ממש מעורר קינאה

מיכי

New member
ממש מעורר קינאה

לראות איזה מרץ יש כאן לאנשים באמצע הלילה, בשעות שאחרי הבילוי עם הבנות, הכביסה, הבישול והקצת סידורים כבר מזמן שואפת אך ורק להרים רגליים ולא לחשוב על כלום, אבל כלום... כן כן אומרים שהיה פה שמח לפני שהגעתי... אבל בכל אופן שמחתי לשמוע שרונן עובר שינוי אני באופן אישי עוברת שינוי הפוך, נראה לי ומבינה שהחיים זה לא רק רגשות והתחברויות אלא גם חשבונות ומינוס בבנק... ובכלל שלחיים יש מחיר ולאושר יש דרך... כמאמר המשורר עוד ארוכה הדרך אל האושר... והיא בטח לא מה שלימדו אותנו בבית הספר... אחלה יום לכולכם

חן.

New member
בואי לכאן

בשעה שאחרי, תכנסי, תגידי שלום, את לא צריכה לחשוב יותר מידי, את לא צריכה להתאמץ בשבילנו, מישהו כבר יהיה פה רק בשבילך.... אחרי יום ארוך של נתינה, מגיע גם לך לקבל קצת פינוק, מילה טובה, חיוך, חיבוק, וגם עצה מועילה אם צריך... גם אם זה וירטואלי... ואם תשלחי לי מייל, אוכל לתת לך מספר טלפון להתקשר אלי כשאת זקוקה...

gilaam1

New member
מצטרפת לחן..... באהבה... 8-p

מיכי..... כלום כלום נשבעת לך את לא צריכה כלום לעשות!!!!! אנחנו נפנק אותך, נלטך לך את הדמות הוירטואלית נקשיב.. נאהב.. נצחק.. ננגב דמעה..... נעמיס את כל הקיטורים על הגב של גוגי.. וואלה רק תבואי נשמה.. החיים הם הרבה יותר מחשבון בנק.. החיים הם המחזה הכי מקסים שיש ואנחנו כולללללללההההה שחקנים... אז בחיוך ואהבה עדדדדד השמים!!!!!! בואי כבר... מה כבר באת? חחחחחחחחחחחחחח אוהבת אתנה.

התפכחות מיכי היא כמו לטיפה ולמה?

אז אני אגיד לך, כי גם לי לא סיפרו שהחיים הם אוסף די קשה של התמודדויות שבכלל לא נגמרות, גם לא בסופ``ש, זה די הפתיע אותי למען האמת, ופעורת פה זמן רב, התהלכתי כסומא בערפל, ואז הגיעו המינוסים בבנק ועוד כל מיני מרעין בישין, ולאט לאט כמו לאסוף את עצמי, הפנמתי, אולי גם התקשחתי והבנתי שהפרופורציות הן העניין. לא לתת לזה להפיל אותך לאנשהו, זה ממילא לא עוזר, לקבל את הקושי ולדעת לטפל בו, וביחד עם זאת, לא להתיש עצמך, גם זה לא עוזר. זה נשמע בתיאוריה כאילו קלי קלות, זה לא, אבל זו הדרך שתשמור עלייך מנפילות כאלו של רוגז, דאגנות יתר, חרדות, ועוד מיני תחלואים שהאמיני לי : לא עוזר נהפוך הוא. אז לפתיח: פרופורציות! מקווה שעזרתי במשהו. שלך, טלי.

הואלתי במקצת? או ש..הכל את יודעת

בעצם, מה כבר חידשתי, אבל אולי יעזור לדעת שאת לא לבד בקלחת הפיראית הזו.

מיכי

New member
הועלת כי התייחסת

ומה צריך בסך הכל בנאדם קצת יחס... וקצת יותר שעות שינה...

מיכי

New member
טעות לעולם כוזרת

כלומר חוזרת אל תדאגי חוזליטה יקירתינו הלואי שרק אלה יהיו הטעויות שלנו בחיים העיקר האושר הבריאות והכושר

מיכי

New member
דווקא זה לא

העיקר אמנם טוב להיות עשיר וצעיר מעני וזקן אבל עיקר??? לא הייתי אומרת

קרצתי בעיני השמאלית, איך לא ראית?

סרקאזם...אבל ברצינות: מיקס בין השניים במידה ובנמצא היה עושה לי את זה. גם וגם. מן שעטנז שכזה.

למעלה