ממש מוזר

ממש מוזר ../images/Emo4.gif

ממוצאי שבת של השבת חתן של הבן שלי, אני מסתובבת עם כאבים איומים בבית החזה, הרופא אמר "ממתח ועצבים" קחי כדור הרגעה. בינתיים הימים עברו, והזמן נרגע קצת, וכבר כמה ימים שאני עסוקה בבר מצוה של הבן שלי שעושה לו באולם וזה שמח לי, ממלא אותי באנרגיה, ואפילו אתמול קיבלתי בשורה טובה שחיכיתי לה שנתיים,בשורה שהורידה לי גיבנת לא שלי מהגב, והכל בסדר (יחסית) אבל עדיין, בכל פעם שכועסת קצת מבפנים, עדיין הכאבים האלה מנסה להתמקד רק בדברים הטובים שהולכים לקרות, מנסה לראות רק את השמחה אבל אי אפשר לשטות בגוף שלנו,מסתבר. והכאבים האלה,פשוט כואבים
לא מכירה את עצמי ככה, בדרך כלל אני אדם חזק ואיתן,שרדתי אי אילו מפחי נפש בחיים,ופתאם מרגישה שאני כמו זכוכית שבירה. זה עובר?????

ושלא תבינו לא נכון

אני נמצאת בימים שמחים, אין בי עצב, אולי טיפה אכזבה, אבל לא עצב. ועדיין מרגישה פתאם את הכאב החד מפלח בי בבית החזה. או ששמתי פלסטר על רגל שבורה?

jane34

New member
בוקר טוב עולם......

אני לא בטוחה ששמת פלסטר על רגל שבורה אני חושבת שהמתח הלחץ וההתרגשות פשוט נותנים אותותיהם עכשיו כשהכל מאחורייך.... נסי להיות רגועה, לחשוב חיובי,לאהוב,להיות שמחה ולהודות על הדברים הקטנים?(עלק קטנים)בחיים שלך-אני יודעת זה נשמע כמו איזו קלישאה...אבל אם אני הצלחתי להתגבר על המחלה שלי ולקום אחרי 4 חודשים מכסא גלגלים בעזרת אנרגיות חיוביות (ורק בעזרת אנרגיות חיוביות) גם את תוכלי להפיג את המתח .... סומכת עליך......

magic40

New member
תבקשי טיפול-שיאצו או רייקי

תבררי מי יודע את חייבת טיפול

מצוטטת

New member
כן../images/Emo70.gif

אפילו סלעים נשברים אני אומרת לך ולא מחמת זקנה........ אמרתי לך, כשסלעים נשברים זה קורה בהפתעה. ומה גם אנשים.... {דליה רביקוביץ}כתבה... ואני מוסיפה משלי....... קוראים את זה השרדות.... אבל כומו הכותרת....כ~ן זה עובר

סופי'לה

בדיקת א.ק.ג נמשכת בערך 4 דקות לא עולה שקל לא כואבת בכלל ולא מסוכנת לגוף פשוט לדרוש מהרופא את הבדיקה
ויפה שעה אחת קודם

Rinattt

New member
הילדה צודקת ../images/Emo88.gif

לכי לבדיקות סופינק'ה... אם זה לא יועיל זה לא יזיק זה בטוח. כך תהיי רגועה, אני גם
תרגישי טוב

r o n i t 3 7

New member
../images/Emo140.gif ממני אלייך...

לפעמים ישנם דברים אשר אנו לא מודעים להם, אנחנו אומרים שהכל טוב ויפה, את בתוך ה
פנימה, ישנה קנרית קטנה המפריעה למנוחה... סופי אין עליך...אתה חזקה ויש בכך המון אנרגיה וכוחות... אל תתני לקנרית לנקר אותך והלפריע את מנוחתך...

זה מעולה... בחיי !!!

יש שיטת טיפול שנקראת ביו-פידבק.. בשיטה הזאת את מקבלת משוב ישיר ובאונליין לכל מיני מדדים, תלוי בבעיה שרוצים לטפל.. לך יש משוב ישיר וטיבעי מהגוף עצמו.. הנה לך פרוייקט, לעשות הכל כדי להוריד את הכאבים האלה ממך.. הרי ברור שמדובר שכאבים פסיכוסומטיים, ואל תיבהלי מהמילה.. זה בסך כאבים שהגורם שלהם הוא נפשי, כפי שכבר הבנת.. ובכלל, התרופה הכי טובה זה רק לחייך..
אז איך זה שאני מקורר קצת???.. יום טוב גם לך...

G a v ® i e L

New member
התקף חרדה...?

לא ידוע בעיתוי הטוב שלו, בא בד"כ שאופן ממש לא מתואם, אבל הולך כמו שבא, מין תזכורת לא נעימה שצריך קצת להוריד את הקצב ולשתות יותר מרק רגל עם מלאן חילבה.

../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

אם לא יעבור תוך יום יומיים, אלך לרופא שוב

למעלה