ממשיכים או לא?

OFIRB9

New member
ממשיכים או לא?

נטשתם? המשך, מערכון רביעי של קרמבו מחבתים ובלי
בבקשה ועם זה מוזר זה בגללכם!!! אני:איפה מון? מון:קונינצ'ווה! *קופצת למים* קוג'י:איפה הפחית? פופייטרס *מפסיקים להכות את צוציק בגיטרות* לא יודעים *ממשיכים* קואיצ'י:בישי? סאנג'י:חומוס! צ'ו:איפה הפיתה? איילי*זורקת על צ'ו פיתה* צ'ו:זה בובספוג! איילי:אופס... *צ'ו זורקת את איילי למים* *ספון בועט בי* אני:די כבר! *זורקת על ספון גרזן הגרזן פוגע בענבר* ענבר:איה! סטו:מילקשייק! *פוגעת בסטו פחית* *סטו בוכה* ענבר:
*רודפת אחרי ספון עם שולחן כתיבה* אני:אה...מה עם מון? המפלצת של לוך נס:מון מתוקה ^_^ קוג'י:איי סייב יו מון! *קופץ על נסי* נסי:בעעעע!!!!!!!!! מיוטי:הרגל של המפלצת אדומה? מיני:זו איילי! צוציק:בעעע! *קופץ לנסי על הצוואר* *נסי פולט את מון* מון:בע! ספון*קופץ למים* ענבר:גו ספון! אני:בואו נעשה משהו שקשור לדיג'ימון או שיעיפו אותנו קן:אני!!! דיג'יגדל ל---בישימון! כולם:יש!!! *בישימון מתנפל על נסי* *נסי שוקעת* *ספון איילי צוציק מוןוקוג'י עוד במים* בישימון*חוזר להיות קן* אני*מחבקת את קן* *סאנג'י מעיף אותי ושנייהם מתחבקים* צ'נוטי:אקה? המטרו:קושי קושי! סינאמי*בועטת בהמטרו* צ'ו:לאאאאאאאאא *מישו מתעורר* בעעע? אני*חובטת במישו עם צלחת* *מישו מתעלף* תמשיכו!!!!!!!

Goggle Girl

New member
אני שואלת שוב, זה סנג'י מוואן פיס?!

זורו: *מצטרף למוזות שלי שקשורות אלי ברצועה* קוג'י שלי: נעים מאוד, אני קוג'י. קואיצ'י: קואיצ'י. טאקויה: ואני ארנב קטן וחמוד =^____^= קוג'י: *מגרד לטאקויה מאחורי האוזניים* זורו: *מושך בכתפיו והולך לישון* אני: *ממשיכה לכתוב פיקים*

OFIRB9

New member
תאשימי את מון

היא נתנה לי אותו ועכשיו שהיא חזרה את יכולה עם כבר, סתבירי לי מי זה? אני לא מכירה קן:סאנג'י שלי שלי שלי!!! (זה עובר עם הגיל....)

Goggle Girl

New member
זה הופך לאוף, אבל שיהיה

סנג'י הוא דמות מהסדרה וואן פיס, סדרה על פיראטית, מאוד מצחיקה ויפה. סנג'י שלנו הוא טבח, מה שאומר שהוא גם יפה וגם אופה ^_^ יש לו סיפור יפה, אבל אני לא אספיילר P:

Dark SpaWn

New member
בסדר אופיר מחריכה אותי להמשיך...

