"ממש לא" וממש כן
"ממש לא"- ביליתי הערב באיזה באר ירושלמי. שולחן לידי ישבה בחורה מקסימה. לא מספיק שהיא היתה כל כך מקסימה,ף היא גם הסתכלה עלי לא מעט. החלטתי שבזמן הנכון אני אגש "ואתאבד" על הטלפון שלה. היא והחברים שלה שילמו סוף סוף את החשבון והיא קמה לצאת. ניגשתי אליה ואמרתי לה: "שמי "סקיפ" ואני חושב שאת ממש בחורה חמודה ומקסימה. אפשר לקבל את הטלפון שלך?" תשובתה: "ממש לא!"
מזל שהיא לא אמרה לי: "הסתכלתי עליך כל הערב כי אתה כל כך מגעיל שפשוט לא יכולתי להסיר את מבטי ממך". חבר שלי אמר על זה ש "היא כנראה חושבת שיש לה כוס מזהב". I rest my case ממש כן- לפני שבוע וחצי בערך ישבתי עם חבר טוב שלי ודיברנו על זיונים. הוא התחיל לספר לי על הזיונים שלו, מה הוא עשה לזאת ומה הוא עשה עם השניה...מכאן לשם אמרתי לו שכל הסיפורים שלו ממש ילדותיים כי אני הייתי עם בחור. הוא בהתחלה צחק ולא האמין לי. אחר כך הוא התחיל לספר לי שהוא מכיר כמה מחברינו המשותפים שיש להם "קטע" דומה, ואז כשהוא שיכור הוא התחיל לספר על קטעים שהיו לו ושעדיין יש לו עם בנים. אני ממש לא צפיתי לזה. לא העלתי בכלל על דעתי שהוא גם דו. פאקינג לא יאמן. אתמול הוא יצא ביציאה על איך זה שלא היה שום דבר ביננו....הגניב אותי והצחיק אותי. נראה לי אפילו שהוא מעוניין שיהיה ביננו משהו...לא להאמין.
"ממש לא"- ביליתי הערב באיזה באר ירושלמי. שולחן לידי ישבה בחורה מקסימה. לא מספיק שהיא היתה כל כך מקסימה,ף היא גם הסתכלה עלי לא מעט. החלטתי שבזמן הנכון אני אגש "ואתאבד" על הטלפון שלה. היא והחברים שלה שילמו סוף סוף את החשבון והיא קמה לצאת. ניגשתי אליה ואמרתי לה: "שמי "סקיפ" ואני חושב שאת ממש בחורה חמודה ומקסימה. אפשר לקבל את הטלפון שלך?" תשובתה: "ממש לא!"