ממשלת אחדות???

youvall

New member
ממשלת אחדות???

פרס-רמון-איציק שוב חזרו לתעלולים הישנים ומחפשים כל סדק קטן ע"מ להיכנס אליו ולהשתחל לממשלה הנוראית הזו! איתן כבל מקים מטה התנגדות לממשלת אחדות! אני קורא לכולם להצטרף לאיתן ולתמוך בו במאבק שלו באינטרסנטים של המפלגה הזו...פריצקי ניסה לחסל את פורז מבחינה פוליטית...אני מציע שאנחנו נעניש בפרימריז הקרובים את איציק ורמון ונשאיר אותם בחוץ...שילמדו לא ללכת נגד דעת המפלגה!

ש

שלמה איזקסון

Guest
פרס-איציק-רמון מנהלים הלוויה למפלגה

מה כבר ביקשנו??!שהאופוזיציה תתפקד כאופוזיציה ותפסיק לזחול לממשלה?! זה יותר מדי לבקש מפרס שימלא את תפקידו כיו"ר אופוזיציה ויעמוד במילותיו על "קפיטליזם חזירי" ועל הצורך בהקדמת הבחירות? לצערי הרב כנראה שעל מנת לשקם את המפלגה,לתפקד כאופוזיציה אחראית,נחושה ותקיפה לממשלה הכושלת הזאת ולהציג אלטרנטיבה לא רק מדינית אלא גם חברתית-כלכלית יש צורך להרחיק מצמרת המפלגה את השלישיה:"פרס-רמון-איציק" .כל עוד הם נותני הטון במפלגה נישאר אומללים,חבוטים,מחכים בקוצר רוח ששרון יקרא לנו(כמו שקרה היום) ומהופנטים מריח כורסאות העור והוולוו של השרים. הגיע הזמן למנהיגות אמיתית למפלגת העבודה,לשיקום העבודה כמפלגה הסוציאל-דמוקרטית האמיתית בישראל,שמאל חברתי ציוני מתון ושפוי!אני קורא לעריכת פריימריז פתוחים לראשות המפלגה בהקדם האפשרי!אסור לתת לשלישייה הזאת להדביק אותנו כזנב לשרון!

אני מאוד מאוד מקווה

שפרס אכן נפגש עם שרון, רק מפאת הכבוד להזמנה. כשראש הממשלה קורא לך - אני בדעה שאסור לסרב לבוא.

ש

שלמה איזקסון

Guest
פרס נפגש איתו מתאוות משרד החוץ

התנהגותם של פרס ודליה איציק לשרון היא כמו שני כלבי מחמד שעומדים ומזילים ריר על בעליהם(שרון),מקשקשים בזנבם ומקפצים לקראתו בכל עת שהוא אומר להם כמה מילים רכות ונעימות.שמעון פרס מעוניין להיות שר החוץ הנצחי של מדינת ישראל.הוא יודע שהוא לא יבחר לראש ממשלה מטעם העבודה אז הוא החליט לבלות את שנות קשישותו כשר חוץ שמבלה בקוקטיילים שונים,מדבר עם ערבים על שלום בזמן שיש סגרים פנימיים בשטחי,הכלכלה קורסת ופערי המעמדות הולכים וגדלים. shimon peres must go home! הגידו ללללא לקשיש!

youvall

New member
שחכת את רמון...

אסור לשכוח להעניש את רמון!!! הוא אידיוט שאמר שהעבודה היא מפלגת לצאת מעזה....וזה כל תפקידה ההיסטורי... חייבים להוציא את רמון מהפוליטיקה-לשלוח את רמון הבייתה!

ש

שלמה איזקסון

Guest
גם רמון!פרס-איציק-רמון הביתה ומהר!!

ש

שלמה איזקסון

Guest
ומה עם הקפיטליזם החזירי שלך פרס????

כשהיה נראה לפרס שאין סיכוי לממשלת אחדות כבר אז הוא תקף בצדק את ביבי(צריך הביה לתקוף גם את שרון) על רק הנושא הכלכלי ןכינה את מדיניות הממשלה במטבע לשיפה "קפיטליזם חזירי". אבל כעת כשהוא קיבל "סוףסוף" את ההצעה שלה כל כך חיכה להזמנה לממשלת אחדות הוא שכח פתאום את כל התנאים הכלכליים.הנה בידיעה שהתפרסמה בוואלה חדשות לא מוזכרים מצידו בכלל תנאיחם כלכליים כמעט. אני מתנגד לממשלת אחדות אבל אם מיהשו מעוניין בה אז לפחות שידרוש כתנאי בסיסי שינוי המדיניות הכלכלית וסדר העדיפויות כולל פיטורי נתניהו מהאוצר!

ש

שלמה איזקסון

Guest
אופס הנה הקישור בפנים

ש

שלמה איזקסון

Guest
ררררררר קישור!!!

ש

שלמה איזקסון

Guest
http://news.walla.co.il/?w=/1/56838