אני:"טוב אז בוא נסכם שניה... הצלנו את מון ו..." *אני רואה את האמטרו מיתרוצץ על הרצפה* אני:"מה לעזא..." *אני דורך על האמטארו* אני:"ו... שחכתי מה עמדתי להגיד..." *מפלצת הלוך נס בולעת את איילי* אני:"אה נכון מפלצת הלוך נס !" *צוציק צובט את המפלצת בזנב* בישימון:"התקפת חמוד !" *בישימון עושה פרצוף חמוד למפלצת* ... *המפלצת אוכל גם אותו* ענבר:"את לא יכולה לעשות את זה !... גדוד פאנגירל עצבני יש בישי בבטן של המפלצת הזו לכו תצילו אותו !" *הפאנגירלז מרביצות למפלצת* ג'ו:" האם ידעתם שכאשר פאנגירל זו מעריצה לדמות אנימציה יפנית פאנבוי הוא מעריץ לדמות קומיקס ?" *מפלצת הלוך נס מפסיקה ללעוס את בישימון והפנגרילז מפסיקות להרביץ לה וכולם לא זזים במבוכה* אני:אמממ..." *המפלצת בולעת אותי* אופיר:"אם תמצא את איילי שם בפנים תוציא אותה !" מון:"אני חושב שכדאי שנציל את הספון..." צוציק שהפסיק לנסות להציל את איילי:"שניצל !" כולם כולל המפלצת ומי שבתוך הבטן שלה:"שניצל !" מון:"אני באמת חושב ש..." טריירמון:"הוריקן אוזניים !" *ההוריקן פוגע במפלצת אבל לא מזיק לה* מון:"אמממ חברה ספון..." טריירמון:"אוף..." ענבר:"צריך להציל את ספון !" כולם:"נכון !" מון:"למה לא מקשיבים לי וקוטעים אותי !? אני רוצה להגיד לכם ש..." אופיר:"אני לא רוצה להציל את הספון" צוציק:"גם אני לא... אפשר במקום זה לאכול שניצל ?" כולם חוץ מספון:"שניצל !" כולם אחד אחד:"כן גם אני לא ממש רוצה להציל את הספון..." ג'ו:"אני יכול פשוט..." כולם:"שתוק ג'ו !" ג'ו:"אבל אני יכול להוציא את כולם משם בלי שנצטרך לעבוד !" *אופיר בועטת בג'ו* אופיר:"אז תעשה את זה כבר !" ג'ו:"איה... סתכלו גדוד פאנבויז ! סופר גיבור בתוך הבטן של המפלצת !" גדוד פאנבויז:" ייאאאא !" *הפאנגירלז בורחות מרוב היגעלות מהפאנבויז* מפלצת:"טוב פשוט תרחיקו אותם ממני !" *היא יורקת את הספון איילי וכל אחד חר שנמצא בתוכה (כולל אילנה דיין)* אילנה דיין:"מפלצת לוך נס אתה החוליה החלשה !" המפלצת (לא אילנה דיין):"אוף..." *המפלצת הולכת* מיני:"טוב אז מה נעשה עכשיו?..." כולם ביחד:"שניצל !"

OFIRB9

New member
זו פנינה דבורין מפגר...

אתה קורע אותי....מאיפה הה מאיפה!? בגלל שאין ברירה... אני:יאלה בואו נחזור הביתה ואני אמלה לנו את הבריכה הפרטית שלי! כולם:ממתי יש לך בריכה? אני:קיבלתי עם שקית במבה מסיבה במבצע! כולם:אה... אני:אתם רוצים?! כולם:בטח!!!!!! *דורסים אותי* מגיעים הביתה *ממלא את הבריכה* מון: רגע איך זה יתקשר לדיג'ימון? אני:יש לי פלישה של דג'ימוני מים בביוב... ענבר:לא מספיק אני:טוב אז אני אלך להזמין את החברה מדיג'ימון! כולם:... אני:חוץ מאיזומי כי היא ומיני באותו חדר זו התאבדות כולם:כן!!! מון:אני אזמין! *הולכת לטלפון* *הבריכה מתמלאה וגם הג'קוזי* אני:יאלה למים! *כולם רצים למים, הבנים לג'קוזי, ספון מחליק על הסבון, מים עפים לכל מקום* צוציק:זה חם! איילי:מאיפה הגיע סבון? מיני:צריך לשמור על ניקיון לא? סאנג'י:מה זה סבון? כולם:.... דייוויס קארי טיקיי וקן נכנסים "מי קרא לנו?" כולם:יש!! קן צ'אן מסתכל על קן:בישי? אני:כן זה בישי טאי מאט סורה ומימי נכנסים מישו:מימי... *מבט חולמני* אני בכעס:מישו! הלו! מישו:...אה? *כולם צוחקים* *יולי נכנסת* יולי:מסיבת בריכה! כולם:לכי מפה! *יולי בורחת ממטר נעליים וחלקי גוף* איילי:מי הזמין אותה?! ספון*אוסף את עצמו* הוא! *מצביע על טיקיי* *טיקיי נסכל בפחיות* *צ'ו מיוטי וני נכנסים* צ'ו: בריכה! *הם קופצים פנימה, נסי מוציאה את הראש* נסי:איה! *כולם זורקים עליה מגבות* *אני קמה והולכת לחדר השני* ספון:לאן אופיר הלכה? כולם:למי איכפת!!!! *ממשיכים להתיז על צוציק מים רותחים צוציק:אני נמס!!!! *אני חוזרת עם שלושים פיצות* אני:פיצה מהירה! ליחה שאיחרתי... כולם:פיצה!!! *מזנקים עליי* תורכם

קירליה

New member
בקשר למה שארמתי על אבסול...

