ממשיכה לעדכן

פרזיטית

New member
ממשיכה לעדכן ../images/Emo80.gif

אז כן כן, עברו שבועיים שלמים ואני עדיין מגדלת את הציפורניים אני מודה, קורה לי שאני מכניסה את הציפורן שגדלה אל הפה, אבל לא הורסת אותה. האמת שבימים האחרונים אני מרגישה שאני הולכת להישבר, אבל אני מקווה שיהיה בסיידר..... וזהו, אז אני אמשיך לעדכן ותודה רבה לכולכם!!!!!!!!!

מחזיקה לך אצבעות

ושולחת לך מפה אנרגיות טובות... שבועיים עברו...נסי עוד קצת... ומחר עוד קצת.... אז גם עלי עוברים ימים טובים מבחינהת האכילה הכפייתית
ברוך השם אני נקיה שבוע מסוכר... זה הישג ע-נ-ק-י עבורי... השלב הבא קמח לבן... אבל כל דבר בעיתו...לכל יום יש את הניצחון שלו...

ארטור

New member
היי חונה, האם את השתמשת בבטוי...

"מחזיקה לך אצבעות" בכוונה? המשעות יפה ומצחיק. יפה לך על נקיון מסוכר.....אני מהזיק לך אצבעות שבוע טוב

פרזיטית

New member
כל הכבוד!!!!! ../images/Emo24.gif

גם לך חונה!!!! מגיעים הרבה הרבה
שיהיה לך המון בהצלחה!!!!!!!!!! תמשיכי כך!!!
הפורום הזה באמת עוזר הרבה! אז תמשיכי להודיע לנו על מצבך :)

פרזי....../images/Emo23.gif את גומרת לי עם הכתרים

כמה מגיעים לך כבר? את לא תשברי... בטוח שלא... אנחנו נחזיק לך את הידיים והאצכעות - ונכתור לך כתרים... בואי נסכם שכל שבעה כתרים הם לב אחד? אז
וגם
של אושר. בהצלחה יקירה. זכרי: הלק הכי cool הראשון עלי!!! הבטחתי ? לא?

פרזיטית

New member
תודה ברבורה ../images/Emo80.gif

אני גם רוצה להודות לך על הפורום הזה!!!! שעוזר לי מאוד מאוד, כי אני חושבת חס וחלילה לאכזב אותכם, אז אני מחזיקה את עצמי :) כדי שלעולם לעולם לא תגיע ההודעה..."חברים יקרים, אני מצטערת ל...." חחחחחחחחחחחחחחחחח את תודה ע-נ-ק-י-ת על התמיכה!!!!!!!!!!!!

אני כססתי צפרניים

עד גיל 19 ממש עד זוב דם. כשהיפסקתי הייתי מצויידת כל הזמן בפצירה וכל פעם כשרציתי לכסוס שייפתי את ננקודה שהיפריעה לי. וכך ניגמלתי. בתי פשוט הדביקה ציפורניים וכך לא מצליחה לכסוס. תמשיכי כך פרזי.

פרזיטית

New member
איזה רעיון אדיר!!! ../images/Emo25.gif

אני אאמץ את הרעיון של הפצירה!!! לא חשבתי על זה, נראה לי שזה מאוד מאוד יעזור תודה תודה ושוב תודה

למעלה