ממש ממש דחוף!

Oceans Child

New member
ממש ממש דחוף!../images/Emo12.gif

יש לי שאלה דחופה חברים.... מה דעתכם על כרטיס ג'אזזהב צעיר יומי על בסיס פנוי? משתלם? אני קצת בבעיה כי מעולם לא הייתי בפסטיבל ואני לא יודעת אם שווה לקנות כרטיס על מקום פנוי. האם בכלל יש אפשרות להכנס להופעות(אני יודעת שיש, השאלה אם באמת יהיה מקום פנוי להופעות כמו ג'ימס מודי,מינגוס ביג בנד או סווינגל סינגרס)... חבר אמר לי שאם מגיעים מוקדם אז מכניסים כעבור 10 דקות את האנשים בעלי הכרטיס על בסיס פנוי... האם זה נכון?ואם כן, אז מתי להגיע לפני כל הופעה בערך? אני ממש אודה לכם על העזרה.... תודה!

רק דור

New member
כרטיס על בסיס פנוי...

בתור אילתי שהולך לכל פסטיבל ג'אז עוד לא נתקלתי במקרה שממש לא הכניסו אנשים כי לא היה מקום,לדעתי אם המחיר משתלם אז שווה לך לרכוש אותו מה עוד שהשנה להערכתי יהיו פחות אנשים משנה שעברה.

VeraLynn

New member
ההופעה

הלכתי להופעה שנה שעברה והיה ממש טוב ושווה לשלם את המחיר של הכרטיס

VeraLynn

New member
ההופעה

הלכתי להופעה שנה שעברה והיה ממש טוב ושווה לשלם את המחיר של הכרטיס

אפרתי69

New member
בתשובה לשאלתך....

ממש ממש כדאי!! אני כבר שנתיים נוסעת לפסטיבל הג'אז וקניתי כרטיס זהב לצעירים על בסיס מקום פנוי וזה הכי שווה.... בכלל לא מרגישים שזה על בסיס מקום פנוי חוץ משמחכים בתורות יותר משאר האנשים... אבל בסופו של דבר יושבים מקדימה- תאמיני לי.... תהני ונפגש בפסטיבל

m o r i n k a

New member
אני מחזקת

את טיעוניהם של כמה מאיתנו ואומרת - שווה ביותר!!! בתור אילתית שבמשך ה- 5 השנים האחרונות הייתי בכל פסטיבל זה שווה ביותר... את יודעת מה? את אפילו לא צריכה לחכות בתור יותר מכולם... ( מניסיון אישי ) בכל אופן זה ממש זול וזה ממש מומלץ... באמת...

למעלה