ממשיך בחיפושים

tzachy

New member
ממשיך בחיפושים

אחר בת-זוג מאד מיוחדת (שזה כולל בין היתר וחלקית, מידות גדולות (ובהגדרות שלי, לא רק חיצוניות...)). מבצע חיפוש כלה מלאה ומאד נשית (המבצע השמיני) יצא לדרך אצלי בבלוג: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=410402 (או חיפוש ב-google: "עוד לא נשוי"). בהצלחה לי ולמי שמחפש/ת
.

renez

New member
אני מאחלת לך בהצלחה בחיפושים אבל...

רק רציתי להגיד שהפירוט הרב שאתה נכנס אליו לגבי המאפיינים הגופניים של אהובתך העתידית מעוררים תחושה לא נעימה. זה נשמע כמעט אובססיבי. אני מבינה שלכל אחד יש משיכה מינית לדברים כאלו ואחרים, וכשמחפשים בן זוג למיטה יש פנטזיות שרוצים לממש. כשאתה מחפש מישהי שתהיה אהובה- יותר מסטוץ חולף, הנתונים הפיזיים קצת מאבדים מחשיבותם. צריכה להיות התאמה ברמה הרגשית, החברתית. בתפיסות העולם, בהשכלה בכימיה הפשוטה שבין אנשים. כשיש את אלו יש גם משיכה מינית. בעלי נשוי לאישה "אמיתית" כמו שאתה קורא לזה, עדיין בעברו יש גם נשים רזות, וזוגיות עם בנות זוג במגוון מאפיינים צלילם וקולות... זו דעתי

עופר 123

New member
מה ש-renez אמרה

המראה החיצוני הופך להיות הרבה פחות חשוב אחרי שמכירים. נראה לי שלא כדאי לפסול ולהרחיק נשים שלא עומדות באיזה סטנדרט שמנמן

tzachy

New member
תודה על האיחולים. לגבי דעתך בנוגע לפירוט

כמו שהפורום הזה (להבנתי) דוגל בגיוון ובשונות וב"זכות" (ו"זכות" זו מילה חלשה מידי) להראות כך או אחרת ואין בעצם דבר אחד שהוא בהכרח "יפה" או "נכון" (ע"ע רזון, דוגמניות וכד') -כך- לדעתי, צריך להכיר (כפוף למגבלות החוק, המוסר וכד') בכך שלאנשים שונים גישות שונות לגבי איך הם בוחרים בן/ת-זוג. גם כאן אין משהו שהוא בהכרח "נכון"/"מתאים" לכולם/ן (ואולי זה מה שטוב ויפה בטבע: יחד עם האחידות יש מידה של שונות). תחילה אזכיר שברמה האישית, אני מחפש בת-זוג לזוגיות מלאה (תרתי משמע... ז"א קשר רציני שיוביל ב"ה ובעזרתנו (ואם אני וזוגתי נתאים ונסכים) להקמת משפחה, ילדים וכו') כלומר *לא* רק למיטה, אלא אדם (אישה, במקרה שלי) עם אישיות מסויימת שאוהב ולא פחות חשוב: שהיא תאהב אותי. לגבי מה שכינית "מיטה" (ואני קורא משיכה חיצונית), יש גם חלק חשוב בזה, כך שעל-פניו לא חייבת להיות סיבה שלא אמצא גם את החיצוניות וגם הפנימיות שאני שואף להן (בתנאי שזה מציאותי). דווקא אדם נאמן (ההיפך ממתירני מינית) יהיה בררן יותר וישאף למקסם את התאמה הזוגית, מתוך כוונה להישאר בקשר ולא לפרקו. מי שכוונותיו פחות רציניות, לדעתי, עלול להיות גם פחות בררן. הזכרת השכלה. למרות שIQ והשכלה לא חד הם (אבל אני מעריך שיש איזה מיתאם סטטיסטי ביניהם), אני יכול לומר שIQ גבוה (כמו גם השכלה גבוהה) הם לא דברים שמנחים אותי בבחירת בת-זוג (ראי גם מחקר בנושא IQ והעדפות גברים). מבחינתי, צריך שתהיה אינטליגנציה סבירה, כזו שתאפשר להתנהל עם אתגרי היום-יום. ברמה היותר כללית, אציין שהנושא מעניין אותי (מעבר למקרה הפרטי שלי), קראתי עליו במשך השנים, לא מעט. אם הנושא מעניין גם אותך, אני ממליץ לקרא את הספר "התאהבות" שדן בדיוק בדברים שכאלה. סטטיסטית, גברים מייחסים יותר חשיבות למראה החיצוני של בת-זוג מאשר נשים למראה החיצוני של בן-זוג (ולא חסרים מחקרים/סקרים וכו' שמראים זאת שוב ושוב), כך שנקודת מבט של אישה (מייצגת סטטיסטית) לא בהכרח זהה לנקודת מבט של גבר (כנ"ל). ואם האמרות "לכל סיר יש מכסה משלו", "היופי הוא בעיני המתבונן" וכד' נכונות, אני לא רואה בעיה עם זה, אפשר גם וגם. יש גם את ההקשר. ב"מציאות" (לא באינטרנט) כשאני רואה/מכיר מישהי, אני משקלל כמות גדולה מאד של פרטי מידע, לכל פריט מידע כזה יש משקל שעשוי להיות שונה, גם צירופים שונים יכולים לשנות את המשקולות הנ"ל. כאן אני צריך "לסנן" מראש, אני לא זקוק להרבה פניות, רק של המתאימות ביותר *לי*. ההגדרות החיצוניות הן תוצאה של מודעות (ניסיון) של מה מושך אותי ומה לא. את מכנה את זה אובססיביות, אני קורא לזה ניסיון לדייק. אחרי ההתאמה הראשונית, מתחיל תהליך בירור התאמה (תהליך שהוא דו-צדדי) ברבדים אחרים.

