ממשלת הזדון

שפן1

New member
ממשלת הזדון

ממשלת המינים הכופרת באלוקי עולם ממשיכה במטרתה האכזרית לאבד ולהשמיד את היהדות אם זה בחילולי קברים ואם זה ברמיסת השבת וחגי ישראל, וכמובן שלא עלה על דעתנו לתמוך ולהיתמך על ידה וכל מי שחשב כך האי הוא חסר דעת, בזמן שאפילו כל נוהגה אינו כמדינה מתוקנת, אלא של חבורת גנסטרים מאפיונרית, ובאים הם בשם הצדק והרחמים ואינם אלא שליחי השטן וחברותו, ולא זאת בלבד אלא ששלחו ידם במשפחות ברוכות הילדים ועשו קיצוצים נוראים, ונתנו יד וקרן לשונאי ישראל והעלו קרנם מעלה מעלה, ובמפלגות המזויפות המכונות מפלגות חרדיות שכל מהותם אשליה אחת גדולה הצטרפו לממשלת הרוע והזדון ואין פוצה פה ומוחה, וכמובן שאין להם שום זכות על ישיבה בארץ הקודש אלא ילכו למקומות הגויים ושמה יעשו מעלליהם, כי ארץ ישראל מקיאה עוברי עבירה וכש"כ ממשלת הכפירה שנלחמת כנגד הדת והחריבה צביון הדת והדבר בעוכרינו ותוצאתיו הכו גם במחנה החרדי שאיבדו צלם אנוש בצורת היהדות האותנטית. ואין לנו על מי להשען אלא על אבינו שבשמיים!

Lord Buksht

New member
אממ

מצטער לבשר לך, אבל א.מודגש זה רע, אנטר זה טוב ב.כבר זמן רב שזרמים גדולים בחרדים הם חוטאים ועובדי אלילים. במצב שכזה, שכבר ראינו בדתות האחרות(למשל, ששת האפיפיורים של תקופת הרנסנס) נוצרת שנאה וזלזול כלפי הדת. המפלגות הדתיות יצרו את שינוי! הם חיזקו אותה! חבורה של עובדי אלילים שגונבים מהמדינה ומתפלאים אחרי זה שקמים חילונים שמטרתם היא להילחם בדת... אין לנו על מי להשען אלא על אבינו שבשמיים, אשר את מצוותיו אנו לא מקיימים, ועל דיברותיו אנו עוברים, ובשמו אנו משקרים. בתור חילוני יש לי כבוד לזרמים מאוד מסויימים ביהדות, ובוז כל כך גדול לזרמים אחרים ממשלת המינים הכופרת באלוקי עולם עושה דברים בצורה שהיא רואה לנכון, אבל לא כדי להשמיד את היהדות, את זה עשו רוב הדתיים אשר שכחו שהם יהודים

שפן1

New member
אומר לך כמה דברים

1.לגנוב מהמדינה כל חבר כנסת ממוצע או שר טעם מזה 2. יותר ממה שאזרחי ישראל גנבו מהמדינה המדינה גנבה מהם, ובפרט לחוקים החדשים ביוזמתו של ביבי נתניהו. 3. כל מי שנקרא יהודי הרי שמו מעיד עליו שהוא כופר בעבודת אלילים, כי יהודי פירושו מודה בה'. 4. המפלגות החרדיות אינן עובדי אלילים, אלא טועים! הם פשוט פועלים ממניעים אנטרסנטיים ואגואיסטיות טהורים (בעניין הגניבות של הדתיים מהמדינה זה בדרך "הגונב מן הגנב" בשעה שכל האטמוספירה במדינה מלאה שחיתות אני גונב על מנת להציל את מעט הטוב שנישאר לי להציל). 5. הרבנים וגדולי התורה הרבה פעמים הוטעו ע"י עסקנים כפי המטרות שהציבו לעצמם מראש אותם עסקנים מה שנקרא בלשוננו "משחק מכור". 6. כסף מהמדינה אני לא לוקח ולא רוצה לקחת והכל ממה שציינתי לעיל.

Azazel

New member
אז שניה, אם אני לא מאמין באלהים,

אני לא יהודי?