זה אוף אבל מילא... הוא פוקימון שתמיד שרואים אותו קורה אסון טחחחחחחחחחחחחחחחח

Apikachu L

New member
צחוקים איתך ועלייך!

אני:מיוטיסמון,רד לי מהזנב!!!!!!! מיוטיסמון:סליחה!רדי לי מהגלימה!!! *ממשיכים לריב* קן:בישי? קוג'י:בישי גדול? *קן וקוג'י מיסתכלים זה עלזה והמבט הופך חולמני,מיתנשקים* כולם:איייייייככככככככבסססססס וויקטוריה:שש וחמש דקות? טאקויה ודייויס:לללאאאאאאאאאאאאא! *מחבקים זה את זה ובוכים* קארי:אקה? *טאקויה ודייויס מיתנשקים* קארי:ידעתי!*מרבצה לטי קיי* לך תימצא גם אתה מישהו! טי קיי:בסדר *מנשק את מיוטיסמון* אני:טי קיי? טי קיי:*נחנק ומישטעל ואז מקבל הלם* מיוטיסמון:ידעתי,כל מי שאי פעם מיתנשק איתי יש לו תופעות לוואי,פרט לזואי *עושה פרצוף ניגעל* כולם:לא מאמינים מיוטיסמון:זה נכון! אילנה דיין:עובדה! כולם:מאמינים! טי קיי:יקרו הרבה ניסים למאמין,גם אים אין תיקווה עוד לא... יולי:*בועטת בטי קיי* די לשיר נסיך מיצריים! טי קיי:איך את מסובבת אותי,את מסובבת אותי, את מסובבת אותי... כ8וולם:*מתחילים לירקוד, אני בועטת בטי קיי* טי קיי:נביט לאחור,העתיד לפנינו עןלם דיגיטלי הוא פההה וויקטוריה:* בועטטת בטי קיי* יותר קיצבי! טי קיי:דיג'ימון מיפלצות דיגיטליות... מימי:משהו יותר רומנטי!*בועטטת/* טי קיי:הי דיג'י מון הי דיג'ימון,אלופי עולם הדיג'ימונים... כולם רוקדים טומי מתחיל לישתות יין ומישתכר , מנשק את טי קיי טי קיי:כחה כחה..מיתעלף כולם:למה אין יות מוסיקה? מיוטיסמון:טומי,אתה נשקן יותר גרוע ממני!*מנשק אותי* אני:לא נכון! מיוטיסמון:רואה?

OFIRB9

New member
צ'ו את בסדר?

@_@ טוב מילא גם את נדבקת לשיר הזה מנסיך מצרים(רק באנגלית כמובן)? טוב מי שפה לבוא לצ'ט אה כן אני*בועטת בטיקיי* טיקיי:מה עשיתי?! אני:לא יודעת אבל אני רוצה להוציא עצבים! קוג'י תוציא את זה מהפה!!!!! *קוג'י עוזב את קן* קוג'י:בסדר... מון:כמה פעמים אמרתי לך....!!!!!!!!!! טקויה:ווווווווווואאאאאאאאאאאאאהההה למה צ'ו מתעללת בי?!?! צ'ו:יש לי בעיות נפשיות הייתי חייבת להוציא את זה אני:אוקי אז בואו נשכח מהכל! איילי וצוציק:אנחנו נדאג לזה *הם ומיוטי דופקים לכולם זאפטות עם שניצל מוכן במיקרוגל* *כולם שוחכים* אני:אוקי! מה עכשיו? טיקיי:בואו נמשיך לרקוד! להקת פו פייטרס וכל שער הלהקות שהוזכרו לפני כמה מערכונים *מתחילות לנגן* *כולם זורקים אליהם נעליים* מימי:בואו נרקוד לצלילי ה"מוב יור פיט!" (זה שיר) טקויה:אה זה מהפרסומת לעונה 4? כולם:כן!!!! *דוז'ור סניור מתחילים לנגן ולקפוץ כמו משוגעים* *הסנאי המשוגע מהקליפ קופץ עליי* אני:בעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!! *סינמי עוזבת את מישו וקופצת על הסנאי במכות* מיני:לא לריב!!! קואיצ'י:מה? ויקי:חומוס!!! ועכשיו לקטע שהיה אמור להיות מצונזר בגלל "זכויות יוצרים" אבל שמנו אותו בכל זאת כי- לא איכפת לנו מזה *טרייר נכנס עם גדוד מעריצות פחית* כולם:מה המצב טרייר!? טרייר:זכויות יוצרים! אני:אה תהיה בשקט.... *דוז'ור סניור עוברים לשיר "רוק רוק רוק"* (אתם בטח לא מכירים זה שיר נידח לאללה) אה כן טרייר:למה המעריצות נדבקות עליי? אני:שמתי אותן במערכון כדי לגרום לך להרגיש טוב יותר ולהפסיק לנדנד! טרייר:אה... רק שניה... *חושב לעומק איזה חצי שעה* טרייר:בנות!!!!! פחיות!!! כל הבנות:יש!!!! *מפציצות את כולנו בפחיות* *מתחילה מלחמה* *ספון נכנס* *פוגע בו שניצל* ספון:אה אופיר באתי לאסוף את צוציק ויקי והלהקה מהגן (מבולבלים הה?) אני:רק שניה!!! *זורקת על המעריצה האחרונה אסלה* אני:מה אמרת? ספון:באתי לקחת את הילדים! כולם:רוצים להשאר!!!! ספון:אוקי אבל רק עוד חצי שעה! כולם:יש!!! *ממשיכים במלחמה*

