ממש מפחד !!

• פותח הנושא b7777
  • פורסם בתאריך

b7777

New member
ממש מפחד !!

שלום רב קיימתי יחסי מין מוגנים עם בחורה שהייתה במחזור אבל הייתי עם קונדום מה שמדאיג אותי הוא שלאחר שקיימנו יחסי מין וניקיתי את עצמי התכרבלנו\ התחבקנו , כשאני חיבקתי אותה מאחור והיינו ערומים עכשיו מה שמפחיד אותי הוא שאולי בגלל שחיבקתי אותה מאחור והיינו ערומים בטעות האיבר מין שלי (קצה הפין ) בטעות נגע באיבר מין שלה ואלי קצה הפין נגע הפרשות מהנרתיק , או בדם כי היא הייתה במחזור לא הייתה חדירה!! , אבל אולי בטעות כי היינו מחובקים ומכורבלים קצה הפין לי נגע או היה חיכוך עם האיבר מין שלה והיא הייתה במחזור , ואני מפחד האאם אני יכול להידבק באיידס , אם בטעות קצה הפין שלי נגע בדם מהאיבר מין שלה , או בפרשות מהנרתיק שלה אני מזכיר שוב , לא הייתה חדירה ואני מאוד זהיר , אבל אולי בגלל שהתחבקנו בלי ששמתי לב האיבק מין שלי נגע באיבר מין שלה והיא הייתה במחזור . אנחנו התחבקנו בדיוק במשך דקה , אולי אפילו פחות אני ממש מפחד

איידס

גם אם במקרה יש לה איידס, הסבירות שתדבק לפי מה שאתה מספר כמעט בלתי אפשרית.

b7777

New member
אבל?

נגיעת קצה הפין באיבר מין הנשי ללא חדירה או נגיעת קצה הפין בדם או בהפרשות ללא חדירה לזמן קצר זה לא מדבק? לא הייתה חדירה , אבל אולי הייתה נגיעה כל המהלך הזה היה אולי לדקה

איידס

כמו שעניתי הסבירות נמוכה ביותר ולכן כדאי להרגע. הסבירות בכל להדרס מרכב הרבה יותר גבוהה. אם אתה עדיין חושש כדאי שתבדק כחודש לאחר הארוע.

b7777

New member
בבקשה לענות

סליחה על ההטרדה אז לדעתך אין לי סיבה להילחץ וליבדק כשקיימנו יחסי מין הייתי עם קונדום אני פחד רק בגלל שלאחר שקיימנו חיסי מין היינו מחובקים ואולי האיבר מין שלי בטעות נגע באיבר שלה והיא במחזור וזה הפחד שלי בעצם שבגלל שהיא במחזור אולי נזל לה קצת דם ונגע לי בקצה הפין , או אולי היה חיכוך לזמן ממש קצר וקצה הפין שלי נגע בהפרשות שלה או בקצת דם אני בטוח שלא הייתה חדירה אבל עדיין אני לחוץ ואני מפחד לעשות בדיקת איידס , כי מאוד מלחיץ אותי דרך אגב , שאלה קצת מטופשת , אם הייתה חדירה תוך כדי שהתחבקנו , הייתי מרגיש את זה נכון ? אין מצב שלא הייתי מרגיש אם בטעות תוך כדי חיבוק חדרתי . סליחה על ההטרדה מקווה שתעזור לי ותתייחס לכל דברי תודה

איידס

כמו שעניתי הסבירות נמוכה ביותר ולכן כדאי להרגע. לא ניתן אף פעם לשלול כלום במאה אחוז לכן אם אתה מאד חושש תבדק כמו שכבר המלצתי.

b7777

New member
תמיד חשבתי שצריכה להיות חדירה מלאה

תודה על התשובות תמיד חשבתי שצריכה להיות חדירה מלאה כדי להידבק באיידס ולא סתם נגיעה חיצונית רק בשביל הידע , זה נכון שאם גבר מקיים יחסי מין עם אשה נשאית איידס מגע מיני חד פעמי , סיכויי ההדבקה הם אחוז בודד ? תודה רבה , וסליחה על ההטרדה

b7777

New member
מחכה לתשובה

תודה על התשובות תמיד חשבתי שצריכה להיות חדירה מלאה כדי להידבק באיידס ולא סתם נגיעה חיצונית רק בשביל הידע , זה נכון שאם גבר מקיים יחסי מין עם אשה נשאית איידס מגע מיני חד פעמי , סיכויי ההדבקה הם אחוז בודד ? תודה רבה , וסליחה על ההטרדה

הדבקה

הסיכוי להדבקה ממגע מיני מלא חד פעמי הוא כ 1:1000 כלומר נמוך מאד מה שמסביר את הסיכוי הנמוך ביותר במקרה שאתה מתאר. מקווה שזה מרגיע אותך.

למעלה