ממשיך במסע השנאה והבורות

DannyDinn

New member
איך שראיתי מי כתב את זה

קיבלתי בחילה וכאב בטן... אבל המשכתי לקרוא לראות איזה פנינים הוציא עכשיו. וכמובן, שדילג על אינספור מקרים של אמהות מכות, רוצחות, מכורות לסמים ועוד כהנה וכהנה שאין להם שום צורך בהכשר מהמדינה ומעסקני הדת להביא ילדים לעולם. וכמובן הגיוני בעייניו שאין זה הגיוני לכפות על הילד חיים מסויימים, כאשר 100% מכל הילדים שנולדים בעולם כופים עליהם להוולד לאיכן שנולדו... מה אני בחרתי להוולד דתי ולקבל שטיפת מוח מגיל אפס על אמונה שלא אני בחרתי בה אלא בחרו בה הורי? אני בחרתי להוולד להורים שפוחדים מהצל של עצמם, מהעין הרע, ממה יגידו השכנים ומכל דעה שונה משלהם? שאהבה שלהם היתה תלויה בדבר? כנראה שאבינר נולד למשפחה ככ טובה ואצילית שלא היה צריך לסבול בעצמו וללמוד שלא, אף ילד לא בוחר, וזוג הומואים אוהבים ובעלי אמצעים עדיף פי מיליון על משפחה כמו שלו, שהסבלנות וההגיון ממנה והלאה.

גנימדס

New member
ומנגד לדברי השיטנה של הרב

מצאתי מאמר יפיפה באתר כיפה (!!!!!!!!) שכותב הומו דתי עלום שם, משהו שאמור להזכיר שאנחנו גם בני אדם ולא נהנים להיות שק החבטות של מנהיגי הצבור הדתי
מומלץ לקרא ולהפיץ!!

גנימדס

New member
ועכשיו....

שוה להשקיע,
מדובר בדברים היוצאים מהלב,
אולי יש סיכוי שיכנסו ללבבות אחרים.

פורטי40

New member
בינתיים רובם הגדול של הטובקים אינם משאיר

תקווה לשינוי. הדתיים ברובם דנים אותנו לחומרה.

שלום פורטי40 דעתי לגבי הטובקים

שלום פורטי40 דעתי לגבי הטובקים שאמנם אני קורא אותם ובדרך כלל לא מתיחס אלהם
ומדוע? מכוון שהכותבים אננונימים הם יכולים לכתוב דברים מאוד מרושעים, חסרי אחריות, שופטים, ולפעמים קללות ונאצות,
המשך יום נעים
באהבה
אסף.
מצרף תמונה שצולמה בנגב.

פורטי40 תודה רבה לך וכל טוב

פורטי40 תודה רבה לך וכל טוב
והמשך יום נעים.
ואצלנו בארץ -לילה טוב
באהבה
אסף
מצרף תמונה שצולמה בנגב

זו לא את

New member
קראתי את דבריו ,

אדלג על הדמגוגיה, ומילות ההפחדה הלא רלוונטים במה שהוא כתב.

לדעתי יש הבדל בין הורים לבין דמויות הוריות. וזה ההבדל הגדול.

א. האם יש צורך בדמויות הוריות משני המינים? כן,
זה לא משנה אם זה צורך נפשי (שמוטבע בנו אבולוציונית) או חברתי (זה מה שיש לילדים אחרים בכיתה) יש צורך בדמות הורית משני המינים.
במיוחד אם הנולד הוא מהמין השני, שהילד מחפש משהו להזדהות איתו וללמוד ממנו ומצד שני שההורה יוכל לתרום מניסיונו (כמו שאמרתי לחבר, ברגע שלביתך תהיה מחזור אתה תברח מהבית)

ב. דווקא להומואים יהיה יותר קל מלסביות למלא את הצורך הזה, כי את דמות ההורית הנשית הילד/ה ימצא במערכת החינוך, בה רוב המורות הן נשים, או סבתא שתבוא לטפל.

פורטי40

New member
מה זאת אומרת "יש צורך"?

האם התאוריה הזאת נבדקה אל מול המציאות? האם באמת יש צורך בדמות הורית משני המינים?
אנשים זורקים ססמאות לחלל האויר ללא שום הוכחה.
אני מכיר עשרות ילדים שגדלו אצל זוגות חד מיניים, והם בגרו ויצאו אנשים אחראיים, אוהבים, מאוזנים, בעלי מקצוע מכניס., ולרוב סטרייטים.
אני עדיין מחפש הוכחה ש"יש צורך" בהורים משני המינים.

למעלה