ממש ממש ממש ממש...

ממש ממש ממש ממש...

כבדים.. פורום סאות´פארק תתחילו להשתחחרר.. יאללה... LOOSEN UP.. קללות זה חלק מהעניין פה אני חושב.. PIG FUCKERS

din dana

New member
מה????.....

המנהל הפורום החדש לא זרק אותך עדיין? כל הפורום שותק כדי לא להזרק כמו sweeetom אבל הוא חזר בשם sweeetwo אני מדברת פחות זה יותר בטוח.....ואתה מקלל???

../images/Emo26.gifאוי ואבוי...../images/Emo36.gif

רק שהמנהל החדש לא יזרוק אותי.. אתם לא רציניים בכלל... הפורום הזה בשתיקה רועמת כבר מלאאאאאאאאאאאאאן זמן.. אז מישהו קילל קצת אז מה קרה? מישהו מת מזה? מישהו נפגע מזה? אם כן אז כל הזין... שידע לא לשרשר חזרה ושיתחילו מצידי מכות עם דקירות סכינים וירייות במסרים!! אז מה? עכשיו כולם שותקים? מצויין! הרגתם את הפורום פשוט ככה... אני חושב שאם הייתם שמים לב טוב לתוכנית המדוברת (בשבילכם סאות´פארק!!) הייתם נוכחים לעובדה שאין שם 5 דקות בלי קללה... אז כן.. אני אמרתי PIG FUCKERS! אז מה? אז יעיפו אותי עכשיו? זה לאכזה פיספוס הפורום הזה... עכשיו יש 2 אופציות: 1. מנהל הפורום יהיה ממש ילדותי ויזרוק אותי מהפורום לעולמי עד.. (שזה ממש לא מדגדג לי את קצה הכיפה..)! 2. תתחילו לחיות.. יש הודעות בדף הפורום הראשון כבר מלפני שבוע שעדיין לא מתחלפות.. דברו שטויות= דברו סאות´פארק!! HO MY GOD THEY KILLED KENNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סתם נקודה למחשבה..

מכירים את השיר הזה של יורם גאון?

"הנני כאן.. ציפורים שרות.." כנראה שזה לא כל כך נורא לנבל את המקלדת (לצורך העניין...) HOURSES DICKS SUCKERS!!

TOWLIE

New member
אני חשבתי שאני כבר בחוץ.....

אמרתי "לדפוק" אבל אני כאן איזה מזל ואתה צריך לחתוב רק מה שאתה חושב שצריך בלי שתויות.....דרך הגב "לא לשכוח להביא מגבת

IC4

New member
carpet crawler i´ll get this one

"what are you, an idiot?" (פורום סיינפלד חי ובועט!) ברור שמותר לקלל פשוט יש אנשים מפגרים שאותם אני מעיף זה לא חוק מי שמקלל עף זה מי שאידיוט עף... אתה ברגע זה הפכת לאחד מלוחמי האור של הפורום אז אל תדאג
כל עוד אתה תעלה את הפורום ולא הפורום ידרדר אותך, אשמח להיות חברך

אני לא מאמין שפיספסתי את ההודעה

הזאת?
כל כך הרבה זמן לא נכנסתי לכאן... אפילו באילת כבר הייתי מאז הפעם האחרונה.. ד"א.. יש באילת עכשיו כל כך הרבה וונדי"יות" שממש מתחשק לכם להקיא בכל פינה נידחת באילת!! ואני אומר... לו רק הייתי גוש קטן של קקי מדבר... אז בנות היו נמשכות אלי..
ICE MY MAN אין עליך ועל מי שעשה אותך אחי הגיבור!!

IC4

New member
הגיע הזמן לפתח כישורי פתיחה

אני אומר שרשור משפטי פתיחה with chicks ---- btw dude its IC not ICE (אייסי)

למעלה