ממשלת הפתעה

Mנטה

New member
ממשלת הפתעה ../images/Emo28.gif

נגיד שלחץ לא רוצים לעשות קואליציה עם מומ או עם ים או עם פתק, כי הם רציניים מדי ומלחיצים נורא מה נשאר להם? אולי הם יתפשרו עם הקטנות וירכיבו קואליציה שונה ? אולי מומ ופתק יעשו מחטף ויתאחדו ? אני מעבירה תסריטים של השלטון החדש בראש וחושבת לעצמי, אחלה ממשלת הפתעה הולכת להיות לנו. אז, תנין, מתי המסיבה אמרת?

beagle

New member
ממשלת הפתעה משולה לביצת הפתעה

גם משחק, גם שוקולד וגם מתנה. משחק - כי זה אותו המשחק הפרלמנטרי הידוע. מתנה - כי נכנסו המפלגות שהייתי בעדן כל הזמן. ושוקולד... כי זה טעים. דווקא קואליציה של מפלגות עם ראש שונה לגמרי אחת מהשניה נשמע לי תורם, מין הפריה הדדית של רעיונות. אחלה.

עטרה ב ט

New member
יש באנגליה ממתק ביזארי של ביצה

לבן בחוץ, צהוב ונוזלי בפנים, ממש כמו לאכול ביצה חיה, אבל מה? מתוק. לא יודעת ממה זה עשוי מה שבטוח זה גורם לך לתהות בקול רם ובפה פעור מה יותר: מגעיל או טעים ?
ואם נחזור לענייננו: גם משחת שיניים גם מיי פה וגם מסטיק לחניכיים, גם לשרת בצבא, גם לאכול את העוגה וגם להירשם בלישכה. גם לרקוד על הרצפה, גם לבנות מגדלים באויר וגם להטיל אבנים. ולקינוח: יותר משהעגל רוצה לינוק - שמרה השבת על ישראל ! זהו.

beagle

New member
נשמע מזעזע, האמת...

מי שגר בבית מזכוכית - משתיים על העץ.

Mנטה

New member
במקום שיש אנשים - השתדל להיות איש

ובמקום שאין אנשים - השתדלי להיות מאופרת ! (כל הזכויות שמורות לרחלי).

Mנטה

New member
אוף ! כמובן התבלבלתי והרסתי ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif

במקום שאין אנשים השתדל להיות איש ובמקום שיש אנשים השתדלי להיות מאופרת. אל תקחו אותי לחידון התנ"ך, לעולם

אליגטור

New member
בהחלט מעניין לראות מה יהיה

והאם לחץ בכלל ירצו להרכיב קואליציה (זה אחד הדברים היותר מלחיצים). נראה על מי הנשיא האלטרנטיבי יטיל את מלאכת הרכבת הממשלה האלטרנטיבית. יש בהחלט סיכויים רבים לשליפת צפרדעים ומנגו'רות מהכובע. המסיבה- אפשר לפנות אלי לפרטים, בעקרון ישנם כמה מועדים של מסיבות.

Mנטה

New member
העיקר שהמסיבה נקיה.

אולי צריך לבחור נשיא קודם ? או שדרויאן בתור הילד החדש בבלוק יהיה הנשיא

אליגטור

New member
נקייה בהחלט!

משמר ההגיינה כמובן ידאג שכל מי שיגיע אליה יעשה זאת בצורה הנאותה. לגבי דרויאן, צריך לשאול אותו...

למעלה