שפן1

New member
ממה שלמדתי..

כל מי שנולד יהודי לאם יהודיה, הרי הוא יהודי יהודי פירושו שבא משבט יהודה ושהוא מודה בה', אם אתה לא מאמין בכוחו הנורא של בורא היקום וכל הנבראים זה כבר עסק שלך, אני הדל ואפס המחשבה מאמין בו שהוא ברא ומנהיג לכל הנבראים ושיודע מחשבות כל האדם ואין עוד כוח זולתו. רגע רגע לא מזמן קראתי שאמונה זה דרגה עליונה מידיעה אז אני לא מבין אתה יודע שאין אלקים? או שאתה יודע שיש אבל אתה לא מאמין בו? ושוב יהודי לא יכול להתנתק מעצמו מהותו יהודי והוא ישאר יהודי אפילו אם ישעה את כל העבירות שבעולם ויצרח בקולי קולות אני לא מאמין באלקים, כי זה בלתי אפשרי.

Azazel

New member
אבל אתה טועה

מה קשור למי אדם נולד למחשבותיו ואמונותיו?

Lord Buksht

New member
אני מאמין באלוהים של שפינוזה

ועדיין אני יהודי בדיוק כמו כל אדם אחר במדינה הזאת

אפשרי ועוד איך...

יהדות היא דבר קצת יותר שורשי מדעות על אלוהים וקיומו... אין לאף אחד מונופול על היהדות, בן גוריון אמר שיהודי הוא מי שמאמין שהוא יהודי, מסכימה איתו לחלוטין...

יוֹאב

New member
אני יהודי

כי היהדות תרדוף אותי עד מותי, למרות שאינני רוצה להשתייך אליה. גם אם אתאסלם, היהדות תחשיבני כאחד משלה. דת ניג'סית!

youvall

New member
סתם לידע כללי..

אם תתאסלם...היהדות תראה בך כמת! היא לא תמשיך לראות בך כיהודי, אלא תחשיב אותך כמת...המשפחה שלך תשב שבעה ויעשו לך קבר וזהו... היהדות...אם מישהו מחליט להחליף את דתו...לא ממשיכה להתייחס אליו כיהודי אלא כאל מת! סתם לידע כללי...כדי שלא תזיין לאף אחד בשכל שהיהדות היא דת ניג'סית...

youvall

New member
תלוי!

אם הילדים נולדו לפני ההמרה-כן! אם הילדים נולדו אחרי ההמרה-אני לא חושב....לדעתי לא...כי לפי ההיגיון היהדות מכירה בזה שבנאדם מת יכול להביא ילדים לעולם...

סלוניק

New member
לא.

זה שלפי ההיגיון זה לא אמור להתקיים, לא רלוונטי בכלל. דת, מטבעה, אינה מתייחסת להיגיון.

יוֹאב

New member
הידע הכללי שלך לוקה בחסר כנראה

זה לא יפה להגיד שטויות ועוד להטיף לי מוסר על זיוני שכל. אין יציאה מהיהדות . תשאל כל רב.

youvall

New member
אתה מוזמן לברר...

אם אתה ממיר את דתך...אתה נחשב ע"פ היהדות כמת!

בן הצבי

New member
דינך כעובד כוכבים ומזלות,

אבל יושבים שבעה כְּעל מת. אין דינך כמת ממש.

youvall

New member
דינך בכמת ממש.....

לפי מה שאמרו לי.... מן הסתם שאתה לא מת ממש...אתה עדיין בחיים, אבל מבחינת היהדות אתה מת. ד"א, יש מחלוקת בין הרבנים ששאלתי..חלקם אומרים שילד שנולד לאישה שהתנצרה נחשב יהודי יתום וחלקם אומרים שמדובר בנוצרי שיכול להתגייר....

בן הצבי

New member
עוד לא שמעתי דבר מוזר כזה מימיי.

אתה מוזמן להביא לי את שמות הרבנים (במסר אישי אם תרצה) ואברר אצלם בעצמי.

יוֹאב

New member
אין לו שמות של רבנים שאמרו לו את זה

מהסיבה הפשוטה שהוא פשוט משקר.

למעלה