ממש מבולבלת ..

debbyb9

New member
ממש מבולבלת ..

אז ככה, אני מדברת עם די הרבה גברים ובחורים צעירים בתקווה למצוא אחד שיהיה לי כיף איתו..ודי מהר השיחה עוברת לסקס..מיוזמתם, עכשיו פה הבעיה..אני די מהר משתעממת מהשיחות האלה, כאילו זה נחמד בהתחלה אבל כשהם מתחילים לחפור זה נשבר..ואני לא מהססת ואומרת שזה משעמם אותי כבר והם לא מבינים.....
דבר שני, זה נורמלי שאין פנטזיות מיניות? כאילו..כל מה שבאמת בא לי זה ירידה טובה אבל ממש....מעבר לזה אין הרבה דרישות?

לא מבינים, או פשוט עסוקים בלמשוך את זה רק לכיוון הזה?

Just Sayin'
&nbsp
אני רוב הזמן "מחוסר פנטזיות" - אין לי אפילו אחת בשלוף.
זה בדרך כלל בא תוך כדי דברים, לא איזו פנטזיה מובנית מראש.
חוצמזה, ירידה טובה זה לא בשמיים, פרקטי ודי זמין (אני מניח), פנטזיה זה יותר מסובך למימוש לרוב לא זמין (אחרת זו כבר לא הייתה פנטזיה, נכון?)
אז מה רע בלהיות פרקטיים?

debbyb9

New member
חחחח תתפלא בזמן האחרון גם ירידה טובה בגדר פנטזיה

בדיוק שאני עומדת לגמור משום מה הם זזים....

אני לא זז לשום מקום

כנראה באיזשהו שלב תצטרכי לדחוף אותי מבין הרגליים כי זה כבר יהיה רגיש מדי למגע

הרגע חשבתי על זה, אבל לרדת לבחורה זה כמו רודיאו

זה מתחיל כיף, רגוע ונחמד
ובסוף זה בעיקר לרתום את השור למקומו ולהשאר על האוכף כמה שרק אפשר

Sharoman

New member
כמה פנטזיות את כבר צריכה?

לי יש דברים שאני אוהב לעשות אבל לא הייתי מגדיר אותם כפנטזיות.
אם כבר אז הפנטיזה היחידה שיש לי לא תתממש בזמן הקרוב (או הרחוק), ולה אני בקושי מייחס חשיבות לפני שאהיה במצב לממש אותה.
כל השאר עולה לי לראש כשאני כבר נמצא עם מישהיא, וה"פנטזיות" משתנות מעט בין בחורה לבחורה.

גברים מדברים על סקס כדי לנסות להבין את מצבם ביחס אליך.
כלומר, האם את נמשכת אליהם, האם בכלל יש להם סיכוי לשכב איתך, האם את בתולה, האם יצליחו לשכב איתך בפגישה הראשונה (או לחילופין באיזו פגישה כן תסכימי לשכב איתם).
בנוסף, הם גם מנסים לברר העדפות, ודעות קיצוניות בעד ונגד תמיד תורמות להכרות שלך עם בן אדם.

בלי קשר חבל שאת יוצאת עם גברים שלא משקיעים בך מספיק כדי לגרום לך לגמור, וחבל לא פחות שאת לא משתפת אותם בתחושות וברצונות שלך.
קשה לצפות מרוב האנשים שיבינו אותך מבלי לדעת מה את רוצה או חושבת...

debbyb9

New member
חחחח בתולה אני לא..בת 46 וכן

אני מאד אוהבת סקס ופתוחה בנושא, אבל רבאק...כמה תמונות של זין אפשר לקבל?
משעמם....
מה לעשות אני צריכה גם גירוי אינטלקטואלי גם...
לא צריכה פנטזיות, טוב לי ככה, אבל שוב..שואלים..מה הפנטזיה שלך ושאני אומרת שאין יש הבעת התפלעות??
זהו..בערך..
לגבי לצאת עם גברים שלא משקיעים זה כי אני לא מצליחה להכיר מישהו שטוב לי...

Sharoman

New member
אישה יכולה להיות בתולה גם בגיל 46

תמונות של זין לדעתי התקבלו כמעט אצל כל אישה שאי פעם כתבה יותר מ 2 הודעות בכמעט כל פורום אפשרי...
מה שבאמת מדהים זה שאותם גברים חושבים שזה איכשהוא יקדם אותם.

אם את צריכה גירוי אינטלקטואלי (היה דיי עצוב אילו לא היית צריכה), תתעקשי על אחד בתחילת השיחה ותנסי לראות אם יש בכלל עם מי לדבר או שמדובר בסתם עוד (תמונה של) זין.

כפי שאמרתי, שואלים לגבי פנטזיות במטרה לדובב אותך לדבר ולגלות עליך פרטים שלא נידבת בעצמך.
ברגע שאת אומרת "אין" את למעשה קוטעת את השיחה.
את יכולה באותה הקלות להגיד שאת אוהבת שיורדים לך, ואפילו לתאר איך.
משם תהיי בטוחה שהשיחה תמשיך עם אותה הבעת פנים ולאחר שיחה קצרה על מי אוהב מה, איך, למה וכמה תוכלי לשנות את נושא השיחה למשהוא ענייני יותר שיספק גם את הגירוי אינטלקטואלי שאותו את מחפשת.

וכל עוד את ממשיכה לצאת עם גברים שלא מתאימים לך יהיה לך קשה למצוא מישהוא שטוב לך.
אל תתפשרי על גברים שלא באמת מתאימים לך, תשקיעי יותר בחיפושים עצמם ותצאי עם גברים שלדעתך כן יוכלו להתאים.

נראה לי שתמונות של זין התקבלו אצל נשים

שאפילו לא סיימו לרשום את הפוסט הראשון שלהן פה

היי דבי!

איפה את "מדברת" עם גברים?
איפה זה קורה שהם ישר שולחים תמונה של זין?
&nbsp
יש לי תחושה שאת מחפשת במקומות הלא נכונים..
&nbsp
ולגבי פנטזיות-
ירידה טובה זו בהחלט פנטזיה.
אצלי יש פנטזיות קבועות בסיסיות ופנטזיות שמתעוררות מתוך סיטואציה ומפגש עם אדם/אנשים נוספים. הן צריכות "אדמה" כדי לצמוח

debbyb9

New member
זהו שהרבה אופציות להכיר בתור בסופר

או באוטובוס אין...
בבית קפה המקומי לשמחתי מתחילים איתי בחורים צעירים....
אני לא מתלוננת חס וחלילה אבל זה לא יוביל לשום מקום
אז ככה שהאינטרנט זו האופציה הדי יחידה כרגע

גם באינטרנט

יש צ'טים ואתרים שמאוד מכוונים למציאת פרטנר לסקס, ויש כאלה שיותר לחיפוש פרטנר לחיים.
למרות שלא לגמרי הבנתי מה את מחפשת?
יזיז עם ערך מוסף?
אחד שרוצה גם לדבר ולא רק לתקוע את הזין?
&nbsp
אם זה העיניין- צריך תהליך סינון מעייף. מי שישר שולח תמונות זין כנראה שלא יעבור אותו..

למעלה