"ממש לא" וממש כן

skeep

New member
"ממש לא" וממש כן

"ממש לא"- ביליתי הערב באיזה באר ירושלמי. שולחן לידי ישבה בחורה מקסימה. לא מספיק שהיא היתה כל כך מקסימה,ף היא גם הסתכלה עלי לא מעט. החלטתי שבזמן הנכון אני אגש "ואתאבד" על הטלפון שלה. היא והחברים שלה שילמו סוף סוף את החשבון והיא קמה לצאת. ניגשתי אליה ואמרתי לה: "שמי "סקיפ" ואני חושב שאת ממש בחורה חמודה ומקסימה. אפשר לקבל את הטלפון שלך?" תשובתה: "ממש לא!"
מזל שהיא לא אמרה לי: "הסתכלתי עליך כל הערב כי אתה כל כך מגעיל שפשוט לא יכולתי להסיר את מבטי ממך". חבר שלי אמר על זה ש "היא כנראה חושבת שיש לה כוס מזהב". I rest my case ממש כן- לפני שבוע וחצי בערך ישבתי עם חבר טוב שלי ודיברנו על זיונים. הוא התחיל לספר לי על הזיונים שלו, מה הוא עשה לזאת ומה הוא עשה עם השניה...מכאן לשם אמרתי לו שכל הסיפורים שלו ממש ילדותיים כי אני הייתי עם בחור. הוא בהתחלה צחק ולא האמין לי. אחר כך הוא התחיל לספר לי שהוא מכיר כמה מחברינו המשותפים שיש להם "קטע" דומה, ואז כשהוא שיכור הוא התחיל לספר על קטעים שהיו לו ושעדיין יש לו עם בנים. אני ממש לא צפיתי לזה. לא העלתי בכלל על דעתי שהוא גם דו. פאקינג לא יאמן. אתמול הוא יצא ביציאה על איך זה שלא היה שום דבר ביננו....הגניב אותי והצחיק אותי. נראה לי אפילו שהוא מעוניין שיהיה ביננו משהו...לא להאמין.

וסל

New member
ואייייייייייייייי

לפי איך שזה מתפתח נראה לי שבעוד איזה 20 שנה כולם אבל כולם יתנסו עם שני המינים ובכלל לא יהיה דבר כזה "הומו".החברה המודרנית משתנה כ"כ מהר לא רק מבחינת טכנולוגיה ומחשבים אלא גם מבחינת עיצוב התפיסה החברתית(והמינית).הקיצר עוד איזה 20 שנה לא יהיה דבר כזה כמו קהילת גייז כי כולם יהיו דו מיניים,כולם ירצו "לטעום" את כל סוגי המין ואלה שהם חד מינים יחשבו שונים,מנודים וייחודיים וישתלטו על שנקין.רק חבל שבעוד עשרים שנה רובנו נהיה בני 40 פחות או יותר וכבר לא נחגוג
אבל במחשבה שניייה,אנחנו נהיה "החלוצים המבוגרים שהחדירו את ההומואיות לחברה". תחשבו על זה!!!!!!!!!!!

וסל

New member
הקיצר:

אני ממש מקנא בילדים שנולדים עכשיו ואלה שיוולדו בשנים הקרובות ....נראה לי שבשבילם הכול יהיה יותר קל ובהרבה!!!!מושגים כמו "יציאה מן הארון" ו"הומו" כלל לא יכללו במילון המונחים של החברים המודרנית של עוד 15-20 שנה.הכול יהיה חופשי וכולם יתנסו עם כל סוגי המין.אבל סביר להניח שעד אז אנו ניהיה זקנים ונסתכל מהצד על המהפכה שהתחלנו ועל הפורום הקטן הצנוע הזה שבטח לא יהיה קייים עד אז
אבל למה להתעצב?אני דווקא אשמח אם בעתיד לצעירים שיהיו בגילי עכשיו הכול יהיה קל יותר, הכול יהיה לגיטימי ואנשים לא יהיו כפופים לשום "חוקי מוסר מיושנים" כמו שאנחנו היינו .......
טוב מאוחר-מחר צרילך לקום מוקדם יאללה ביי חמודים!אני אוהב את כולכם!!!!!!!!!!!

וסל

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo2.gif למה?

למה אף אחד לא מגיב למה שכתבתי על עתיד ההומואים?זה לא מעניין אתכם או שפשוט אין לכם מה להגיד? יניב

MARMELAD

New member
חלומות באספמיה

גם לפני אלפי שנים אמר איזה מישהו לבויפרנד שלו "עוד עשרים שלושים שנה כבר כולם יהיו דו מיניים".. אזזז זהו שלא. וזה גם לא יקרה כל עוד יהיה קיים מושג המונוגמיות. והמונוגמיות יותר חזקה ממה שחשבנו. העניין הוא כזה - דו מיניות זו תכונה מגניבה לאללה. היא הופכת להיות נורא אינית. אבך אחרי שהסטרייטים היותר מוצלחים - ובעיקר גם אלה שגרים בקרבה פיזית לתל אביב - מנסים סקס עם גבר - ואחרי שהסטרייטיות מראשון וראש העין עוברות לתל אביב ושוכבות עם לסביות כי זה מגניב - אז הסטרייטים והסטרייטיות חוזרים לחיים הסטרייטים שלהם, מתחתנים, ועושים ילדים (שמהם יגיע הדור הבא של ההומואים ד"א)

SmartChild

New member
סיפורים כאלו נשמעים אחרת במקורות...

