ממש מצטער

ממש מצטער

לא היה לי מחשב בשבועיים שלושה האחרונים (היה בתיקון) ולכן לא ראיתי את השרשור ששאלתם אותי שאלות.. אממ, לענות על זה עכשיו?

ל- EL CHE VIVE:

נכון מאוד- אני בי"ב 9 בתיכון הראל (למרות שרשמית כבר אין יותר שיעורים בביה"ס..), וקוראים לי אלון שילה. אני כמובן (בעזרת השם) אתגייס שנה הבאה, בגלל שאני לומד 5 יח"ל ערבית אז כנראה שאני אהיה במודיעין- עוד לא ברור איפה. רציתי מאוד קרבי אבל ירד לי הפרופיל וזה קצת בעייתי. השנה באתי רק למשחק אחד של הפועל בכדורסל- בתחילת השנה מול הפועל ת"א בליגה במלחה- הפסדנו. אני מאוד רוצה ללכת למשחקים הבעיה היא שאין לי כסף מאחר ואת רוב כספי לצורכי ספורט אני מבזבז על הפועל כדורגל (משחקי בית וחוץ) וזה מוגזם שניהם, לכן אני מסתפק בלא להפסיד בטלוויזיה.. מוסיקה אהובה- בעיקר ישראלי נוסח גלגל"ץ, ובעיקר שירי דכאון של יום הזכרון.. זמר אהוב: רמי קליינשטיין עוד תחביבים: בראש ובראשונה טניס- אני משחק כמה פעמים בשבוע וגם הולך לתחרויות. מלבד זאת ספורט זה בדם, אני משחק גם כדורגל ורואה המוןןן המוןןן ספורט בטלוויזיה.. חוץ מזה מסיבות וחברים, אוהב לאכול בכמויות (במיוחד פסטה), אוהב מאוד מאוד חיות וגם עובד עם חיות (אני גם צמחוני..) ושונא מאוד ללמוד ובמיוחד מתמטיקה.. יום טוב וסליחה שעניתי באיחור

ל- AMITUSH 14:

עוד יומיים (יום חמישי) אני בן 18. אני מעדיף כמובן כדורגל- הולך לכל המשחקים של הפועל כדורגל והיא אצלי בלב ובנשמה, ומשחק גם כדורגל. כדורסל אני לא אוהב לשחק,והפועל כדורסל זאת אהבה יותר קטנה ויותר חדשה, שבגלל עניינים כספיים לא הולך כמעט למשחקים שלה, אבל אני מרגיש שהאהבה להפועל כדורסל מתפתחת אף היא.. הסיבה העיקרית היא הקהל, כמובן מי שאוהד הפועל כדורגל הוא לא אוהד של הצלחות (מצחיק רק לומר את זה חחח) והאהבה והמסירות של אוהדי הפועל כדורסל מושכת אותי לקבוצה הזאת גם. היום העמוס עליי הוא בדרך כלל יום שלישי (בזמן האחרון)- יש לי גם מפגש עם נוער אוסטרלי, גם אימון טניס, גם משחק כדורגל עם חברים וגם יציאה לבלות עם חברים בלילה.. היום הפנוי שלי?- האמת מאז שעזבתי את הצופים ואני כבר לא מדריך, אני מרגיש שאין לי עיסוק מרכזי (חוץ מטניס) ויש לי יותר מדי זמן פנוי בחיים. יותר מדי פעמים אני מוצא את עצמי יושב בסלון ומחפש מה לעשות- ובכלל, אני יושן מלא בצהריים ומבזבז את הזמן לשווא. בקיצור- כל השבוע הוא היום הפנוי שלי.. בעעע :) יום טוב וסליחה שעניתי באיחור

שiש

New member
יההההה

מזל טוב!!!!!

אפרופו מזל טוב

אולי נפתח לוח אירועים בפורום ובו יהיה רשום: תאריכי ימי הולדת של חברי הפורום, תאריכים היסטוריים של הקבוצה , תאריכי משחקים. מה אתם אומרים?

שiש

New member
הוצאת לי את המילים מהמקלדת

כבר לפני איזה חודש רציתי לבקש ממושיקו ופרח לי מהראש. אחלה רעיון.

