ממשלת שרון

באמריקה לא מדברים סינית

ובפעם הבאה אני אשתדל לרשום "ירידה" בראש ההודעה שלי, כדי שתבין שאני צוחק עליך ויורד עליך. לא יודע למה חשבתי שתבין הומור מתוחכם. עמך הסליחה.

גם אצל אמא שלך לא מדברים סינית

מדברים בכסף שהיא תדע מתי לפתוח
.

תראו את הרמה של השמאלנים!!

חמוד מאוד מצידך. למזלם של השמאלנים, אני לא באמת מתכוון לכותרת שרשמתי. התת-רמה זה רק אתה חמוד
ומה שהכי מעניין, זה שמי שמדבר על פתיחות וסגירות הוא חבר מכובד בקהילת "פנטזיות מיניות"...

וואי אתה סוטה !!!!!!!!!

אני בדיוק נכנסתי ללינק אני רואה את הפרטים שלי, מה הקטע?!? ומה אתה נכנס לשם סוטה חולה מין.

מקצוע: "מחפש כוסיות"?

בואנה אחי, אחלה מקצוע. אולי כדאי שתלך ללמוד את זה באוניברסיטה? בטוח תמצא עבודה... בקשר להודעה שהשארת לי בנוסח "נראה את בגיניסט הולך לעבוד בפרדס וכו´".., כדאי שתבין שלא לכולם יש אבא עשיר שיכול לשכור להם מאמן אישי, מהסוג שסיפרת שאבא שלך שוכר לך בפורום חדרי כושר (אין לי כח לצרף את הלינק). יש כאלה שאבא שלהם הוא פועל שחור, כמוני לדוגמא, ולכן נאלצים לעבוד קשה בדרך להצלחה.

בגיניסט אתה מקנא?!?

פעמיים אתה חוזר על זה שיש לי מאמן אישי בבית, מה יש אתה אוכל את הלב?!? מה הקטע לחזור על זה ולכתוב אותו דבר מליון פעם !!!!!! מישהו שואל אותך מה אני יעשה עם הכסף שלי, תעשה מה שאתה רוצה עם הכסף שלך ובקשר לכספים אצלי בבית תסתום את הפה. אני לא צריך אפוטרופוס שינהל לי את החשבונות בבית.

Ergil

New member
ממשלת שרון?

לי זה נראה יותר כמו םםשלת ןורש

למעלה