רגע, אפשר לשאול משהו???

אז לסיכום: אני מבין שאתה בן 50, רווק, מחפש מישהי שמנמנה+ לשם חתונה והולדת ילדים. הבנתי נכון? אני מניח שאין לך ילדים ולא היית נשוי בעבר ואתה מחפש מישהי בגיל דומה לשלך? העניין כולו מסקרן אותי אז אשמח לקבל תגובה

גליוש 450

New member
לא הוא מחפש מישהי רק עד גיל 33

כי אחרי זה אנחנו פחות פוריות, ורק עם יש לנו שדיים גדולים מאוד מאוד ובסביבות המטר 60. אני מצטערת לומר אבל קריאת הבלוג גרמה לי לתחושת אי נוחות. לפי איך שהצגת את הדברים אתה מחפש מישהי להולדת ילדים ולמישוש בשאר הזמן.

destiny23

New member
מקווה שתקח את מה שאני כותבת לך ברוח טובה

בואי נחיל מזה שאתה מצפה למצוא מישהי נורמטיבית לחלוטין בגילאי ה20-30 לחייה בתשמח להכנס לקשר עם אדם בגילאי ה-50 שלו. רק מישהי עם חסך מטורף בדמות אב אולי תסכים. - אתה מצפה שהיא לא תהיה אינטילגנטית במיוחד, רק ברמה הסבירה (ולראיה צירפת מחקר שוביניסטי ומזעזע שיגבה אותך. יופי). האם אתה נרתע ממישהי חכמה ועצמאית? אם כן - מדוע? ולקינוח אתה מאודד מתעסק במראה החיצוני של הבחורה. שזה נחמד אבל רק עד רמה מסויימת. יכול להיות שהבחורה שתתאים לך דווקא תהיה רבה, אבל מכל בחינה אחרת היא בול מה שחיפשת. אז מה? תשלול? בקיצור, אם אתה רוצה עצה מועילה - קבל: כמה שיותר מהר תצא מהסרט שאתה חי בו, ככה יותר מהר תמצא זיווג. אתה צריך מישהי בגילך. והמראה החיצוני לא יכול להיות בראש סידרי העדיפויות שלך. כולם. גם גברים וגם נשים מתפשרים בנושא המראה החיצוני, כי מה לעשות בראד פיט יש רק אחד.