ל- whoooo its flair:

אני מתעניין מאוד בכדורסל, למרות הנסיונות של מכבי תל-אביב להרוס את הכדורסל בארץ. אני רואה את כל המשחקים של הפועל וגם משחקים של קבוצות אחרות, אבל בעקרון אוהב יותר כדורגל. רואים אותי בקושי פה בגלל שרוב הדיונים פה על הכדורסל, שכמו שאמרתי פחות מעניין אותי ואני גם פחות מבין במונחים ובענייני כדורסל (למשל: אין לי מושג מה זה עמדה 1,2,3,4,5 שאתם כל הזמן מדברים עליהם, פיק אנד רול, ועוד כל מיני דברים חח...), אבל אני נכנס כמעט כל יום (חוץ מבשלושה שבועות האחרונים שלא היה לי מחשב ולכן גם לא עניתי על השאלות בזמן..), וקורא הכל.. אז תדעו שרוח הכלב מרחפת מעל הפורום תמיד חחחח סתם.. יום טוב וסליחה שעניתי באיחור

שiש

New member
../images/Emo9.gif

נעלמת לנו, אז אפילו לא שאלתי שאלות רציניות. ת'אמת, ממה שכתבת עד עכשיו אתה נשמע סבבה, וחבל שאתה לא כותב פה יותר. אם אתה לא מבין משהו, איזה מקום יותר טוב מפה יש לך כדי לשאול? זה במידה שאתה מעוניין להבין, כמובן... אז בינתיים טיפונת שאלות חטטניות (כי כזאת אני, חטטנית :) : -איפה אתה גר? (רחוב, מספר, קומה, ומידת נעליים! סתם, כאילו... בי-ם? איזה אזור?) -באיזו עבודה עם חיות אתה עובד? מה החיה האהובה עליך הכי הכי הכי? (אני מקווה שלא תגיד שחמוס, ואם אכן היית פה בזמן האחרון גם תבין למה :)) - כמו שביקשתי מעמיתוש, תן לנו איזה כמה שוסים עליך, משהו שאנחנו לא יודעים ושהיה מעניין אותנו (לכל אחד יש כאלה...) יאללה, שוט!

תשובות!!! :))

אני גר במבשרת ציון שזה לא בדיוק ירושלים (לא לסיפוח!!) אבל גרתי בעבר בתלפיות ולכן אני מגדיר את עצמי ירושלמי גאה!! (דרך אגב- ידעתם שאנשים בארץ לא מודעים לקיומה של מבשרת?? ולכן כששואלים אותי איפה אני גר אני עונה: חור ליד ירושלים..) אני עובד ב"קיפצובה" בקיבוץ צובה, אם אתם לא מכירים אז זה פארק שעשועים כזה לילדים עם מתנפחים ואופנועים ומשחקייה, ויש גם פינת חי גדולה עם מלא חיות אז אני עובד שם- בעיקר בפינת ליטוף ושומר שלא ירביצו לארנבות (פעם ילדה הורידה את המכנסיים והשתינה על ארנבת..) וגם עוד כל מיני דברים אטרקטיביים שקשורים לחיות שם, כמו למשל: חליבת עיזים (החלב טעים משהו בסט!!), סיבוב בפארק עם הנחש (שלצערי מת אחרי שהשאירו אותו בשמש והוא ניצלה..) ועוד כל מיני דברים מגניבים, יש שם מלא חיות. חוץ מזה אני גם שומר על כלבים במבשרת- בשכונה אני ידוע כ"דוגסיטר" ולא מזמן תליתי מודעות בשאר היישוב ככה שהעסק מתפתח.. ומזה אפשר גם להבין שהחיה האהובה עליי הכי הכי זה כלב- פשוט אין עליהם!! אני אוהב את כל החיות אבל כלבים זה מעל כולם, יש כלבים שהם יותר חכמים מבני אדם לדעתי :)) דרך אגב הצמחונות אצלי זה כבר 6 שנים וסביר להניח שיישאר כל החיים- אני פשוט לא מסוגל לאכול חיות, הן כאלה חמודות!! לאיזה סוג של שוסים את מתכוונת? דברים שעשיתי?

