ממשיכים או לא?
נטשתם? המשך, מערכון רביעי של קרמבו מחבתים ובלי
בבקשה ועם זה מוזר זה בגללכם!!! אני:איפה מון? מון:קונינצ'ווה! *קופצת למים* קוג'י:איפה הפחית? פופייטרס *מפסיקים להכות את צוציק בגיטרות* לא יודעים *ממשיכים* קואיצ'י:בישי? סאנג'י:חומוס! צ'ו:איפה הפיתה? איילי*זורקת על צ'ו פיתה* צ'ו:זה בובספוג! איילי:אופס... *צ'ו זורקת את איילי למים* *ספון בועט בי* אני:די כבר! *זורקת על ספון גרזן הגרזן פוגע בענבר* ענבר:איה! סטו:מילקשייק! *פוגעת בסטו פחית* *סטו בוכה* ענבר:
*רודפת אחרי ספון עם שולחן כתיבה* אני:אה...מה עם מון? המפלצת של לוך נס:מון מתוקה ^_^ קוג'י:איי סייב יו מון! *קופץ על נסי* נסי:בעעעע!!!!!!!!! מיוטי:הרגל של המפלצת אדומה? מיני:זו איילי! צוציק:בעעע! *קופץ לנסי על הצוואר* *נסי פולט את מון* מון:בע! ספון*קופץ למים* ענבר:גו ספון! אני:בואו נעשה משהו שקשור לדיג'ימון או שיעיפו אותנו קן:אני!!! דיג'יגדל ל---בישימון! כולם:יש!!! *בישימון מתנפל על נסי* *נסי שוקעת* *ספון איילי צוציק מוןוקוג'י עוד במים* בישימון*חוזר להיות קן* אני*מחבקת את קן* *סאנג'י מעיף אותי ושנייהם מתחבקים* צ'נוטי:אקה? המטרו:קושי קושי! סינאמי*בועטת בהמטרו* צ'ו:לאאאאאאאאא *מישו מתעורר* בעעע? אני*חובטת במישו עם צלחת* *מישו מתעלף* תמשיכו!!!!!!!
נטשתם? המשך, מערכון רביעי של קרמבו מחבתים ובלי