ממש מזניר

Hermione

New member
ממש מזניר

ראיתם מה כתוב למעלה בכתום זוהר מזעזע במיוחד? ``צ`אט פורום הארי פוטר`` עוד לא נכנסתי לזה, ואני לא יודעת מה בדיוק המתכונת שם, אבל זה נשמע טוב... דונט יו ת`ינק?

העצלנית

New member
זה הצ`אט של תפוז

עם חדר קבוע להארי פוטר. יש את זה לכל פורום. ככה שתקבעי עם אנשים כאן לפני שאת נכנסת כי אחרת תהיי לבד. לילה טוב לכולם.

LuNaTiC

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

אני וטלי בדיוק ניסינו את זה..... ומישהו נכנס קראו לו נועם התחיל לרדת עלינו שאנחנו אוהבות הארי פוטר, מכורות וכו`.. סתם דפוק.. ואז הוא לגמרי התחיל להצחיק אותי עם השטויות שלו איזה ערס מפגר בחיי!!! ואז הוא יצא, החליף כינוי, ניסה לדבר איתי, יצא, החליף כינוי, ניסה לדבר.. וידענו שזה הוא והוא פשוט די קרע אותי מצחוק!!!!! ממממש דפוק!!!

Vilia©

New member
נכון..חתיכת ערס....

ומכיוון שאני פריקית אני שונאת ערסים (טוב מי לא..מי שלא ערס!!!) בכל מקרה התחלנו לעשות חקר הערסים בישראל... היה נחמד אבל בסוף..למזלנו הוא הלך כי אם הוא לא היה הולך היינו צריכות להמשיך לצחוק עד שההוירם שלנו יתעוררו ויגידו לנו להיתנתק!!! טלי

LuNaTiC

New member
די טלי זה היה כל כך מצחיק איך שהוא

מתחיל פתאום ``את בומבה!`` אני פשוט נשפכתי על השולחן מחשב..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Vilia©

New member
חחחחחחחחחח...די!!!!

למה התחלת שוב!!! עכשיו אני נקרעת מצחוק!!! טלי *פורצת בצחוק משוגע כמוה*

LuNaTiC

New member
טוב טוב נפסיק עם זה כי

כשפנתר (אהובי המשודך *מצחקקת* ^_^) יראה את זה הוא ישר ימחוק את ההודעות... ביי ביי, luna loves u all! -ענבל-

Panther

New member
אני לא אמחוק

זה היה משעשע ועוד יותר משעשע אם הייתן מפרטות :)

LuNaTiC

New member
מגניב!

אבל זה כבר יפר כללים אחרים של הפורום... לא בטוחה שאפשר לפרט את כל מה שנאמר שם:) או נעשה.. ע``י נועם הערס.. חח בחייי די בומבה איך הוא אמר את זה אוףףףף כל כך מצחיק!!!!!! סליחה..:) לילה טוב לכם! -ענבל-

למעלה