ממש היום

ממש היום

לפני שנתיים אחרי בכי ותחתנונים חוייב הגרוש שלי להגיע ולתת לי גט. וזה הי´ה היום שבו ירד הגשם הראשון, זה שמשמח את כולם... ומאז ידעתי עליות מורדות ועליות. תמיד לאט תמיד בסבלנות. גם בתקופה שהדת הייתה משנית אצלי תמיד בדו-שיח עם הריבונו. אלוקים הוא יצר אותי הוא כפה עליי את החיים שיישא באחריות למעשיו. בשבילי,הוא ממש לא רחוק, הוא כאן ממש לידי וכן,אולי דווקר בגלל זה אני מרגישה שאני מספיק קרובה אליו כדי לבוא ולהגיד לו שהוא פשוט מתעלל בי... ולא, לא תמיד חזקה מכדי לחייך ולהרגיש בטוחה. אבל ממש כמו "נחום-תקום", גם אני נופלת וקמה.

touti

New member
../images/Emo24.gif

לא אוהבת להתווכח בענייני אמונה ובטח לא לחלוק על תחושות שהם שלך ורק שלך. מחבקת ומאחלת שיהיה לך הווה ועתיד שיפצה על הכל.

בס"ד, המאושרת איזה אירוניה

בס"ד בתהילים כתוב השלך יהבך על אלוקיך והוא יכלכלך. ולפעמים בתוך הצרה שלנו אנו מאוד סובייקטיבים כי קרובים מאוד אצל עצמנו וזה טבעי, אבל עם הזמן כשזה עובר אנו הופכים לאובייקטיבים ומתחילים לקבל יותר תשובות של למה זה קרה לי, ומה היה הטוב בדבר. זה כמו ילד קטן שרוצה ומנסה לחבר פאזל ומתקשה, אבל בסוף כשהפאזל מושלם, הוא נהנה ומסופק, ואין קרוב יותר לעצמו כמו הילד, ועדיין יש אצל חלקנו מן הילד, אלא שלילד אין טענות לה' יתברך, הוא כזה טהור מהבחינה הזאת. הנסיון שימי לב לאותיות שבמילה ותראי שבמילה יש נס, בכל נסיון יש נס!! רק צריך לגלות אותו. ואם אין נסיונות פשוט אין טעם בחיים. אך תדעי שאת קמה אם לא נפלת? אין טוב בלי רע, ובזכות הרע שיצר ה' יתברך את זוכה לשכר גדול כשאת מתגברת עליו. יהי רצון בעזרת ה' שכל הברכות יתקיימו עליך, אמן

למעלה