורב DVD. כמובן שכסף הוא שיקול וזה מחשב שמיועד לחובב!

rsharon

New member
אשתו תתגרש ממנו....../images/Emo8.gif

מה לעשות והוא נשוי לעובדת אינטל... ולכן לא יעבוד עם MAC.... רעיונות אחרים עם PC? רותי, אשתו של דוד

לי יש מחשב פנטיום 4 2.53 חדש...../images/Emo16.gif

ואני מרוצה ממנו. תזכור שלעריכת וידאו צריך לא מעט זיכרון RAM, ככה שלקנות מחשב עם מעבד "חזק", אבל עם מעט זיכרון RAM, יהיה ממש בזבוז. כמו כן, צריך גם הארד-דיסק גדול. תוכנת עריכה- אני חושב שאדובי פרימייר היא תוכנה מאוד טובה, אבל היא די יקרה. קיימת עוד תוכנה, PINNACLE STUDIO, שיצא לי לעבוד איתה מעט ודי התעצבנתי, כמעט ואין שם אפשרויות- אבל למתחילים יתכן והיא התחלה טובה. בקשר לכרטיס לכידה- לי יש PINNACLE SYSTEMS, miroVIDEO DC30+. מרוצה ממנו? לא יותר מדיי- הוא כרטיס מאוד מיושן. אני ממש רוצה להחליף ל-Pinnacle PRO-ONE, שנראה כרטיס מאוד מקצועי- אבל.. אילוצי תקציב
. צורב DVD- אין לי שום מושג בתחום, ואשמח גם לשמוע המלצות.
ניר

ernieball

New member
תגיד גם אצלך קורה שיש קפיצות בזמן

העריכה? מסך ירוק,מסך צבעוני,תמונה מחולקת לשתיים... אתה משתמש בפרמייר 5.1? כי אני ניסיתי לעבוד עם 6 ולא הצלחתי (בגלל הכרטיס)...אז אם אנחנו רוצים לעבוד גם עם דיגיטאל? הרי 5 לא תומך בפיירוייר....

כן. ../images/Emo16.gif

למיטב זכרוני מחומר שקראתי בנושא (למה אני נשמע רשמי פתאום?
) הבעיה נגרמת כשהכרטיס מתחמם... וזה לא בגלל הפרימייר. עד כמה שזכור לי זה קרה לי גם בזמן CAPTURE. הפתרון- לסגור את פרימייר לכמה דקות עד שעה, וזה "מתקרר" ומסתדר. נ.ב.- זה לא קורה לי כל הזמן. רק פעם בהרבה זמן. אולי יש אצלך משהו אחר שגורם לכרטיס להתחמם יותר...
ניר

למעלה