ממש לא חשוב, אבל..

ותשחק

New member
ממש לא חשוב, אבל..

מישהו יכול להסביר לי (אחת ולתמיד), מה זה
...
עד היום לא הצלחתי.. אבל את השאר הבנתי, וזה הרבה, בתור אחת שלא הכירה ב-כ-ל-ל עד לא מזמן, מה זה למסרש, להקפיץ, לשרשר, טרולים..

דנדש10

New member
אויש, באמת התבלבלתי במילה אחת, סורי.

נשים צריכות להתאפר שעות...
למסור לאחותי ד"ש.. אחותי, התכוונתי אליך..

ותשחק

New member
דנדש..

בהקשר ל'צדיק' שלי מקודם, לא הבנתי את הסיפא.. (מן הסתם אתה יודע קצת ארמית..) "נצל"ש למסור לאחותי ד"ש"
- האם התכוונת לכך שאתה מנצל את ההזדמנות למסור ד"ש.. בקיצור מה זה כבר? או שגם אתה לא יודע.. ניצול צורך (בסיסי שלנו לדעת..) להתחמק שוב... קצת עקום, אבל זה מה שיצא לי..

eti35

New member
../images/Emo207.gif-ניצול שרשור

הכוונה לדברים שנכתבים שלא קשורים לשרשור וכדי לא לפתוח שרשור חדש מנצלים את השרשור הקיימים להעלאת הנושא המדובר. מקווה שהבנת

ותשחק

New member
ועוד אחד..

האם אתה אחי האבוד??? תנננננ.. תנננננ. תננננ...הההה אה, בעצם אני לא בלונדינית.

פשושית37

New member
אחותי,גמני

לא הכרתי עד לא מזמן בכלל את העולם הוירטואלי הזה ועדיין לא יודעת הכל שאלתך לעיניין
דנדש הסבר בבקשה לאחיותך הירוקות

דנדש10

New member
טופ, מנסה פעם אחרונה../images/Emo70.gif

נשים צריכות להתרחץ שעות... יאלה, קבלו:
, פירושו: לנצל/לתפוס טרמפ על עניין אחר. דוגמא: תביטי במה שכתבתי לאחותי שתי שורות למעלה...

ותשחק

New member
האחרון היה קצת..

חלש
אבל הסוף פיצה על כך..
לשאול אותך משהו, רק שאין לי כרגע מה לשאול.. אבל זה אומר שהבנתי את הרעיון!! ולשאלה שכן קשורה: דנדש מלומדנו, האם אפשר לנצלש בכל מצב, כל פעם שאני נזכרת במשהו לא שייך לשרשור מסויים? כמובן, בלי להגזים..

ותשחק

New member
התחלתי לכתוב..

שטויות בפורום, וזה אומר שמצבי הוא לא טוב... יצאתי מ'רצינותי' הרגעית... אני מרגישה
ית של עצמי...

דנדש10

New member
סורי אם

קלקלתי אותך. קבלי פיצוי:
נשים צדקניות לרב שואלות...

ותשחק

New member
../images/Emo6.gif

אה, תודה, החזרת לי את החיוך לפנים... (ביחד עם אנחת הרווחה..) ויש לי עוד שאלה - רק רגע - ..

דנדש10

New member
קבלי

אאוטינג פירושו גילוי של עובדה לא ידועה לציבור הרחב ועשיתה לנחלת הכלל. אוף, למה לא שאלת על משו בראשי תיבות...

דנדש10

New member
גמני שאלה

למה נעה (בלי ויו) התכוונה בסימונים המשונים באשכול תחתינו.
? וכוונתי לזאת: אם אין מי ש$#%^ אותך - חברת החשמל $#%^ אותך..חחח מי יודע/ת?

למעלה