ממש מפחיד.....!

נהריה

New member
ממש מפחיד.....!

אנשים ממש מפחיד פה... אנשים רוצים הכוח לקבל מחמאות? מה זה אמור להביע הדבר הזה? אני צימחונית, אני שמנה, מה זה?! יאללה תתבגרו.. ודבר שני תחיה תגידי את תמיד ככה? בכוח מנסה ליצור קושיות שאלות וטענות? את כל הזמן שואלת!!! ואחרי שגומרים להגיב על קושיה אחת שלך את שואלת עוד קושיה ואז שגומרים להגיב עליה את שואלת עוד קושיה... והבנתם את העיקרון יאללה זה פורום פה.. צריך קצת צחוקים לא רק שאלות ותגובות... טוב זו ההערה שלי... רצוי לאמץ אותה מוריה וכמובן שום דבר כאן לא אישי זה עקרוני... (חחח לא אישי..)

LordNor

New member
אממ, אבל..

אפשר לאמץ את הרעיון שלך שצריך קצת צחוקים ולא רק שאלות ותגובות. אבל מה יקרה אם נמשיך עם זה.. נוכל לקרוא לפורום בני עקיבא?? בעיקרון הרעיון שאת מנסה להביא כאן זה להפסיק לגמרי עם השאלות והתגובות. ייתכן שזה מעצבן אותך. אני מסכים בעיקרון לזה שצריך קצת צחוקים פה ושם אבל לא יותר מדיי!!! ולגבי תחיה, היא רק מנסה להביא מחדלים שקורים בבני עקיבא, ושאנחנו החניכים,המדריכים,הקומנריות לא מודעים לכך. ובכך ליצור דיון במצב כזה. קודם כל, יש לה זכות לעלות כל נושא כמו לכל אחד! אף אחד לא שופט אף אחד. עושה רושם שלא קראת את הודעת המנהל, אני מציע לך לקרוא ולחשוב פעמיים לפני מה שאת כותבת. וחג שמח וכשר!

נהריה

New member
רק אל תהרוג אותי

אם כ-ל הכבוד.. לא אמרתי שלא יהיו שאלות ותגובות אבל הפורום הזה הוא לא קצת מרובע?
אתה יודע בפורום לדוגמא של סטודנטים לא רק שואלים שו"ת על אוניברסיטאות אלא יש גם איזה שהם צחוקים ואיזה שהם שיחות ל רק שו"ת ואם כל הכבוד אל תכניס לי מילים לפה.. אני רק הערתי הערה לא קבעתי שום דבר ולא הכרחתי אף אחד לשעות שום דבר ודבר אחרון לפעם הבאה תלמד, כל דבר יש דבר וצורה לגיד ... מזל באמת שלא ניתן להרוג דרך הפורום...אחרת.. וכמובן רק כדאי שתלמד אני לא מכריחה! מוריה

תחיה

New member
תגובה!

אני לא מבינה מה את רוצה??? צריך שהפורום הזה יפעל וצריך להפעיל אותו ואם אני לא אשאל שאלות אז מה יהיה??? נכון שצריך גם צחוקים וכאלה, קראת את המאמר שכתבתי למשל??? וזה שאלות נורא עקרוניות בשבילי!!! אנחנו בשלבי התיעצות בסניף שלנו לגבי ההמשך, אז זה חשוב לי לשמוע גם תגובות של אנשים אחרים! שיהיה לך יום טוב ושמח! ושנשמע רק בשורות טובות, אמן!!!!!!!!!!!!!

למעלה