ממש לא בסדר...

ממש לא בסדר...

בסוף, כשהשד הורג את פרו ופייפר- הרי הכל חזר להתחלה... ובהתחלה- בדיוק מאותה המכה שספגו- פרו התעוררה ראשונה לפני פייפר- מה שמוכיח שהפגיעה לא היתה כה חמורה. והמהלך היה אותו הדבר, כשהצליחו להחזיר את הזמן. אז איך עשו שהיא תמות מהמהלך הזה? תסבירו לי את זה...

p3

New member
דבר ראשון...

אתה לא יכול לדעת מה היה קורה בפעם הראשונה- אולי אם ליאו לא היה בא בזמן היה קורה בדיוק אותו דבר כמו בפעם השנייה? ודבר שני- בפעם השנייה היה הבדל אחד- כשהאחיות קראו לפיבי מעליית הגג היא לא באה, וזה עיקב אותן. יכול להיות שזה מה שהשפיע על הכל- כי כמו שכבר לימדו אותנו הרבה מאוד פעמים במכושפות, כל דבר קטן יכול להשפיע על העבר, העתיד וההווה- אז יכול להיות שהאחיותלא היו מספיק מוכנות ושאקס תקף אותם הפעם יותר בחוזקה- אי אפשר לדעת.

*קליאו*

New member
נו, אבל זה ברור! {מקווה שאני יודעת

על מה אתם מדברים
} למה ההתקפה השניה הייתה יותר הרסנית? דבר ראשון- פיבי לא באה והעלימה אותו זמנית, כך שהוא יכל להתקיף יותר וגם את הרופא שלגמרי שכחתי את השם שלו. דבר שני- ליאו לא בא לרפא אותן, והוא לא יבוא. הרי שמענו שהוא אמר שאחרי שיחזירו את הזמן יאסרו אותם, ככה שלא יהיו יותר בעיות מהמכושפות. ~מעניין אם אני לא מתנהגת כמו מפגרת מצויה~

BliNky

New member
ליאו הציל אותם!

בהתחלה אבל בסוף לא הייתה את פיבי שתקרא לליאו...

חבל שלא הקלטתי...

ליאו הציל אותם בפעם ה-1 זה נכון...אבל נדמה לי שפרו הספיקה להתעורר לפני פייפר, והוא ריפא רק את פייפר...?... טוב אולי אני טועה... אבל באמת אכזבה...מכל השדים החזקים שהיו- דווקא שארקס הורג את פרו? חבל...

Ophel McNeil

New member
אוקי, בשבילכם.

ההתקפה הראשונה והשניה היו חזקות באותה מידה, אבל אנחנו יכולים להניח שפרו נפצעה יותר קשה מפייפר, ולכן כשליאו בא לרפא אותה (זה לא שפיבי לא קראה לו, בעונה הרביעית אנחנו מגלים שהוא היה למטה עם פיבי), הוא גילה שהיא מתה. מתישהו גם פייפר מעצבנת עליו שהוא ריפא אותה לפני פרו, בגלל שהיא אישתו, אז אולי גם זה קשור.

למעלה