BellA עלמה

New member
קראתי בריפרוף בבלוג שלך

גבר בן 50 (רווק ללא ילדים) מחפש מישהי עד גיל 33 (עם ניתונים מאוד ספציפים) קצת (הרבה ) חי בסרט. אני בת 38 רצו פעם לשדך לי גבר בן 50 וכעסת 12 שנה הבדל כאילו מה?!{טוב אלה עם הוא משולם ריקליס היו הפנר וכו
) אני מניחה שאתה לא עשיר כמו משולם(זוס) . כן אני מציאה שתצא מהסרט אל המציאות בחורה בגליים של 33 +- תחפש גבר מקסימום שהוא קצת מבוגר ממנה אבל לא ברמה של33 -50

גלית 1967

New member
זה לא נשמע

כמעט אובססיבי זה בהחלט אובססיבי במיוחד אחרי התשובה שלו לעופר ולך.

amrika

New member
וואו נישמע קצת פתטי בלי להעליב

יש לך רשימה כ"כ מוכנה היישר מהפנטזיה ,ואולי במהלך החיים היו רבות וטובות שפיספסת רק כי אין להן את החזה /הגובה המתאים. לא נעים להגיד ,אבל תתעורר בחורה בת 20-30 לא תלך עם בן 50+ ומעלה ,רק אם יש לך כסף/או איזה צ'רמר מטורף.
בכל אופן שיהיה בהצלחה

t32

New member
צחי

זו לא השנה הראשונה/שניה/שלישית שאתה מחפש כאן ובמקומות אחרים. . כמו שכתבו קודמי בשרשור- אתה לא באמת מחפש ופשרה היא לא מילה גסה. חבל שתתעורר בגיל 60 לבד ועדיין מחפש בת 22-30 בתולה, שמנה, עם ציצים ענקיים, מטומטמת שרוצה להקים משפחה עם מישהו שכפול ויותר ממנה בגיל. פשוט חבל.

מארק טווין אמר פעם

שהוא לא מוכן להיכנס למועדון שיקבל טיפוס כמוהו כחבר. נכון מתמיד במקרה הזה...

צחי אני מצטער אם אני פוגע

אבל עד שלא תחפש בת זוג-לא תמצא אחת. אני יודע מה אתה חושב:פתחתי שני בלוגים, אני מסתובב בקניונים כל היום, ואני גם מדבר בפורומים-אני מחפש בת זוג כל הזמן. אבל ישבתי וקראתי את מה שכתבת, ואתה לא מחפש בת זוג(וסלח לי על הבוטות) אתה מחפש רחם עם ציצים מפלצתיים. כל השאר זה בונוס,ואם זה לא בונוס היא פסולה. השם של הפורום מטעה אותך הרבה זמן כבר, זה פורום של קבלה עצמית ולא קשור למידת גוף, והגישה שלך היא הדבר הכי רחוק מזה

אני מודה שקצת נעלבתי ממך...

כי אני לא רואה שום חלק בגוף שלי כמפלצתי... אבל חוץ מזה - אתה צודק לחלוטין.

אני מצטער יקירה הניסוח שלי היה רע.

לא התכוונתי לפגוע. פשוט אחרי שקראתי ככ עשר רשומות של הבחור הדם עלה לי לראש ולא חשבתי על הניסוח. בראש שלי ראיתי רחם מקפץ עם חזה גדול-זאת המפלצת שהתכוונתי עליה לא חלילה התכוונתי לרמוז שיש איברים בסדר ולא בסדר. אני באמת מתנצל

זו פשוט רגישות אישית שלי

לחיות עם חזה גדול בישראל לא בהכרח קל יותר מאשר לחיות כשמנה...

שריתוש26

New member
קריפי......

סליחה, אבל כל האובר תיאורים שלך והדרך שאתה מחפש בובה ולא אישה, להוסיף על זה שאתה חיי בסרט משלך זה גם עצוב אבל גם מפחיד. לא הייתי רוצה להתקל באחד כמוך ברחוב...

למעלה