ממש מדכא

lili81

New member
ממש מדכא../images/Emo4.gif

אוטוטו.. עוד חודש וקצת עוברים לבית החדש
ונושנוש מסיים כל כך מאוחר לעבוד שהכל נופל עלי..
אבל לא היה לי כל כך אכפת עם הבית לא היה כל כך גדול פה
ומפחיד כשיורד הערב..לארוז הכל ולבד..
ואני מגיע מהעבודה ואני פשוט מתנבנת .. מהקור הזה שחודר לעצמות
ואין לי חשק לזוז אפילו .. ואני יודעת שאני צריכה לארוז כבר ויש לי מספיק מה.. אבל אני לא יודעת מאיפה להתחיל.. אוףףף..והוא לא יכול לעזור לי אפילו ..ואני אפילו לא מבקשת הוא עובד עד 22:00 כל יום משמונה בבוקר.. ואין לי כח לחורף הזה..ולאריזה.. ובנוסף לכול אני מצוננתתת
בקשה ..מישהו משהו.. אוהבת לילי

ענתי 10

New member
קודם כל שיהיה בשעה טובה ../images/Emo24.gif

ובתור מי שעברה דירה לפני כמה חודשים ממליצה לך בחום לקחת "גלולה נגד גועל נפש" ולהתחיל לארוז במרץ, כי גם לי לא היה כוח עד החודש האחרון בטירוצים של עבודה ומבחנים ואח"כ אכלתי אותה כי הייתי צריכה לארוז כמעט 24 שעות מסביב לשעון כדי להספיק לפנות את הדירה, וכל זה בחום נוראי של אוגוסט. אז קחי זריקה של עידוד
ויאללה, להתחיל!

לילי - תסתכלי על הצד החיובי שבעניין

את אורזת לבד את מחליטה מה לארוז ומה לזרוק את עושה הכל לפי הסדר שלך אף אחד לא מנהל לך את העניינים "למה את עושה ככה? למה לא אחרת? אל תזרקי את זה" את אדון לעצמך להחליט מה עובר איתכם לבית החדש ואם את צריכה עזרה פורום שלם בא לארוז לך הבית איפה את גרה עכשיו? ולאן אתם עובדים?

Miss פטל

New member
../images/Emo24.gif

מסכימה עם באדי- הכי כיף לארוז לבד, לזרוק את כל השטויות שהוא טוען שאולי יצטרך יום אחד
ובאמת כמה שיותר מהר תתחילי וכמה שיותר תארזי- ככה יותר מהר תסיימי
ואנחנו פה כדי לעודד אותך
ותרגישי טוב!

../images/Emo24.gif כל העברת דירה מתחילה

מהארגז הראשון...
שימי תנור שיהיה נעים. שימי מוזיקה טובה וממריצה. קחי חדר אחד על הכוונת. ותתחילי... ההתחלה קשה עד שנכנסים לזה. אח"כ זה זורם.

למעלה