Apikachu L

New member
נו..מילא...

וויקטוריה:למה אנחנו נלחמים? צוציק:לא יודע איליי:כי זה כייף! הלהקה:כן!!!!! *ממשיכים להילחם* ספון:טוב ילדודס,ניגמר הזמן! כולם:לא..... ספון:צריך לחזור הבייתה... טי קיי:אני חוזר הבייתה...אני והגיטרה...אני חוזר הבייתה ... הילדים:בסדר..חוזרים/*רצים אל ספון בצרחות* טומי:קח גם אותי!!!!!! אני:נכון,קח אותו, הוא נושך לי את הרגל! מיוטיסמון:ילד,אתה לא ערפד,זה התפקיד שלי!וחוץ מזה,נושכים בצאוור! אילנה דיין:עובדה! טומי:או קיי!*נושך אותי בצאוור* אני:אאוץ...רד ממני... ספון:טומי אתה בא? טי קיי:שוטף את העייניים בכחול ובירוק..אני כל כך רחוק... טומי:חכה קצת! מיוטיסמון:*מוריד את טומי מהצאוור שלי וזורק אותו על ספון* אף פעם לא עושים את זה נכון...(ממלמל) אני:למה אתה מיתכוון? ספון:ילדים?אתם באים? הילדים עסוקים בקשירה של הפה של טי קיי ספון:יש לי גלידה הכי טובה הכי טובה ומשובחה , טעמו ממנה ילדים.. ילדים:קו קו אה אה..גלידה גרועה!*רצים אל ספון* טומי:רגע,מיוטיסמון,איך אתה נושך?ליפני שאני הולך ספר לי! מיוטיסמון:לא! טומי:טוב!*קופץ עלי ונושך אותי ומיוטיסמון מעיף אותו על ספון* ספון:לא מספיק שזורקים עלי פחיות? מיוטיסמון:כך אותם כבר!אני צמא ואני לא אוהב לעשות את זה בנוכחות אחרים! אני:רגע,לא סיכמנו על זה! מיוטיסמון:נסכם אחר כך *גורר אותי לפינה אפלה* כולם:*מיצמוץ מופתע* אקה? ספון:טוב עכשיו הולכים! *כל הילדים הולכים אחרי ספון* *פיתאום שומעים צעקה בקול שלי:חומווווס*

Apikachu L

New member
נו..מילא...