בס"ד, הרבה חילונים מתארים לעצמם את העולם ה"רוחני" בבני ברק ובמאה שערים נטול עניין מיני וזה לא נכון. הגמרא מקדישה דפים שלמים כיצד לנהוג במצוות פרו ורבו, אם בהוצאת ספרי הקודש מחדר המצווה ועד חשיכה מוחלטת. רב שאנני זוכר את שמו אמר שיש לקיים מצווה זו בדרך ש"מגלה טפח - מסתיר 2 טפחים" - היום מיטב הפסיכולוגים העולמיים מגלים לעולם החילוני את מה שהיה ידוע לחז"ל - יש להשתמש בדמיון; חושך, הסתרת רוב הגוף, פשוט גאוני! (ואני לא מדבר על דילוגי אותיות). לחז"ל היה ידע מדעי מדוייק שהעולם כיום עומד ומשתאה, קראתי פעם מאמר שכתב הפרופסור הדגול גור´ג סמית שהוא סקסיולוג שאמר שכל תגלית שהמדע מגלה מתגלה בסוף בגמרא, והוא אמר את זה למרות שהוא נוצרי!!! חז"ל הבינו במבנה הביולוגי-מיני, למשל, תינוק/ת שנולד/ת עם 2 אברי המין - זכרי ונקבי נקרא/ת בשפת החכמים "טומטום" והראשונים שגילו זאת היו חז"ל! זו הוכחה חותכת שכבר לפני אלפי שנים אלוקים דיבר מגרונם של חז"ל. בנוגע להודעה של skeep - תשמחו לגלות שבעולם החרדי ישנם שידוכים, וכיצד רומז הבעל לאישה שהוא רוצה לבעול אותה? יש לכך שיטה שskeep ואחרים אולי יאמצו. הבעל החרדי מניח את הכובע על מקום מסויים בבית ואקט זה מרמז לאישה שהלילה היא תיכנס למצוות פרו ורבו. לכם אין כובע, ולכן ניתן להשתמש בחפצים אחרים. נסו, למשל, להניח את הטלפון הנייד על השולחן וזה ירמוז ל"ייצור" שלכם, כמו שאמר xanadu, שאתם רוצים להתנסות במנהגים נוכריים. אנני יודע אם זה יעבוד במקרה שלכם, אבל בשביל אחוות אחים כמו שאומרים בצבא הישראלי אני משתף אותכם בתרבות השורשית. *** אני מאמין באמונה שלמה שכל אחד ממכם בעל נשמה טהורה!

Yaniv-DC

New member
ואני מאמין

שגם נשמתך טהורה, ומוטב שתיקח אותה למקומות אחרים, כי כאן כבר באמת נמאס.

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

רשימת הסימנים שאנהיג בביתי כדי לבשר לבעלי שהלילה הוא ייכנס למצוות פרו ורבו: סלולרי על שולחן הסלון - בעילה כשהגב שלו צמוד לבטן שלי סלולרי על מדף הספרים - בעילה כשהוא שכוב על הגב ברגליים מפושקות תמונה בסלון עקומה מעט - בעילה אל מול הקיר הרלבנטי מכונת כביסה פועלת ללא כביסה - פרו ורבו עם בעלי ועם השכן בחדר המדרגות חלון פתוח כשני שליש - מין אוראלי במלונת הכלב חלון פתוח כשליש - מין אוראלי עם הכלב סרט וידאו אירוטי בהשתתפות גברים - אורגייה מתוכננת בדירה סרט וידאו אירוטי בהשתתפות נשים - לא הלילה יקירי דרך אגב - שמעתי על גבר שהיה מניח סוג מסויים של חפץ במקום בבית כדי לרמוז לבן זוגו שהוא מעוניין בפרו ורבו - הוא היהמניח ויברטור בתוך הישבן
בברכת בוקר טוב, נשמות טהורות שלי

אתה פשוט נפלא

אתה משעשע כמו אום כולתום ביום הנכבה. תגיד לי, אם אתה לא הומו (נניח) אז מה אתה מבלבל פה את המח עם כל קשקושי הגמרא שלך, יאללה לך לגמור במקום אחר. קשה לי להאמין שמחר אני אבוא לקפקא ואניח את הכובע שלי על השולחן כדי שאיזה אוחצ´ה תביא לי אותו, במקרה הכי טוב יביאו חבלן לפוצץ את הכובעון. תשמע, אני לא יודע עד כמה אתה באמת דתי או סתם מתחזה משועמם, בכל אופן, שיהיו לך חיים קלים. תנצב"ה תבדל"א ותגמר"א

.m

New member
סקיפי ../images/Emo24.gif

ממש ממש כן! ואיזה יופי! ועכשיו אנחנו מחכים לעידכוני "איך היה"...
ami

למעלה