Purple Mushroom
Member
שלום לכולם.
ניזכרתי גם בפורום הכרויות הזה.
שמי אלון ארד, מתל אביב.
השנה כבר בן 49. מתמודד מתל אביב.
מחפש מישהי לצאת איתה לקשר הכרות רציני. מערכת יחסים.
מחפש גם כאן.
יש לי טינדר. ומנוי על קבוצת הכרויות בפייסבוק, וגם בואצאפ. לא יותר מידי.
אני מתמודד, ומנסה גם למצוא בחורות במסגרת מועדוני אנוש (יש מישהי באופק, במועדון רמת גן).
בכל המסגרות זה מאוד נדיר.
גם יש בחורות יפות ברחובות תל אביב (באיזורים שאני מסתובב) אבל עדיין חסר בטחון בתחום , מישהו אמר שזאת הרמה הכי גבוהה של להתחיל עם בחורות ברחוב. מסתכל רק על בחורות, בעיניים, ברחוב, ובאוטובוסים. זה מאוד מאתגר.
היה לי קשר עד לפני חודש ושבוע, עם מישהי מהטינדר. שלא נתנה לי את הטלפון שלה, ויצאנו כאילו אנו זוג, במשך כמעט 10 חודשים. משהו טראומתי.
כנראה אני צריך מישהי שדומה לי, שגם מתמודדת עם קצבה, וגם ברמה סוציו אקונומית כמוני, ברמת איכות דומה לשלי.
כיום חזרתי לגור אצל אמא שלי ברמת אביב גימל, וכרגע לא עובד.
מחפש עבודה . מציאת עבודה מתאימה לי (מחפש עבודה במוקד 24\07 משמרות ערב, כמו שעבדתי יותר מ 7 שנים בביפר ובתקשוב)
והתמדה בעבודה, יותר חשוב לי מאשר התחלה של דייטים עם בחורה בגילי, או יותר צעירה.
צעיר בנפשי,
אשמח לתגובות,
אלון ארד מתל אביב.
[email protected]
052-4653182
( הפורומים בתפוז השתנו ב5 שנים האחרונות, ולא יודע אם אקבל מיילים כתגובות לפוסט, כמו מלפני 24 וחצי שנים, עד לפני כנראה כ5 שנים).
ניזכרתי גם בפורום הכרויות הזה.
שמי אלון ארד, מתל אביב.
השנה כבר בן 49. מתמודד מתל אביב.
מחפש מישהי לצאת איתה לקשר הכרות רציני. מערכת יחסים.
מחפש גם כאן.
יש לי טינדר. ומנוי על קבוצת הכרויות בפייסבוק, וגם בואצאפ. לא יותר מידי.
אני מתמודד, ומנסה גם למצוא בחורות במסגרת מועדוני אנוש (יש מישהי באופק, במועדון רמת גן).
בכל המסגרות זה מאוד נדיר.
גם יש בחורות יפות ברחובות תל אביב (באיזורים שאני מסתובב) אבל עדיין חסר בטחון בתחום , מישהו אמר שזאת הרמה הכי גבוהה של להתחיל עם בחורות ברחוב. מסתכל רק על בחורות, בעיניים, ברחוב, ובאוטובוסים. זה מאוד מאתגר.
היה לי קשר עד לפני חודש ושבוע, עם מישהי מהטינדר. שלא נתנה לי את הטלפון שלה, ויצאנו כאילו אנו זוג, במשך כמעט 10 חודשים. משהו טראומתי.
כנראה אני צריך מישהי שדומה לי, שגם מתמודדת עם קצבה, וגם ברמה סוציו אקונומית כמוני, ברמת איכות דומה לשלי.
כיום חזרתי לגור אצל אמא שלי ברמת אביב גימל, וכרגע לא עובד.
מחפש עבודה . מציאת עבודה מתאימה לי (מחפש עבודה במוקד 24\07 משמרות ערב, כמו שעבדתי יותר מ 7 שנים בביפר ובתקשוב)
והתמדה בעבודה, יותר חשוב לי מאשר התחלה של דייטים עם בחורה בגילי, או יותר צעירה.
צעיר בנפשי,
אשמח לתגובות,
אלון ארד מתל אביב.
[email protected]
052-4653182
( הפורומים בתפוז השתנו ב5 שנים האחרונות, ולא יודע אם אקבל מיילים כתגובות לפוסט, כמו מלפני 24 וחצי שנים, עד לפני כנראה כ5 שנים).