ממש חבל!

מירייית

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifשלום לכולם!,יש לי שאלה!

אהלן אנשים,מה קורה?,אני חדשה פה,והייתי שמחה אם מישהו יוכל לעזור לי להירשם ולהתחבר לפורום הרשמי,כי אני ממש לא מצליחה!!!,אשמח לתגובות עזרה,ביו'ש בינתיים..............

מירייית

New member
ממש חבל!../images/Emo4.gif

טוב לדעת שככה אתם מתייחסים לכל אורח חדש כאן בפורום ששואל שאלה,חשבתי שדוקא מפה תצא הישועה,וחבל לי לגלות שלא,כנראה קשה להגיב למישהו לא מוכר.....

אין צורך להתעצבן... ../images/Emo60.gif

חבל להסיק מסקנות כאלו כל כך מהר.. דווקא לטעמי זה אחד מהפורומים שמגיב באהבה למשתמשים חדשים,יותר מכל פורום אחר! מה שכן, אני לא חושבת שזה המקום לבקש הדרכה כיצד להרשם לפורום הרשמי. לצערי זה המצב כרגע.. וואני בוחרת שלא לפרט. בכל מקרה - את יותר ממוזמנת להשאר כאן

מירייית

New member
יחפה נחמדה!../images/Emo45.gif

אהלן!,לא התכונתי להעיר בציניות,אלא שפשוט המוווווון זמן אני מנסה להתחבר,ואין תגובה(לא מפה),פשוט נראה לי נחמד יותר להתכתב עם הראל בעצמו,לא?

זה בסדר, אני מבינה ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

תראי.. את מבינה שלהתכתב עם הראל זה לא כל כך פשוט..? גם אם את נמצאת בפורום כשהוא כותב.. לא כל כל אפשר להתכתב איתו ישירות.. כי כמו שאת רוצה להתכתב איתו, ככה גם עוד 80 אלף בנות רוצות.. כמוני למשל
ניסית לכתוב לו מכתב אולי? ובבקשה תקראי את חוקי הפורום.. את כל פעם פותחת הודעה חדשה - ומה שצריך לעשות זה להגיב להודעה הקודמת, כלומר לשרשר. כנסי ללינק הזה.

מירייית

New member
../images/Emo9.gif

עכשיו אני בסדר?.....לאט לאט,חחחחחחחחחחח,יחפה,את בטווח הגילאים 15-20?

היי מאמי כנסי!

טוב תראי זה לא היה מכוון אלייך שלא נגיב זה פשוט יצא כך, ניקח את זה לתשומת ליבנו
תאמיני לי שאנחנו הפורום שהכי מגיב ואוהב ועוזר שתוכלי להכיר=] אני מבינה שליוש הסבירה לך [היחפה] אז זהו.. ביי ביי מותק

מירייית

New member
../images/Emo45.gif

צודקת,פשוט כבר התחלתי להתייאש,חחחחחחחח,אבל אני אכן רואה שאתם אחלה פורום!,אני צופה פה הרבה,אתם אחלה.....

למעלה