ממשיך להאמין

danistar

New member
ממשיך להאמין

הולך במורד הרחוב הים ממול קרוב חלמתי אותך לצידי הולכת יחד איתי חושב עליך פתאום סתם באמצע היום רוצה אותך לאהוב כאן באמצע הרחוב חוזר למציאות מהחלום מתעורר להמולת היום שומר על התקווה ממשיך להאמין באהבה

GALI02

New member
יפה . אהבתי את הסיום

תשמור על האופטימיות... ואולי תלמד אותי שיעור או שניים
אבל האמת היא שעמוק בפנים- גם אני מאמינה(או לפחות מקווה...) לילה טוב
גילי

shiraz2

New member
גילוששששש

מה העניינים? מה חדש אצלך? התחלת כבר עם הקורס? עבר זמן מאז שדיברנו...........

GALI02

New member
שירזי מה המצב?!1

אצלי הכל טוף. עסקים כרגיל. הקורס מתחיל לי שבוע הבא(יום א´). אבל ספרי לי את קצת... מה שלומך? אני בדיוק רואה עכשיו את "תהילה" (הסרט לא הסידרה)וחשבתי עלייך(וקצת גם על עצמי ועל חלום הרקדנית שלי שנגוז...
סבתא שלי מתאוששת יפה מהניתוח. מחר משחררים אותה כבר הבייתה. ברוך השם שזה כבר מאחורה!!!!! לילה טוב. מקווה שאת עדיין כאן...ציפור לילה כמוני... גילי

shiraz2

New member
אני עדיין פה.........../images/Emo3.gif

ואני שוקלת מאוד אם לא לעבוד מחר.....
מה לא מגיע קצת חופש..?
אני שמחה לשמוע שסבתא שלך מתאוששת, מקווה שמסרת לך נשיקות ממני?
שיהיה לך
עם הקורס... תחרשי קצת.... אין מה לעשות חייבים....
ומה איתי... אני אופטימית. היה לי חודש ממש רע..
אבל אין מה לעשות, אלו החיים. בינתיים אני מנסה לחיות בלי לחשוב הרבה, פשוט לזרום..... (המשפט החדש שלי הוא.... אין שכל אין דאגות
) כולכם מוזמנים לאמץ.. גיליתי שזה מאוד עוזר בחיים.... ובקשר לסרט.... איזה כבוד שנזכרת בי..
ואל תדאגי אף פעם לא מאוחר מידי להגשים את חלומך... אני גם נורא מתגעגעת לאימונים הקשים... עכשיו יש לי חופש של איזה 3 חודשים...
אני יתגבר רק חבל שאני הולכת להשמין המון כי אני כבר לא עושה כל כך הרבה כושר כמו שעשיתי.... אבל כמו שאומרים- הכל יעבור. (מי אומר את זה דרך אגב..?) זהו מתוקה, שיהיה לך לילה מצויין,
, שירז

shiraz2

New member
אם ככה אתה מגרש אותי.....

אני הולכת!!!!
לילה טוב חמוד,
ות, שירז

ליאור 30

New member
גילי אני שמח לשמוע ושיהיה לה רפואה,

שלמה במהרהההההההההההההההההההה

shiraz2

New member
ממש מקסים..../images/Emo39.gif

ממש אהבתי, בכלל כל מה שנכתב מהלב, פשוט.. עושה לי את זה.....

למעלה