וויקטוריה:למה אנחנו נלחמים? צוציק:לא יודע איליי:כי זה כייף! הלהקה:כן!!!!! *ממשיכים להילחם* ספון:טוב ילדודס,ניגמר הזמן! כולם:לא..... ספון:צריך לחזור הבייתה... טי קיי:אני חוזר הבייתה...אני והגיטרה...אני חוזר הבייתה ... הילדים:בסדר..חוזרים/*רצים אל ספון בצרחות* טומי:קח גם אותי!!!!!! אני:נכון,קח אותו, הוא נושך לי את הרגל! מיוטיסמון:ילד,אתה לא ערפד,זה התפקיד שלי!וחוץ מזה,נושכים בצאוור! אילנה דיין:עובדה! טומי:או קיי!*נושך אותי בצאוור* אני:אאוץ...רד ממני... ספון:טומי אתה בא? טי קיי:שוטף את העייניים בכחול ובירוק..אני כל כך רחוק... טומי:חכה קצת! מיוטיסמון:*מוריד את טומי מהצאוור שלי וזורק אותו על ספון* אף פעם לא עושים את זה נכון...(ממלמל) אני:למה אתה מיתכוון? ספון:ילדים?אתם באים? הילדים עסוקים בקשירה של הפה של טי קיי ספון:יש לי גלידה הכי טובה הכי טובה ומשובחה , טעמו ממנה ילדים.. ילדים:קו קו אה אה..גלידה גרועה!*רצים אל ספון* טומי:רגע,מיוטיסמון,איך אתה נושך?ליפני שאני הולך ספר לי! מיוטיסמון:לא! טומי:טוב!*קופץ עלי ונושך אותי ומיוטיסמון מעיף אותו על ספון* ספון:לא מספיק שזורקים עלי פחיות? מיוטיסמון:כך אותם כבר!אני צמא ואני לא אוהב לעשות את זה בנוכחות אחרים! אני:רגע,לא סיכמנו על זה! מיוטיסמון:נסכם אחר כך *גורר אותי לפינה אפלה* כולם:*מיצמוץ מופתע* אקה? ספון:טוב עכשיו הולכים! *כל הילדים הולכים אחרי ספון* *פיתאום שומעים צעקה בקול שלי:חומווווס*

OFIRB9

New member
בואו נתעלם מהמגעילות של טרייר

ונקפיץ >כעבור יום< ספון מגיע "יאלה קחי אותם הם ללו כל הלילה כי לא לקחתי שניצלים לשעה שלוש לפות בוקר... צ'ו:מיוטיסמון רד ממני!! מיוטי:אבל ארוחת בוקר! צ'ו:לך לצ'נוטי! *מיוטי מנסה לנשוך את צ'נוטי, וכשהוא נוגע בה הוא מתחשמל* *נשמע "בזטזטבטטזבטבטזבט!!!!!!!!!!!!!!" מפינת החדר* אני:מה קרה? קוג'י:צ'נוטי שוב עשתה את הדבר הזוהר הזה אני:מיני תגידי לצ'נוטי היא לא מבינה עברית! מיני *אומרת לצ'נוטי ביפנית* *צ'נוטי צועקת משו* מון:מה היא אמרה? מיני:שהמערכון לא קשור לדג'ימון אני:וואק!!! נכון! טוב כשמישו מגיע נלך לצוד דיג'ימוני מים בביוב!!! *מישו נכנס* אוקי לדרך!! *יוצאים חמושים* צ'נוטי:>משהו ביפנית או הודית< מיני:אה היא אומרת שהמערכון לא מצחיק אני:אבל הוא מעניין אי אפשר להיות כל הזמן שנייהם מיני:אבל ספון וצ'ו מצחיקים גם בלי סיפור אני:אוקי! *זורקת את הכלים* אז בואו נשתגע כמו שהם עושים! *כולם זורקים את הכלים* *להקת דיג'ימונים עם ציפורניים ושיניים ממש חדות מתקיפה אותנו* כולם:וואאאאק!!!! *שוב מתחילה מלחמה* *אחד דוחק את צוציק לפינה* איילי:"יש לי חלקי ספון ואני לא יודעת איך להשתמש בהם!!!" *היצורים בורחים ממנה כי הם לא יודעים עברית* *איילי זורקת חלקי גוף לכל מקום* *התחת של ספון פוגע בצוציק* צוציק"אאאההה!!!!! דה הורה!!!!!!!!!!!" *מעיף על מישו* מישו"מה זה? בעעע!!!!" *זורק על מיני* *מיני מעיפה עם הזנב* ספון"תחזירו לי את התחת שלי!!!!" צ'נוטי:בלה בלה בלה!!!!! כולם"אה?" *פוגעת בי יד* אני"בלי ידיים!!!" *שוב מלחמה* *היצורים עומדים בצד כשאנחנו נלחמים בעצמנו* *נסי מופיעה* נסי:מנסים לישון פה!!!! *זורקים עליה את התחת של ספון והיא בורחת* קואיצ'י:מה עם היצורים? אני:שצ'נוטי תדאג לזה אנחנו עסוקים!!!! צ'נוטי*נוגעת במים וכל היצורים מתחשמלים* כולם:יש!!!!!! אין לי כלום....

למעלה