שiש

New member
שוסים=

דברים שעשית, דברים שאתה. הכוונה שלי היא לאיזו אנקדוטה עליך (אוי אלוהים אני לא מאמינה שאני משתמשת במילה הזאת!!! בלעכככס!) משהו שלא כתבת עדיין, אנחנו הרי לא מכירים אותך. (אתה לא מוכרח. אבל זה נשמע לי מעניין) איזה קטע עם כל החיות, ממש מוגלי אתה :) אני הרי עובדת בגן החיות התנ"כי, אז גם לי יש מליון סיפורי חיות. תבוא לבקר פעם, נעשה לך היכרות עם הנחשים שלנו, שהלוואי שאחד מהם היה מת, במיוחד באותו רגע שאחד העובדים החליט שיהיה מצחיק לשחרר אותו בכניסה למשרד שהייתי בו. עד היום אני בטראומה.

ובכן...

אני לא כזה בן-אדם מעניין, לא קרו לי דברים ממש מעניינים, אבל בכל זאת: 1. פעם, ביסודי, איזו מורה לקחה לי את המבוך (הייתי משוגע על הכנת מבוכים..), והרבצתי לה.. חחח (בכלל הייתי משוגע ביסודי, אבל אל דאגה- אני ילד טוב עכשיו). 2. אני לא שונא אף אחד בעולם הזה. בכלל, שנאה זה לא טוב לבריאות- תפסיקו לשנוא! 3. לא הייתה לי אף פעם חברה ואף פעם אפילו לא התנשקתי (להזכירכם, ביום חמישי בן 18). חוסר הבטחון עושה את שלו.. 4. אני צמחוני כבר 6 שנים ודוגל בזכויות החיות, אבל לא הרבה יודעים שהתחלתי להיות צמחוני בכלל לא בגלל שלא רציתי להרוג חיות, אלא מהתערבות עם אחותי.. התערבנו (כבר לא זוכר על מה..) מי מצליח להחזיק מעמד שבוע בלי בשר, בלי שום קשר למניעים אידיאולוגיים.. אין ספק שניצחתי בהתערבות.. 5. שלושת הדברים שאני הכי שונא בעולם: לשבת שלישייה באוטובוס, גרביים קרועות (פיכסההה), מתמטיקה. 6. פעם התבלבלתי ובמקום להתקשר לאמא שלי באחת בלילה התקשרתי לבוסית שלי.. אמרתי לה "אמא".. וכשהיא ענתה מתוך שינה ולא הבינה מי זה, ניתקתי מייד. למחרת באתי לעבודה והתפללתי שאין לה את המספר שלי בזכרון שלה, ולמזלי, לא היה שום דבר מביך.. אממ זהו לא עולה לי עוד משהו לראש :))

EL CHE VIVE

New member
חחחחח אחי תרגיש טוב גם אני

אף פעם לא התנשקתי ולא הייתה לי חברה אמנם אני קטן ממך במספר חודשים אבל בכל זאת... קרעת אותי בקטע עם הבוסית. אני לאחרונה התחלתי להבין צמחוניים לא נראה לי שאני אהיה אחד כזה כי פשוט אני יודע מה יש להפסיד ויש הרבה.

שiש

New member
בוא'נה, אתה שרוט!

להרביץ למורה? לקרוא לבוסית אמא? ואחרי זה עוד לטעון שאתה לא שונא אף אחד :)) סתם, נו... עמדת יפה במשימה שלי. קבל ח"ח. ואל תתבאס שלא היתה לך חברה עד עכשיו. בגיל הזה, זה די מיותר, ואני אומרת את זה בדיעבד. הכי כיף להיות רווק חופשי ומבוקש :) אתה חמוד אתה.

זה לא המקרה היחיד...

יש שם ילדים ממש משוגעים, אבל לא אותם אני מאשים, כי ילד בן שנתיים לא אמור לדעת שלא מחזיקים ארנב מהרגליים (!!) אבל ההורים יושבים בצד וצוחקים איך הילד החמודדדדד שלהם מתעלל בארנבות!!! ויש את ההורים שעוד צועקים עליי איך אני מעז לעצור את המשחק של הילד החמוד. ילדים תופסים ארנבים מהרגליים וזורקים אותם לכל הרוחות, דורכים על הארנבות, מנסים להכניס אוכל בכוח (ממש בכוח!) ועוד כל מיני דברים.. ממש צער בעלי חיים.. אבל בשביל זה אני שם..

למעלה