ממש דחוווף !!

נילי2009

New member
ממש דחוווף !!

היי, אמ .. רציתי שאולי תעזרו לי, מה לעשות( משחקים אני יודעת) ליום הולדתי ה14 .. אני ממש אובדת עצוות !1 :DD (ואגב, את המסיבה אני עושה בביתי) ..

KarinDi

New member
מזל טוב!

בכמה אנשים מדובר? בנות/מעורב? אפשר לעשות מסיבה באיזהו נושא, למשל "שחור-לבן", "שוקולד" וכו' אפשר לעשות משהו יצירתי כמו בישול,יצירת שלטים לדלת, מחברת מעוצבת ועוד (מתאים בעיקר לאירוע קטן) אפשר לשחק משחקים שמבוססים על תוכניות טלוויזיה כמו: של מי השורה הזו בכלל?, מי רוצה להיות מיליונר, המירוץ למיליון משימות צילום משחקי בנים-בנות כמו אמת או חובה, 5 ד' בגן עדן, אמת או שקר (יכול להתאים גם לבנות בלבד). תגידי אם משהו בכיוון ותעני על שתי השאלות, ננסה לעזור עוד!

נילי2009

New member
ל KarinDi

מדובר ב13 אנשים, 10 בנות ושלושה בנים. ומזתומרת נושא של "שחור לבן" ושוקולד" ?? "אפשר לעשות משהו יצירתי כמו בישול, יענו לבשל משהו ? חחחחח : )) אני בת 14, אז אני רוצה למצוא משהו שלא יהיה משעמם וילדותי( לא שאני אומרת שהרעיונות שלך כאלה, הם נורא מעולים) P: מה שהכי אהבתי מהרעיונות זה את המשחקי בנים-בנות כמו אמת או חובה, 5 ד' בגן עדן, אמת או שקר. ומזה משימות צילוום ? אני גם חשבתי לעשות ככה, למרות שזה די ישן : לקחת צלחת חד פעמית, לשים סוכרייה בתוך הקמח[ אני חושבת שאת מכירה את המשחק הזה ], וגם את המשחק ' חבילה עוברת ' . תוודה, ותעני לי על שני השאלות. תוודה : - ]

דוריק30

New member
אני גם אנסה לעזור

את יכולה לעשות משחקים שקשורים באוכל: יש את משחק השוקולד- שמים חבילת שוקולד (שהיה במקרר לפני כן) על צלחת וצריך לאכול אותו עם סכין ומזלג. מעבירים קוביה בין המשתתפים- מי שיוצא לו המספר שהוחלט מראש, צריך ללבוש תחפושת ולשבת לאכול את השוקולד בסכין ומלגז, עד שיוצא לעוד מישהו את המספר בקוביה והם מתחלפים. לתלות פירות על חוט מתוח וצריך לאכול בלי הידיים להאכיל את החבר- שני ילדים עומדים אחד מול השני, אחד מאכיל ואחד אוכל לשניהם יש מטפחת על העיניים, כך שזה די מלכלך... בטח יש עוד משחקים תגידי אם זה הכיוון או שאת רוצה נושא אחר בהצלחה

shellram1975

New member
ראשית, אני בעד מה שאמרה לך KarinDi

שנית, חבילה עוברת זה אחלה משחק. בכלל אהבתי מאוד את המשחקים של הילדות שלי: חבילה עוברת, אמת או חובה, 5 ד' בגן עדן, אמת או שקר. זה מקסים.

למעלה