ממש בעדינות

ממש בעדינות

"רגליים ישרות, ידיים קדימה על הספה, ישבן גאה באויר, עיניים אליי" הוא מחייך אליי, יודע כמה אני מובכת.

"את יכולה לגעת בה, איך ומה שבא לך, רק לא בכוס"

היא מעבירה את האצבעות הנעימות שלה עליי, כפות הידיים החזקות שלה בודקות אותי, מועכות, אני מרגישה במגע שלה שכבר עכשיו בא לה לטרוף אותי..

הוא מסתכל עליי, הזין שלו ממלא את תחתוניו לחלוטין, האצבעות שלו מלטפות לי את השפתיים ומשחקות לי עם הלשון.

"מה רוצה הזונה הקטנה שלי??"

"אמממ זין" אני ממלמלת במבוכה

"זין??? נראה לך שתקבלי זין ככ מהר?? אנחנו נתעלל בך כמה שיתחשק לנו, וניתן לך מתי שיתחשק לנו"

הוא מלקק את קצות האצבעות שלו ומתחיל לשחק לי בפטמות ממש בעדינות. הוא יודע שזה מטריף לי ת'צורה. זרמים של עונג מתחילים לרוץ לי בגוף.

"את יכולה להעביר לה אצבעות מסביב ועל השפתיים של הכוס. אבל ממש בעדינות!"

האצבעות שלה מלטפות לי את פנים הירכיים, קרוב יותר ויותר, ונשיפות של חוסר סבלנות כבר יוצאות ממני. בא לי שהיא תגע בי, שתשחק במקומות הכי רגישים שלי, שתמלא אותי מבפנים.

אבל היא עושה הכל בשיא העדינות (במקביל הוא ממשיך לשחק לי בפטמות) ואני מרגישה שאני נוזלת לה על האצבעות.

"בבקשה.. אני ממש צריכה.. תן לי לפחות למצוץ לך"

"אני מרשה לך למצוץ לי- אבל היא ממשיכה לעשות לך מה שבא לה ואני מזהיר אותך לא לגמור!"

הוא מגיש לי לפה את זין המדהים שלו ולא עוזב לי את הפטמות. לפעמים צובט אותן חזק ומכוון אותי להכניס את הזין שלו עמוק יותר, לפעמים משחק בהן בעדינות ונותן לי להתענג על הזין שלו איך שבא לי.

היא ממשיכה ללטף אותי, מתמקדת מידי פעם בדגדגן, ושוב חוזרת לליטופים. אני מרגישה שהיא מרטיבה אותי מאחורה עם חומר סיכוך משחקת בי עם האצבע שלה.

"מממממממ" אני מיללת, הרגל שלי רוקעת בריצפה, והגוף עומד להתפוצץ מרוב חרמנות ותענוג.

"תתחנני! תתחנני שהיא תזיין אותך"

"בבקשה, בבקשה תזייני אותי כבר.."

הוא תופס לי בקוקו ומרים את הפנים שלי מהזין שלו, דורש להסתכל לי בעיניים בזמן שהדילדו הגדול, שהיא לובשת על הגוף הגבוה והיפה שלה, נדחק אליי, ממלא אותי.

אני יכולה לראות לו בעיניים את התענוג מהמראה הזה, לראות אותה מזיינת אותי ככה, לראות אותי מתמסרת אליה ולתענוג שבזה.

היא מגבירה את המהירות, דוחפת לי אצבע מאחורה, והפה שלו מתנפל על שלי בשקיקה.

"את יכולה לגמור יפה שלי" הוא אומר, ואני מתפוצצת חצי שניה אחרי, נוהמת לתוך הפה שלו, רועדת בכל הגוף. היא ממשיכה, לא נותנת לי הפוגה, ואני גומרת שוב ושוב.

"אני גם רוצה לזיין אותה קצת" הוא אומר.

הם מחליפים תפקידים ואני מבינה שזה לא יגמר ככ מהר..

yaron522

New member
נשמע שיש למה לצפות...

והתחושה המוחלטת שלך כנתונה לחסדיהם מדליקה ...לגמור מהם שוב ושוב מבלי רצון/יכולת להימנע מהם...נפלאא

היה ויש

עבר ועתיד

מוניאמר

New member
אכן, חוסר אחריות הגורם לפיצוץ! אפקט הפרפר...

מה שמתחרמנים פה, מתפוצץ מאוחר יותר אצל מישהי אחרת וההיא לא יודעת מאיפה זה בא לה...

פשוט חוסר אחריות בסיסי.

אני שוב חוזר ואומר שהמנהל אשם.

A לוןA

New member
אבל...

דובר על פגיעה בפריון העבודה-
וזה פורסם בשבת, אז...

(חוצמזה שאני בטוח אשם. במשהו.)

gaya36

New member
ולמרות זאת אפשר לומר

שזה דווקא גורם להעלאת המוטיבציה בעבודה כך שאיך שלא מסתכלים על זה עשית טוב!
ומוני ,לפעמים השיתוף עושה עוד יותר טוב במימוש אצל האחר

שבוע נפלא!

A לוןA

New member

איך התגעגעתי לפוסטים המחרררררמנים שלך...!!

(ויש סיכוי שנזכה פעם למשהו מהזוית שלו? סתם מעניין...)

yaron522

New member
מיקי אם הוא כותב כמוך..

אז כן...או שנשמע דרכך
מצטרף לבקשת אלון.....

אין סיכוי

שהוא יכתוב- לא לחינם הוא מכנה אותי "שרת התקשורת".
ואני יכולה לנסות לכתוב מהזוית שלו. לא בטוח שזה יצליח..

למעלה